• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 239
41 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 239

Gradinita de copii nr. 239 isi desfasoara activitatea in doua sedii, unul in strada Dristorului, iar celalalt pe strada Pictor Ion Toculescu.

Salile de clasa sunt amenajate modern, bucataria este proprie gradinitei, iar ambele sedii au amenajate spatii de recreere dotate cu aparate de joaca.

Gradinita de copii nr. 239 isi desfasoara activitatea in doua sedii, unul in strada Dristorului, iar celalalt pe strada Pictor Ion Toculescu.

Salile de clasa sunt amenajate modern, bucataria este proprie gradinitei, iar ambele sedii au amenajate spatii de recreere dotate cu aparate de joaca.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:00 - 17:00

iunie

aprilie - mai

nu

tramvai 15, 19, 27, 50;
metrou Dristor

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la circ, la teatru;
organizarea de excursii la munte

dans sportiv;
ateliere creative

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

160 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Foarte mulțumită
De Liliana 1986 pe 31 August 2019

Bună ziua, am citit opiniile câtorva utilizatori care spun sa va feriti de corpul B al grădiniței 239.Noi avem fetita la aceasta grădiniță și avem numai cuvinte de lauda. Personal calificat, sufletist și implicat. Doamna educatoare Stănescu Mioara o doamna de nota 20,ne este f draga. Noi am avut probleme medicale cu fetita și dansa a venit de mai multe ori în vizita la fetita la spital și ne întreabă mereu de ea. Doamna Directoare la fel o doamna foarte sufletista și implicata în bună starea copiilor. Mancarea este super bună, clădirea este recent renovata, tot cu eforturile doamnei directoare, nu am venit de acasă cu jucării și nici nu le lipsește nimic. Copilul a învățat foarte multe lucruri prin joaca aici și nici nu am auzit pe nimeni sa tipe la copii.

Gradinita 239B sau gradi mică a mea cum o numesc fetele mele
De Daniela.Ivan963 pe 31 August 2019

Peste cateva zile incepem al saptelea an consecutiv aici si cred că ne va lipsi intotdeauna acest loc care este reprezentat prin oamenii care îl sfințesc si nu prin renovarile care s-au efectuat. Sunt oameni minunati cei de aici dnele Mio,Giorgi,Magda,Marlene si dnele Emilia si Ioana si chiar si personalul cu care am avut contact mai rar este extraordinar.Dna directoare poate parea uneori mai dura ,dar va garantez că este ca o lupoaica care luptă pt."copiii ei"asa cum ii numește pe cei mici. Intotdeauna a luat atitudine si in privința personalului neadecvat si in privinta îmbunătățirilor care puteau schimba calitatea vietii copiilor nostri.JHEI

Gradinita 239B
De Allyna pe 11 Mai 2019

Buna ziua,
Feriti-va de corpul B al acestei gradinite. Conditiile sunt relativ bune, mancarea este buna, dar personalul este execrabil. Educatoarele fac educatie prin tipete, amenintari si intimidarea copiilor. Iar directoarea nu face altceva decat sa le gaseasca scuze. Seamana mai mult cu o cazarma militara decat cu o gradinita. Regret foarte tare decizia de a-mi inscrie copilul aici.

apreciere
De Camelia pe 03 Aprilie 2016

Gradinita 239 este o gradinita foarte buna,curata, cu un program bun de educatie, cu o bucatarie foarte buna, cu personal amabil si cald... Plecam la scoala si ne rugam sa fim la fel de norocosi...

Multumiri
De Ilinca pe 03 Martie 2016

Doamnelor din gradinita 239, acum, in prag de primavara, vreau sa va multumesc pentru tot ceea ce faceti pentru copiii nostri si sa va urez multa sanatate, putere de munca si suflete vesnic tinere! Vom pleca la scoala si deja regretele ne inunda sufletul...Va iubim si va respectam,DOAMNELOR!

foarte mulțumit nota 10 +
De Marian pe 08 Decembrie 2015

Bună ziua eu anul acesta 2015 mi-am înscris fetita la aceasta grădiniță si până in prezent este foarte buna si toată lumea de la educatoare până la directoare se comportă cu fetiță mea exemplar Nu am cunoscut pe nimeni in aceasta grădiniță Nu am dat nici macar o floare sa nu mai vb de șpagă
Așa suntem noi oameni rai daca va intra copii la această grădiniță era foarte buna

parerea mea
De Gabi pe 11 Septembrie 2015

Mi-am inscris copilul la gradinita si a fost admis fara a o cunoaste pe doamna directoare in prealabil. Cred ca era era chiar cea care a facut inscrierea ( ramane sa vedem ) , nu am dat nimic, nu am simtit ca se asteapta ceva . Ma intreb de nde stiu cei din afara cate locuri sunt , cate -s ocupate, ce spagi se dau ? Mi se pare ca se fabuleaza mult .

Completari
De Andreea pe 26 Iunie 2015

cu teama am depus si noi anul acesta dosarul pt inscrierea baietului nostru...spun cu teama deoarece eram ferm convinsi ca nu v-a fi admis tocmai din pricina zvonurilor cum ca nu se intra decat cu relatii....am fost extrem de surprinsi si fericiti sa vedem in dreptul numelui "admis"...deci se poate si fara atentii sau relatii....si cred ca pana la urma vinovati sunt cei care vin deja cu plicul si cu idei preconcepute ca trebuie sa dam pt ca altfel nu se poate...

"vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri"
De Dora liana pe 18 Iunie 2015

Cei care ati postat denigrator la adresa gradinitei si a personalului din gradinita, se vede ca vorbiti dinafara! Gradinita este super iar d-na director se straduieste foarte mult pentru ca copiilor nostri sa le fie cat mai bine. Copilul meu plange cand merg sa-l iau de la gradinita(si nu exagerez!). Este o atmosfera de familie in care si noi, parintii relationam foarte bine, nu numai copiii! Oameni buni, nu aruncati cu noroi doar pentru ca nu ati prins un loc in gradinita! Cand am fost admisi la gradinita aceasta nu cunosteam pe nimeni si nu a trebuit sa fac altceva decat sa-mi depun dosarul! E adevarat ca stau foarte aproape de gradinita si am indeplinit criteriile de admitere! Chiar ma deranjeaza foarte tare postarile facute pentru ca eu stiu ca nu este asa!

Doamna Director adopta un stil pretabil unui negustor
De SECTOR 3 pe 17 Iunie 2015

Doamna Director adopta un stil pretabil unui negustor. Nu are stofa de om implicat in educatia copiilor si nu e interesata decat de un anumit "bine" al ei si nu de binele copiilor. Sunt deja pana la 35 de copii in fiecare grupa, dar ti se spune ca e nr limitat. Nu cred ca vreau ca o astfel de mincinoasa notorie sa participe la educatia copilului meu!

Contact Gradinita de copii nr. 239

Adresa

Dristorului, 102, Bucuresti, Sectorul 3

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.