• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 231
13 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 231

Gradinita de copii nr. 231 are sediul pe strada Codrii Neamtului nr. 68, sector 3, Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 231 are sediul pe strada Codrii Neamtului nr. 68, sector 3, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 ani

nu

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Nu recomand
De Gloria pe 09 Iulie 2017

Nu recomand ,copilul vine imbacsit cu miros de tutun ! Se fumează in draci in interiorul gradinitei... Nu mai vorbesc de jecmăneală de bani !!!

Gradinita 231 corp b
De Viky pe 05 Octombrie 2016

Buna ziua tutror mamicilor am avut si noi ghinionul sa dam de d-na Varzaru si s-a stricat rau cu gradinita de la cat de fericit mergea copilul la gradi nici nu vrea sa mai auda de ea.Suntem dispusi sa il mutam .

copilul la gradinita
De Nicoleta pe 07 Mai 2015

Eu am copilul la gradinita 231 de 2 ani. In primul an a fost cat de cat ok: doua doamne care nu se puteau suporta, nu comunicau, copiii erau dezorganizati cu una si cuminti cu cealalta. Din pacate cea buna a plecat la finalul primului an ramanand cea mai putin buna: razbunatoare, rau voitoare, si impreuna cu ea o alta dna la varsta de pensionare care sub nici o forma nu a avut grija de copii. Copii cu pneumonie, bronsite scosi afara la 7-8 grade imbracati sumar doar pt ca dna sa fumeze, copii cu capete sparte, cu buze umflate, picioare scrantite. Doar din lipsa de atentie. Singura grupa la care copiii alearga pe holuri, nesupravegheati, in care se urla si se da vina pe parinti pt comportamentul copiilor! Mi-am mutat copilul si eu si multi altii la o alta grupa din aceeasi gradinita si am aflat ca se pot face lucruri educative fata de nimicul care il faceau pana in prezent. Gradinita merita insa fugiti cat puteti de dna Pati si de dna Varzaru!

Neplacut sa observ
De Andreea pe 14 Mai 2014

Sunt o mamica care anul acesta intentioneaza sa-si inscrie copilul la gradinita la grupa mica. Gradinita de care apartinem noi este 231. Nu stiu ce sa fac. Am citit multe pareri pro si contra dar cert este ca am observat urmatoarele situatii.

De cate ori trec pe langa gradinita, de obicei, pe la ora cand copiii sunt in curte la joaca, observ cum doamnele educatoare stau pe banca si fumeaza! Acest lucru ma deranjeaza foarte tare intrucat se simte fumul de tigara chiar daca copiii sunt in spatiu deschis. Nu-mi dau senzatia ca ar supraveghea cu atentie felul cum se joaca copiii.

Pe de alta parte, pe timpul verii, inainte de vacanta, cand era foarte cald, intre orele 11 si 12 copiii erau lasati afara la joaca (cu capul descoperit) in timp ce d-na educatoare se odihnea la umbra.

Sunt doar cateva observatii din exterior.

Gradinita de copii nr. 231
De Dana filip pe 03 Decembrie 2013

Fetita mea este anul acesta, in grupa mare, Albinuta, in corpul vechi al gradinitei, la clasa doamnei Cristina. Tot ceea ce declara mamicile referitor la jecmaneala pe fata, este adevarat. Suntem de 3 ani aici si in fiecare an s-a contribuit cu bani grei. La grupa mica ni s-au cerut 250 lei, la grupa mijlocie, 300 lei, iar acum, la grupa mare, dupa ce m-am numarat printre parintii care s-au revoltat, au cerut pe primul semestru "doar" 100 lei! Pe langa acest fond al clasei, luna de luna ni se cere o taxa de 6 lei pentru consumabile: hartie ig, servetele.

In prima zi de gradi a acestui an, copiii n-au avut cu ce se spala, sterge sau merge la toaleta. din contributia de 300lei/copil, de anul trecut, nu mai ramasesera bani pentru ca, copiii sa fie asteptati civilizat. Pe langa aceste contributii fixe, au fost si neprevazute: cate 10 lei timp de trei luni pentru costumele gradinitei! Alti bani pentru mos, fursecuri, doamne si altele.

In ceea ce o priveste pe doamna educatoare Cristina, este un om si un dascal deosebit. Pana sa se imbolnaveasca, s-a ocupat foarte frumos de copii, organizand si serbari deosebite. De cand cu dna Pati, este dezastru! In fiecare zi fetita mea este muscata, zgariata, batuta de copii, fara ca doamna sa observe!

Fiind intr-o situatie dificila, am rugat directoarea sa ma ajute cu un act pentru tribunal din care sa rezulte adevarul: ca eu ma ocup exclusiv de copil, ca nu si-a vazut tatal de 2 ani, ca eu sunt prezenta la toate sedintele, ca eu achit si ma ocup de tot ce tine de gradi.

I-am cerut cu disperare ajutorul, rugand-o sa spuna doar adevarul, ceea ce vazuse! A zis ca nu poate! De acum, nu voi mai inchide ochii nici eu! Am sa va tin la curent cu toate neregulile!

Numele doamnei educatoare
De Cristinika pe 21 August 2013

Buna. Doresc si eu sa imi inscriu copilul la aceasta gradinita. Imi poti spune numele educatoarei de la grupa micutului tau, te rog? Sa o pot evita daca se va putea la inscriere.
Iti multumesc!

Gradinita de copii nr. 231
De Poetasu Angelica pe 16 Aprilie 2013

Eu am fost tare multumita la aceasta gradinita, este curat, mediu placut, doamna educatoare Cristina, o doamna de exceptie, numai cuvinte de multumire la adresa dumneaei, intentionez sa imi inscriu si fetita tot la aceasta gradinita.

Gradinita de copii nr. 231
De Amonim pe 18 Septembrie 2012

Dragilor, eu deja am o parere foarte proasta. Pe langa bani si alte nebunii pentru diverse achizitii, in primele 2 zile copilul meu vine batut, muscat si ghici, desi este o fire foarte firava ( probabil de asta) si ghici cine este ofensata, dna educatoare. Nu pot spune ca am o parere foarte buna despre altfel de oameni si nici ca imi voi invata copilul sa fie cine stie ce salbatic ca dna "nu a fost pe faza". Sper sa nu aiba aceleasi sentimente ca mine nicio mama. Mult noroc tuturor!

Imi place!
De O mamica fericita! pe 08 Decembrie 2011

Copilul meu merge la aceasta gradinita de 2 luni si a inceput sa spuna multumesc cand i se ofera ceva, sa salute, sa deseneze, a invatat sa se imbrace si sa se dezbrace singur, sa fie ordonat si multe poezii si cantecele :)

Eu recomand acesta gradinita!
De Georgiana P pe 22 Octombrie 2011

Mancare buna, ingrijire foarte buna, somn de voie, medic. Copiii au multe activitati interesante si educatoare cu experienta.

Contact Gradinita de copii nr. 231

Adresa

Codrii Neamtului, 68, Bucuresti, Sectorul 3

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.