• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 227 Raza de soare
7 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 227 Raza de soare

Gradinita de copii nr. 227 Raza de soare are sali de clasa cu tripla functionalitate, sali speciale pentru optionale, bucatarie proprie si cabinet medical cu o asistenta medicala permanenta, iar psihologul vine o data pe saptamana.

Gradinita de copii nr. 227 Raza de soare are sali de clasa cu tripla functionalitate, sali speciale pentru optionale, bucatarie proprie si cabinet medical cu o asistenta medicala permanenta, iar psihologul vine o data pe saptamana.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:00 - 17:30

iunie

mai

nu

autobuz 116, 232;
metrou Piata Sudului, Constantin Brancoveanu

bucatarie proprie

da

engleza;
germana

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la muzee, la teatru, la circ, la zoo;
organizarea de excursii

initiere pc;
dans;

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

30 de copii

150 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sali speciale pentru desfasurarea cursurilor de optionale

Opinii utilizatori

Grupa 11
De Rimbu Cristina pe 28 Noiembrie 2017

Salutare tuturor..Vreau shi eu sami dau putin cu parerea...Adelina,fiiculita noaatra,merge la aceasta gradinita...N227...suntem
An vrupa 11Miorita.Sincer sa va spun,la anceput parca aveam ceva dubii...numi placeau multe lucruri...mi se parea ca nu sunt suficient de angrijiti copilashii noshtri....Dar antro perioada foarte scurra mi sau schimbat parerile...shi nu pur shi simplu dar radical...Educatorii noshtri sunt Doamna Ana shi Doamba Liuba...sunt foarte bravo... (aproape ca mam andragostit de ele) Fetita e doarte atashata de doambele noastre...avem 4 luni de cand fregventam dar deja sun schimbari vizibile....shi D.Alina dadaca..copii sunt atashati de dumbeaei..ca dovada ca ashi face treaba bine..Mult datoram shi Doamnei Directoare.sunt schimbari frumoase,conditii bune shi de siguranta pentru copilashiii noshtri...Desigur nu toti parintii pot fi multumiti...dar o sa ba spun ce simt eu,Aceste Doamne ne iubesc copilashii..si cand merg la gradi..merg linishtita shi cu ancredere...shtiu ca copila mea e an siguranta shi acasa va veni cu noi cunoshtinte...

Gradinita de copii nr. 227 Raza de soare
De Suica Adriana pe 08 Aprilie 2014

Aceeasi problema am intampinat-o si eu cu copilul. Locuiesc pe str. Nitu Vasile 58 si nu mi-au primit copilul pentru acelasi motiv si din acest motiv l-am dus la gradinita nr. 4 (care este destul de departe pe str. Cetatea Veche). Acum am intrebat daca se poate sa-l transfer, iar dl director a spus ca trebuie sa studieze legea, sa vada daca se poate.

Inscriere
De Carmen pe 06 August 2013

Buna ziua. Cand se fac inscrierile? Fiul meu va implini 3 ani in noiembrie 2014. Sa ma duc in Mai 2014 pentru inscriere sau mai devreme? Il primeste in septembrie sau in decembrie, dupa ce va implini 3 ani?

Gradinita de copii nr. 227 Raza de soare
De Ene mihai pe 12 Martie 2013

Stimata doamna, am citit si eu mesajul dv. si aveti perfecta dreptate, si nu numai la aceasta gradinita se intampla asa, m-am dus si la alte gradinite prin zona si cam acelasi lucru se intampla.

Gradinita de copii nr. 227 Raza de soare
De Roxie pe 11 Mai 2012

La aceasta gradinita trebuie sa aveti pregatita spaga daca vreti sa fiti admisi. Cum este posibil ca un copil care sta pe strada cea mai apropiata de aceasta gradinita - Cricovul Sarat - sa nu fie primit pe motiv ca nu are un parinte decedat, sau parinte cadru didactic, sau frati in gradinita!? Doar copiii cadrelor didactice si celor decedati au dreptul la educatie? Asta in timp ce exista admisi la aceasta gradinita care stau mult mai departe, pe Bd. Ctin Brancoveanu - cum se explica acest lucru? Spaga grasa desigur. De ce nu face nimeni o ancheta sa vedem si noi in baza caror criterii s-au facut inscrierile anul acesta la gradinita 227?

O gradinita extraordinara cu educatori de nota 10
De Ilciov adrian pe 07 Octombrie 2011

Daca vrei o educatie de calitate intr-un mediu excelent pentru copilul tau atunci aici este locul in care vrei sa il aduci. doamnele educatoare sunt foarte calificate si au un suflet de zahar. sunt fericit ca am inscris baietelul meu la aceasta gradinita. Succes in continuare.

Gradinita de copii nr. 227 Raza de soare
De Preda florina pe 28 Martie 2011

Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva cu informatii pro sau contra in legatura cu aceasta gradinita? Va multumesc anticipat!

Contact Gradinita de copii nr. 227 Raza de soare

Adresa

Rezonantei, 3, Bucuresti, Sectorul 4

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.