• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 225 Veseliei
5 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 225 Veseliei

Gradinita de copii nr. 225 Veseliei are zece sali cu tripla functionalitate, mancarea este pregatita in bucataria proprie, cabinet medical si cabinet de consiliere psihopedagogica si logopedie.

Gradinita este afiliata Unesco.

Gradinita de copii nr. 225 Veseliei are zece sali cu tripla functionalitate, mancarea este pregatita in bucataria proprie, cabinet medical si cabinet de consiliere psihopedagogica si logopedie.

Gradinita este afiliata Unesco.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:30 - 17:30

iunie

mai

nu

autobuz 116, 141, 381

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

se organizeaza excursii la Busteni, la Predeal, Muntele Rosu;
vizite la muzee

dans;
gimnastica ritmica;
educatie muzicala

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Cea mai buna gradinita
De Lorena pe 14 Octombrie 2015

O gradinita super buna,o recomand cu cea mai mare placere!

Gradinita de copii nr. 225 Veseliei
De Vic pe 14 Iunie 2013

Aproape tot ce se face intr-o gradinita de stat, se face cu ajutorul parintilor, carora cadrele didactice le multumesc din tot sufletul pentru ca au inteles faptul ca alta cale nu exista. Vrem calitate in invatamantul de stat? Primim calitate daca ne implicam. Vrem ca o pictura (de exemplu) sa contina culori care sa exprime starea de spirit a copilului? Va fi asa doar daca parintele cumpara tempera de calitate. Cine credeti ca mai da ceva? Ceausescu? A fugit puiul cu ata! Vreti sa va aduca educatoarele de acasa materiale (profesoarele, de fapt, pentru ca mai nou trebuie sa aiba facultate ca sa primeasca umilul salariu de 7 milioane pe luna)? Vreti ca tot ele sa doteze clasa in care "evolueaza" timp de 3 ani copilul dvs (si a propos, la gradinita sta mai mult cu educatoarele si personalul decat cu dvs acasa)? Daca nu va convine gradinita de stat, va informam ca exista gradinite particulare unde platiti si "pe mama si pe tata" pentru ca copilul dvs sa stea intr-o clasa alaturi de cativa copii, cu cadre angajate care sa-i stearga la nas la comanda, la fund tot la comanda si sa va multumeasca pe toti parvenitii din Romania!

Parerea mea
De Danila Adrian pe 12 Decembrie 2011

Domnule sau poate doamna dada daca tot doresti sa postezi asemene randuri ai macar curajul si spune cine esti cu adevarat, nu te ascunde sub numele de dada.Eu am o fetita de 5 ani, in grupa mare la aceasta gradinita si taxa de inscriere a fost de 0 lei. Inscrierea la gradinita s-a facut pe baza dosarelor de inscriere, unde se tine cont de mai multe criterii, cum ar fi:
-Varsta copilului
-Domiciliul copilului
-Mai conteaza daca copilul mai are frati/surori la grupele mai mari, e.t.c. insa nu s-a pus niciodata problema unei taxe de inscriere,asa ceva nu exista,mai mult in cadrul gradinitei exista 2 grupe cu program redus 08.00 la 13.00 pentru care nu se percepe nici un leu,copii inscrisi la aceste grupe nu servesc masa.Grupele cu program prelungit platesc pe zi 11 ron acesta fiind contravaloarea hranei si reprezinta singura taxa lunara perceputa de gradinita.Statul asigura invatamantul gratuit.Este pacat sa arucam cu noroi in munca unor oameni care ne educa copii, daca facem un calcul, copii stau ziua mai multe ore la gradinita decat cu noi acasa si este pacat. Eu unul ca parinte sunt multumit de conditiile oferite si le multumesc pe aceasta cale oamenilor de acolo.

Gradinita de copii nr. 225 Veseliei
De Dada pe 15 Septembrie 2011

Copilul meu frecventeaza 225, educatorii sunt buni, insa tot ce se face in aceasta gradinita se face din buzunarul parintilor, pentru intrare am platit 350, pentru reparatie: in grupele simple se plateste 2000, in cele private 3500-4000; se mai fac salarii 250(aici intra fondul gradinitei, salarii la toti educatorii)+bonul+rechizite.

Gradinita de copii nr. 225 Veseliei
De Georgiana Zaharia pe 21 Martie 2011

Este o gradinita la care as vrea si acum sa iau parte la lectii! Am amintiri frumoase si multe alte experiente. Mult succes doamnei directoare, si mamei mele pe care o iubesc mult si care este educatoare in aceasta gradinita doamna Mariana Zaharia.

Contact Gradinita de copii nr. 225 Veseliei

Adresa

Izvorul Muresului, 6, Bucuresti, Sectorul 4

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.