• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 222
7 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 222

Gradinita de copii nr. 222 este situata pe strada Arad nr. 38, sector 1, Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 222 este situata pe strada Arad nr. 38, sector 1, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 ani

program lung: 08:00 - 18:00

nu

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

initiere pc;

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

25 de copii

135 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

recomand cu drag
De Mrs pe 10 Octombrie 2016

Am copilul al doilea an la gradinita 222 la program prelungit si sunt f multumită. Cadrele didactice, desi putine, sunt f implicate si bine pregătite. Gradinita functioneaza intr-o cladire noua, inaugurată anul trecut si arata foarte bine - ca o gradinita particulară. Exista anul acesta si personal medical responsabil, anul trecut a existat o perioada cand nu era nici o asistenta. Mâncarea se face in bucătăria proprie iar meniul este decis impreuna cu dna asistenta. Exista o curte mare cu loc de joaca iar copiii sunt fericiti sa se întâlnească aici ca prietenii. Program 7,30-17,30, 15 ron/zi mancarea

Nu recomand
De Aily pe 18 Aprilie 2016

Am avut copilul la gr222 si a fost foarte greu sa renuntam deoarece oferta educationala este buna, educatoarele f bine pregatite. Din pacate restul "facilitatilor" ce se regasesc pe site-ul gradinitel nu exista: meniul este foarte putin variat unde putina carne data este reprezentata de pulpa de pui de calitate indoielnica, iar cand vorbim de legume ne referim la diverse forme de preparare a cartofilor; produse de patiserie si fructe taiate pe jumatate; asistenta medicala nu mai exista de ceva vreme, trierea copiilor nu o mai face nimeni; personal nedidactic insuficient- o ingrijitoare la mai multe grupe care este si pe post de femeie de serviciu; niciodata nu exista bani pentru nimic, alocatia de hrana este de 15lei, ti se cer bani pt rechizite, caiete, consumabile, optionale, extraculiculare.

Nu va recomand!
De Clara pe 25 Iulie 2015

La progam scurt e OK ca nu cred ca vezi prea multe ,din povestirile prietenei mele dar,la program prelungit sunt multumita doar ca este o gradinita centrala si cam atat.Nici mancarea nici educatoarea nu imi plac. Daca nu-mi recomanda cineva cunoscut o alta gradinita voi apela la serviciile unei gradinite private.Nu este un moft.

DESPRE GRADINITA 222
De MIRUNA pe 08 Mai 2015

Nu este o gradinita care sa va placa. poate merge oricine dar conditiile si cerintele financiare sunt jalnice.

Caut pareri despre gradi 222
De Adasoare pe 15 Ianuarie 2014

Dragi mamici si tatici, a venit vremea sa incep sa ma interesez de gradinita caci piticul meu implineste 3 ani in vara si trebuie sa parasim cresa. Acum, merge la cresa Jiului si am inteles ca aceasta institutie are un fel de contract de colaborare cu gradi 222. As vrea sa aflu pareri de la voi despre ea. Am citit cam tot ce am gasit pe internet, dar as vrea si niste pareri din interior. Desigur ca urmeaza sa fac o vizita acolo ca asa e cel mai usor de gasit informatii si vazut pe bune cum arata, dar tot vreau sa stiu cum au fost experientele voastre acolo. Apreciez orice detaliu imi puteti oferi. Va multumesc anticipat.

Rugaminte
De Mihaela pe 27 Martie 2012

Va rog, daca cineva poate sa-mi dea relatii despre gradinita nr. 222 as fi foarte bucuroasa. Noi suntem momentan la cresa Jiului si trebuie sa incepem gradi anul acesta, insa se pare ca exista o problema, noi nu avem buletinul in sectorul 1. Conteaza asta? Va rog, un raspuns.

Gradinita de copii nr. 222
De Maria Popescu pe 16 August 2010

Dragi mamici, ma intereseaza o parere despre acesta gradinita. Daca ma poate ajuta cineva. O sa ii raman indatorata. Multumesc.

Contact Gradinita de copii nr. 222

Adresa

Arad, 38, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.