• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 211
13 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 211

Gradinita de copii nr. 211 are 15 sali de clasa cu tripla functionalitate, dotate cu aparatura audio - video, purificatoare de aer si apa.

Gradinita dispune de sala de sport, bucatarie proprie si cabinet medical cu 2 asistente.

Gradinita de copii nr. 211 are 15 sali de clasa cu tripla functionalitate, dotate cu aparatura audio - video, purificatoare de aer si apa.

Gradinita dispune de sala de sport, bucatarie proprie si cabinet medical cu 2 asistente.

incepand cu varsta de 3 ani

program 07:30 - 17:30

iunie

aprilie - mai

nu

tramvai 15, 27

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la teatru, opera, opereta, circ;
organizarea de excursii

initiere Pc;
muzica vocala;
arte plastice;
dans;
dezvolatare comportamentala

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

300 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sali de clasa utilate modern;
sala de sport;
cabinet medical

Opinii utilizatori

Parere directoare gradinita 211
De Alexa pe 06 Martie 2017

Am avut neplacerea sa o cunosc pe directoarea gradinitei 211. Daca asa se poarta si vorbeste o directoare, care este imaginea si reprezinta gradinita, atunci tin sa va spun ca niciodata nu o sa-mi aduc copilul in acesta gradinita indiferent cat de bune sunt doamnele educatoare si asta "datorita" doamnei directoare.
Doamna directoare de la gradinita 211 are o atitudine comunista, extrem de aroganta si plina de superioritate, fara pic de respect si consideratie pentru cei din jur...cel putin asa a fost cand am avut neplacerea sa asist la o "criza de personalitate si importanta" a dansei.

Buna ziua
De Dumitrescu Gabriela pe 23 Ianuarie 2017

As dori sa stiu Daca pot aduce din luna februarie fetita mea la gradinita ptr ca nu mai am cu cine o lasă acasa cat eu lucrez...multumesc

Gradinita 211
De LR pe 17 Septembrie 2013

Sept. 2013. Sunt 40 de copii in grupa. Responsabilitatea fata de educatia copiilor mei si respectul pe care il am fata de educatori ma obliga sa iau atitudine.

Gradinita de copii nr. 211
De Alina pe 01 Iunie 2013

Daca doamna directoare ar lasa 18-23 de copii in clasa ati spune ca e rea si nu are sentimente pentru problemele voastre.

Daca doamna directoare accepta 30 de copii in clasa spuneti ca nu e normal sa fie asa de multi copii in clasa.

Parerea mea sincera e ca noi parintii suntem nesimtiti si nerecunoscatori. Daca nu putem baga copilul la gradinita venim cu interventii de la inspectorat, primarie, etc. Daca il vrem la o anumita scoala ne facem mutatie, dam declaratii ca suntem etnici germani, spanioli, etc. Dupa ce facem aceste mici magarii ne dam moralisti si spunem in gura mare cum ar fi normal sa fie.

Gradinita este excelenta, iar toate doamnele de acolo fac o treaba excelenta. De la an la an gradinita arata mai frumos. Am avut doi copii acolo la interval de 4 ani si intradevar au fost si 31 de copii intr-o clasa, dar totul a fost super excelent. Multumim doamnei Roxana Dima pentru tot ce a facut pentru aceasta gradinita!

Gradinita de copii nr. 211
De LR pe 14 Decembrie 2012

Este de apreciat efortul educatoarelor de a lucra cu 35 de copii in grupa. Si chiar au rezultate. Nu este totusi in regula sa accepti atatia copii in grupa. Anul acesta educatorii se roaga de parinti sa nu lase copiii la program prelungit. Si chiar pentru un program scurt sunt prea multi copii. Totusi, impresia generala este foarte buna.

Conditiile in care copiii nostri invata sa intre in viata
De GEORGE CORBU pe 04 Noiembrie 2012

Va multumim pentru modul in care aveti grija de copii si de conditiile pe care le-ati creat in gradinita.

Gradinita de copii nr. 211
De Cris pe 09 Septembrie 2012

Da, sunt de acord cu dv, directoarea este de vina pentru ca sunt 40 copii in grupa (nu este un nr. exagerat, copilul meu fiind intr-o astfel de grupa). Din 40 de copii nici jumatate nu apartin de gradinita asta, deci au fost primiti pe cu totul alte criterii decat cele exclusiv legale. Din fericire educatoarele fac fata cu brio, si se ocupa de fiecare in parte. Sunt niste oameni extraordinari, chiar si direcoarea este ok daca ajungi sa o cunosti. Si da, este o gradinita foarte curata si copiii sunt ingrijiti si iubiti.

Gradinita de copii nr. 211
De MARIUS IOSIF pe 02 Iunie 2012

Este cea mai curata si cea mai buna gradinita din cate am vazut pana acum si pe aceasta cale tin foarte mult sa ai multumesc, foarte mult doamnei directoare, doamnei educatoare si doamnei ingrijitoare, pentru efortul pe care il depune pentruu copii nostrii!Cu mii de multumirii.

Gradinita de copii nr. 211
De O mamica pe 12 Ianuarie 2011

Exagerati cand spuneti ca sunt 40 de copii in grupa. Si chiar si asa, nu este de vina directoarea ci statul. De ce nu criticati Ministerul Invatamantului?! Poate ca daca nu accepta un nr. mare de copii in grupa, al vostru sau chiar al meu copil nu ar fi fost la gradinita. Si la alte gradinite de stat se intampla acelasi lucru. Ar trebui sa apreciati efortul depus de tot personalul acestei gradinite.

Gradinita de copii nr. 211
De Maria magdalena pe 02 Noiembrie 2010

Totul e o minciuna este cea mai buna gradinita si cea mai curata pe care am vazut-o cu un personal extraordinar, incepand de la ingrijitoare pana la director.

Contact Gradinita de copii nr. 211

Adresa

Trapezului, 1, Bucuresti, Sectorul 3

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.