• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 208
12 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 208

Gradinita de copii nr. 208 are zece sali de clasa cu tripla functionalitate, o sala de sport, o sala de informatica dotata cu 12 calculatoare si o sala de pictura.

Gradinita de copii nr. 208 are zece sali de clasa cu tripla functionalitate, o sala de sport, o sala de informatica dotata cu 12 calculatoare si o sala de pictura.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:00 - 17:30

iunie

mai

nu

autobuz 90, 91, 93

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

arte martiale;
pictura;
muzica;
initiere Pc;
karate

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

25 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Lipsa solutii
De Anca pe 26 Iunie 2017

Buna ziua, copilul meu a fost cateva luni la aceasta gradinita, a fost incadrat prima data la grupa mare (pentru ca nu aveau loc la grupa mijlocie) cu mentiunea ca va fi mutat la grupa mijlocie. La grupa mare doamnele nu "i-au putut face fata"au fost total dezamgite de comportamentul lui s-a ajuns chiar sa se spuna ca "are grave probleme de comportament"in conditiile in care cea care a facut aceasta mentiune era dna directoare nu un psiholog acreditat.A fost mutat la grupa mijlocie, acelasi comportament din partea copilului, asa sustineau doamnele, acasa copilul total diferit de ce spuneau doamnele, ulterior a ajuns sa vina acasa lovit peste gura de una din doamne. Doamnele se simteau depasite, nu aveam solutie pentru el si ne-am mutat fara prea mult scandal la gradinita 274 unde binenteles ca este un copil normal, fara grave probleme de comportament si fara sa plecam loviti peste gura.Tin sa mentionez ca la gradinita 208 erau mai multi copii cu reale probleme insa nu erau bagate in seama aceste probleme prin prisma meseriei parintilor.Parerea mea este ca daca esti depasit ca si cadru didactic si nu ai solutii ar trebui sa te reprofilezi.Zi usoara!

Gradinita de copii nr. 208
De Amuzan pe 15 Ianuarie 2013

Am copilul la aceasta gradinita si sunt foarte multumita, are doua educatoare tinere, dar care se comporta impecabil, sunt iubite de toti copiii si care ii antreneaza in tot felul de activitati.

Detalii Gradinita 208
De Diana Ionescu pe 25 Iulie 2012

Buna ziua, ma intereseaza si pe mine cam cati copii sunt la grupa. Urmeaza sa imi dau fetita la aceasta gradinita in grupa mica si as vrea sa stiu asta si daca in sala unde se joaca acolo si mananca si dorm sau sala de mese si sala unde dorm separate. Multumesc!

Gradinita de copii nr.208
De Assy pe 17 Octombrie 2011

Fetita mea este la grupa mare in cadrul acestei gradinite. Sunt foarte multumita de tot: educatoare, ingrijitoare, asistenta medicala, mancarea calda pe care o servesc, paza, materialele educationale, sali curate si dotate...etc
Va felicit pentru tot ceea ce faceti pentru prichindeii nostri!

Gradinita de copii nr. 208
De Any pe 26 Mai 2011

La grupa sunt 2 educatoare, chiar daca sunt tinere, au un liceu la baza si stiu bine cum functioneaza programa.

Cred ca aici scriu persoane care nu cunosc nimic despre gradinita 208!
De Ed.208 pe 18 Februarie 2011

Sunt educatoare la aceasta gradinita si va invit sa vizitati gradinita sa vedeti ce lucrari sunt afisate zilnic la panou. Probabil scriu persoane care nu au fost acceptate aici ptr ca nu mai sunt locuri deoarece au venit foarte multi copii de la blocurile anl. Nu exista educatoare foarte tinere fara experienta si sunt 2 educatoare la grupa, nu una cum a mintit cineva mai sus. Va invitam sa ne vizitati, pentru cei ce sunt interesati si apoi sa scrieti aici.

Gradinita de copii nr. 208
De Olimpia Tudose pe 04 Februarie 2011

Cum as putea inscrie un copil la aceasta gradi fara sa apelez la pile?

Gradinita de copii nr. 208
De Georgiana pe 31 Ianuarie 2011

Buna ziua. Stiti daca are grupa mica anul acesta? Cu program pana la pranz sau prelungit? Stiti ceva despre educatoarele de la grupa mica, cum sunt? Vreau sa-l transferam pe copil la aceasta gradinita, dar nu am vazut-o decat de afara pana acum. Multumim.

In fata e vopsit gardul,inauntru leopardul!
De Ela pe 05 Ianuarie 2011

Arata foarte bine gradinita,dar din pacate cadrele didactice lasa de dorit, majoritatea educatoarelor foarte tinere si fara experienta,nu fac activitati,nu respecta programa de lucru si in loc de 2 educatoare pe grupa e doar una singura.

Gradinita de copii nr. 208
De Mamika pe 11 Decembrie 2010

E curat, mancarea este buna, nu stiu in schimb altceva, toti copiii tusesc si ce tuse. Il iei acasa, ti-l faci bine, nu dureaza mai mult de 2 saptamani ca iar tuseste.

Contact Gradinita de copii nr. 208

Adresa

Valea Oltului, 14, Bucuresti, Sectorul 6

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.