• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 207 Floare Albastra
10 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 207 Floare Albastra

Gradinita de copii nr. 207 Floare Albastra are 12 sali de curs dotate cu aparatura audio - video, bucatarie, cabinet medical si o curte spatioasa de 7500 mp.

Gradinita are un grup folcloric "Flori din Romania" care interpreteaza cantece populare din diverse zone geografice ale tarii.

Gradinita de copii nr. 207 Floare Albastra are 12 sali de curs dotate cu aparatura audio - video, bucatarie, cabinet medical si o curte spatioasa de 7500 mp.

Gradinita are un grup folcloric "Flori din Romania" care interpreteaza cantece populare din diverse zone geografice ale tarii.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 06:30 - 17:00

iunie

mai

nu

autobuz 116

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de excursii

dans sportiv;
muzica;
arta;
folclor

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

informatie
De Andreeahope pe 15 Aprilie 2019

Buna ziua, m-ar interesa sa stiu de la ce ora se pot primi copii, cel mai devreme.

iubesc grădinița asta
De Nuxxx pe 31 Martie 2017

îmi e super dor de profesoarele de acolo. și de mâncare=))) ❤️

Gradinita de copii nr. 207 Floare Albastra
De ION RAMONA pe 15 Septembrie 2014

Eu am inscris copilul la 2 ani si 7 luni. Nu am dat nimic. Sunt niste profesionisti cei care spun altceva sunt frustrati ca nu li s-a primit copilul probabil, azi a fost prima zi de gradi si a fost primit cu bratele deschise, cunosc persoane care au mers la gradinita aceasta, au copii la scoala si la fel au spus ca nu au dat nimic.

Raspuns la acuzatia Mirelei ca doamna directoare si doamnele educatoarele pretind bani de la parinti
De ANA NASTASE pe 02 Septembrie 2014

Nu este adevarat ce afirmati, este o minciuna si o rusine! Si eu am inscris copilul la aceasta gradinita si nu s-a dat bani pentru nimic, cu exceptia mancarii si a optionalelor, bani legali. In rest pentru serbari, cadouri de Craciun, 1 Iunie, Paste pentru copii nu s-au dat deloc, ca la alte gradinite.

Din contra, am intrebat daca trebuie sa dam bani sa le luam ceva si ni s-a raspuns ca nu, deoarece doamna directoare nu este de acord si a facut dansa rost de bani pentru a le da cadouri copiilor. Din economii, sponsorizari, etc. Si nici doamnele educatoare nu au cerut sau primit vreun ban. Nici macar un martisor de 1 Martie nu au vrut sa primeasca.

Iar doamna directoare este o femeie exceptionala, cu care poti vorbi orice, care te primeste, asculta ce ai de zis si se ocupa de rezolvarea tuturor problemelor.

Asa ca aveti grija ce spuneti si nu mai improscati cu noroi si nu mai calomniati niste oameni minunati gratuit!

Gradinita de copii nr. 207 Floare Albastra
De Mirela pe 21 Septembrie 2013

Regret ca am inscris copilul la aceasta gradinita. De la director pana la ingrijitoare vor bani. Pentru orice. Sa va fie rusine! Sunteti o institutie care educa copiii!

Intrebare
De Iuliana pe 14 Martie 2013

Buna ziua, am si eu o intrebare: care este programul? Adica am inteles ca oficial este pana la ora 17:30, dar neoficial? Se practica ca in schimbul unei mici "atentii" sa mai poata ramane copiii o jumatate de ora dupa program in grija uneia dintre ingrijitoare? Multumesc.

Excelenta
De RADU DANA pe 22 Decembrie 2011

Am avut si eu fetita cea mare aici la gradinita. A fost foarte bine ingrijita. Mancarea este excelenta. Fetita mea manca tot. Si cea mica va merge tot la aceasta gradinita.

Gradinita de copii nr. 207 Floare Albastra
De Angelica pe 03 Iunie 2011

Conditiile oferite pentru dezvoltarea micutilor sunt excelente. Totul tine de management.

Gradinita de copii nr. 207 Floare Albastra
De Gabita1976 pe 06 Decembrie 2010

Am avut ambii copii la aceasta gradinita. Diferenta de varsta intre ei este de 5 ani si pot spune ca atat la primul cat si la cel de-al doilea copil impresia despre gradinita a fost si este una extraordinara. Directoarea este o persoana care stie sa coordoneze si sa conduca impecapil gradinita iar personalul este foarte bine pregatit. Doamnele pe care copii mei le-au avut ca educatoare au stiut sa ii invete si sa contribuie cu brio la formarea lor ca viitori scolari dar si ca oameni.

Gradinita de copii nr. 207 Floare Albastra
De Ionescu magdalena pe 01 Mai 2010

Fara cuvinte de nota 10 din toate punctele de vedere

Contact Gradinita de copii nr. 207 Floare Albastra

Adresa

Lamotesti, 10, Bucuresti, Sectorul 4

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.