• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 205
12 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
scurt (8:00 - 13:00)

Gradinita de copii nr. 205

Gradinita de copii nr. 205 este situata pe strada Calea Ferentari, nr 2, din sector 5, din Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 205 este situata pe strada Calea Ferentari, nr 2, din sector 5, din Bucuresti.

nu

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

O gradinita buna in comparatie cu alte gradinite de stat.
De Paula pe 30 Mai 2014

Este o gradinita dotata cu sistem de supraveghere (ceea ce e un lucru bun), curata, tot personalul se poarta frumos cu cei mici, copii isi indragesc educatorii.

Cadre didactice bine pregatite se ocupa de copii
De Aurelia-Luminita pe 05 Martie 2013

Copilul meu merge cu placere la aceasta gradinita, a invatat foarte multe lucruri,iar eu personal sunt foarte multumita. Este o educatoare dna Mioara (Botogan Mioara) care este un cadru didactic foarte bine pregatit care se ocupa de copii, sufletista si eu personal sunt foarte multumita (ambii copii i-am avut la dansa si chiar mi-au invatat lucruri care la alta gradinita nu au facut-o). Dna directoare este deosebita, se intereseaza si se implica pentru bunul mers al lucrurilor acolo, este un bun manager.

Gradinita de copii nr. 205
De Maria pe 06 Septembrie 2012

Conducerea de la gradinita aceasta nu prea are chef de munca! "205" isi ia concediu printre primele si trimite copiii devreme in vacanta punand parintii care muncesc 10 ore pe zi in situatii disperate si incep (cum era si firesc) printre ultimele. Anul acesta, unele gradinite au inceput programul din 01 septembrie, dar "205-iul" e mai cu mot si incepe odata cu scoala, la 17 septembrie. Sa va fie rusine pentru banii pe care trebuie sa ii dau unei bone sa-mi aiba grija de copil pana va ganditi voi sa veniti la munca. Parca ati fi privati, nu unitate de stat!

Gradinita peste medie
De Lavinia pe 24 August 2012

Subscriu la cele spuse de d-na Cristina doar in ceea ce priveste arogantele punctuale ale unor persoane din administratie, inclusiv ale asistentelor medicale si programul d-nei directoare care este "necunoscut" cand ai nevoie de ea. Repet, doar punctuale!. In rest gradinita in ansamblu, este peste media celor de stat si personal sunt multumita de "serviciile ei".

Gradinita de copii nr. 205
De Andrei pe 04 Iulie 2012

Domna Cristina, imi pare rau pentru dumneavostra, trebuie sa va contrazic, eu am copilul de 3 ani in aceasta gradinita, vorbiti in necunostinta de cauza, imi face impresia ca sunteti fata lui "pinochio", va rog sa nu mai aberati si sa va documnetati mai bine, eu stiu ca vulpea daca nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii, asa si dumneavoastra, copilul meu este foarte fericit pentru atentia cu care este tratat aici de la ingrijitoare pana la directoare, gradinita are un personal de exceptie, este foarte curat, copilul meu este foarte bine hranit cu meniu zilnic si diversificat. Hai sa fim serios ca multi dintre noi nu avem posibilitatea sa le oferim acasa condiitle si meniul zilnic schimbat, plus ca in afara de cele spuse mai sus, in incinta spalatoriei doamnele de acolo confectioneaza si costume speciale pentru copii nostri pentru serbarile din incinta gradnitei, plus la spectacole si concursuri unde merg copii acestei gradinite in tot Bucurestiul. Cu mare incredere va sfatuiesc sa alegeti aceasta gradinita pentru educatia si fericirea copilului dumneavoastra.

Un personal didactic foarte bine pregatit
De Mirela pe 07 Iunie 2012

Sunt foarte multumita de aceasta gradinita si de personalul ce deserveste acolo. Copilul meu este la sfarsitul anului scolar la grupa mica si sa schimbat foarte mult, este mult mai increzator in el, a participat cu placere la toate activitatile, ii place mult la gradinita si se duce cu placere. Este o gradinita curata, cu un personal foarte bine pregatit si cu multa pasiune pentru copii. Ma bucur pentru alegerea facuta:-)

Gradi 205
De Andreea pe 27 Martie 2012

ma gandesc sa imi inscriu baietelul la aceasta gradinita. Mai sunt cateva zile pana incep inscrierile si inca nu sunt hotarata. Imi poate cineva da mai multe informatii despre cum sunt educatoarele si directoarea, in primul rand, apoi celelate conditii, respectiv, mancare, dotari, etc...
Dar depre gradi 185 de la piata rahova (garofita), stiti ceva?
Multumesc.

?
De Alina pe 27 Septembrie 2011

Care gradinita noua de la Motoc? Eu stau pe Motoc... si mi-am inscris copilul la gradinita 205... si incep sa ma gandesc daca ar trebui sa imi para rau... dupa cate am citit mai sus.

Despre gradinita 205
De Claudiu pe 25 August 2011

Nu este adevarat, eu am avut copilul inscris la aceasta gradinita, la grupa mica si vreau sa va dau cateva detalii despre ce s-a intamplat in anul scolar care s-a incheiat. Copilul meu, desi era in primul an de gradinita, s-a acomodat foarte usor si, mai mult, o iubeste foarte mult pe doamna educatoare, se duce cu placere la gradinita, a fost implicat intr-o activitate desfasurata la nivel de sector cu program artistic, am participat la activitati desfasurate la grupa si am fost incantat de modul in care se comporta la o activitate un copil de 3 ani, dupa doar cateva luni de gradinita. Mi se pare normal sa nu aiba acces orice persoana in gradinita pentru ca numai asa se poate asigura securitatea copiilor. Vedem cu totii cate nenorociri se intampla nu!! Va spun eu sigur ca meniul este afisat in fiecare saptamana, am vazut si semnatura unui medic pe el, iar eu intreb copilul daca a mancat ceea ce este pe lista si el imi confirma. La grupa unde am eu copilul este o doamna care a crescut 2 copii in aceasta gradinita si la una dintre sedinte spunea ca doreste sa il inscrie si pe al treilea deoarece a fost foarte multumita. Au fost foarte multe activitati la care copiii de grupa mica au fost implicati si chiar ne-a mirat curajul de a participa cu ei din cauza varstei. Eu personal am numai cuvinte de lauda la adresa cadrelor didactice si a personalului administrativ.

Gradinita de copii nr. 205
De Cristina pe 08 August 2011

Mi-am inscris copilul anul asta la gradinita asta si credeti-ma pe cuvant ca nu o voi mai duce la aceasta gradinita niciodata. Nu am apucat sa o vad admisa efectiv, chiar daca stam la un bloc distanta de gradinita, dar mi-e suficient ce am vazut. In primul rand iti inscrii copilul afara pe banca, asistenta medicala nu are nici un pic de bun simt, si vorbeste de parca nu esti prezent, gen:" alta gradinita nu mai e in cartierul asta, ce aveti toti de vi-i inscrieti aici?", lucru care m-a facut sa ma simt foarte prost, tinand cont ca vin altii de la 2 statii de masina sa isi inscrie copilul la aceasta gradinita, si femeia asta si-a tras gradinita proprie, face abstractie ca sunt si de fata, si nici macar nu ma cunoaste, habar nu are ca stau la un metru de gradinita. Ca sa inscriu fata la gradinita asta m-au plimbat 3 ore, ca nu este directoarea (de parca trebuia sa fie directoarea de fata), ma chemau din ora in ora ca sa vin mai tarziu, de parca nu am loc de munca, ba ca nu cred ca se mai fac inscrieri ca parca au pus anunt (de parca nu se faceau inscrieri pana la sf lunii ca la toate gradinitele), pana m-am enervat si am ridicat tonul la ele, ca ma si tineau in usa gradinitei, si mi-au adus un formular afara pe banca sa il completez. Ma rog, suntem in luna august 2011, si toate gradinitele au afisat rezultatele de luna trecuta. Este singura gradinita care refuza sa faca asta, pe motiv ca sunt prea multi respinsi si nu pot afisa, ba sa mai asteptam sa se mai retraga unii candidati ca sa poata afisa (suna logic??). Am sunat saptamanal si refuza sa imi spuna macar telefonic daca e admisa fetita. Ce credeti? Mi-au spus sa revn in septembrie! Cand? Niste nebune! Nu mai suport personalul gradinitei, cu toate ca recunosc nu le cunosc pe toate, dar mi-e suficienta experienta. Asta spune multe despre ce se petrece acolo, si da, este ca o puscarie. Nu poti intra inauntru, cica iti aduce copilul afara. Am cunostinte care au copiii acolo, cica e o educatoare isterica si una e mai buna, depinde cum ai norocul sa nimeresti. Daaa, asta e tare incurajator. Platesti cursuri de diverse (engleza, dans etc) si din spusele unor copii nu le fac mereu, dar tu platesti toate orele. Micul dejun e compus dintr-o felie de paine cu unt, dar cel afisat e mai consistent. Sunt sigura de asta, pentru ca copiii nu mint, ei spun ce vad. Stau in sect 5, pe Calea Ferentari, dar va asigur ca, avand in vedere ca fata mea e inscrisa si admisa, in mod cert, la gradinita noua de la Motoc, fie va ramane acolo (pentru ca mi-au placut ca oameni si atitudine), fie o inscriu la Pisicile Aristocrate in sectorul 4 care e in drumul meu spre serviciu. Am auzit ca e foarte buna, si mi-a placut si mie ce am intalnit, din personal, parerea mea.

Contact Gradinita de copii nr. 205

Adresa

Calea Ferentari, 2, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.