• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 203
17 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 203

Gradinita de copii nr. 203 are opt sali de clasa spatioase, in care copiii invata, se joaca, dorm si servesc masa. Gradinita dispune de bucatarie proprie, de cabinet medical cu o asistenta permanenta, iar medicul vine saptamanal.

Gradinita de copii nr. 203 are opt sali de clasa spatioase, in care copiii invata, se joaca, dorm si servesc masa. Gradinita dispune de bucatarie proprie, de cabinet medical cu o asistenta permanenta, iar medicul vine saptamanal.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit: 08:00 - 17:30

cost sedinta optional 3,5 RON
meniu 14 RON / zi

nu

troleibuz 91;

bucatarie proprie

da

engleza;
germana;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de excursii si tabere;
vizite la muzeu;
saptamanal o grupa se duce la Muzeul de Arta si lucreaza cu artistii plastici

musica;
dans modern;
dans aerobic;

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent;
paza;

20 de copii

160 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Gradinita de copii nr. 203
De HYGXBJ pe 28 Noiembrie 2010

Cred ca ati inteles gresit. Noua nu ne-a cerut nimic. La aceasta gradinita am dat de mult profesionalism. Mai interesati-va.

Gradinita de copii nr. 203
De Oana pe 15 Noiembrie 2010

Am inteles ca doamna directoare solicita sponsorizari. Cam cu cat se sponsorizeaza?

Gradinita de copii nr. 203
De Csdbcjdbjdb pe 29 Octombrie 2010

Suntem in grupa pregatitoare si suntem oarte multumiti. Faptul ca copilul merge cu placere la gradinita este un lucru extraordinar. Doamnele educatoare sunt "super" si ce spun dansele pentru copil conteaza. Le-am vazut facand tematica scolara si totodata ii invata si cultura generala. Mai avem putin pana la scoala si ne dorim ca doamna invatatoare sa fie la fel ca doamnele educatoare de acum.

Gradinita de copii nr. 203
De Aaaa pe 22 Septembrie 2010

Avand cu ce sa facem comparatie, pot spune ca aceasta gradinita este super. Am mutat copilul la aceasta gradinita de la inceputul acestui an scolar. Nu avem mult, dar pot spune ca sunt foarte multumita. Educatoarele sunt calde cu copii, ii imbratiseaza, ii lauda dar ii si cearta. Copii sunt permanent supravegheati de doamnele educatoare sau de ingrijitoare. Mancarea este buna, salile de clasa mari si luminoase.

Gradinita de copii nr. 203
De Pufi pe 06 Septembrie 2010

Si eu le am pe ambele fetite la aceasta gradinita (cea mare e grupa pregatitoare, iar cea mica anul asta e in grupa mica). Educatoarele sunt mai mult decat OK, iar doamna director este un om deosebit. Merita sa va inscrieti copii la aceasta gradinita (e una din putinele unde se fac activitati diverse, copiii sunt foarte bine tratati, iar costurile nu sunt imposibil de suportat).

Gradinita de copii nr. 203
De Sofia pe 04 Septembrie 2010

Am fetita la aceasta gradinita si e grozava! Va recomand cu incredere aceasta gradi. Nu am vazut un loc in care copiii sa fie mai rasfatati si bine educati. Cat despre doamna directoare, eu una nu i-am dat absolut nimic.

Gradinita de copii nr. 203
De Titita pe 31 Iulie 2010

Duceti-va copilul la aceasta gradinita daca tot ceea ce va doriti de la o gradinita este sa umpleti buzunarul directoarei cat mai mult. In rest nu prea au spatiu in gradina pentru a se juca afara copii, educatoarele sunt ok. In rest gradinita e frumoasa la aspect.

Contact Gradinita de copii nr. 203

Adresa

C.A Rosetti , 32, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.