• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 201 Clopotel
13 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 201 Clopotel

Gradinita de copii nr. 201 Clopotel este situata pe strada Dridu Georgescu, nr 2, sector 2, Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 201 Clopotel este situata pe strada Dridu Georgescu, nr 2, sector 2, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 ani

iunie

aprilie - mai

nu

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Gradinita de copii nr. 201 Clopotel
De Parinte pe 19 Ianuarie 2017

Aceasta gradinita este foarte buna, dar personalul lasa de dorit. Mai mult conditiile de salubrizare sunt precare, alimentarea gradinitei se face pe la ghena. Ghena respectiva colcaie de sobolani si gandaci. Va rog sa acordati mai multa atentie atunci cand va uitati la detalii fiind vorba de copii dvs.

E loc de mai bine
De Ovidiu pe 17 Septembrie 2013

In general este ok, chiar sunt multumit. As avea nisÂ?te sugestii referitoare la optionale, dar vreau saÃ? vad cum este gandita problema pentru acest nou an si revin cu comentarii. Succes!

Gradinita de top
De R pe 29 August 2013

Cunosc aceasta gradinita de aproape 7 ani. Fiica mea a petrecut toti anii de gradinita aici, iar acum fiul meu este la aceleasi educatoare. Sunt foarte multumita de curatenie, grija acordata, pregatirea doamnelor educatoare, faptul ca mancare este gatita zilnic in gradinita si niciodata, niciunul din copiii mei nu a avut nicio problema din acest motiv. Activitatile educationale sunt potrivite pentru fiecare grupa de varsta, iar serbarile sunt minunate de fiecare data.

Gradinita de copii nr. 201 Clopotel
De Vetgu florin pe 05 Iunie 2013

As dori sa aduc multumiri doamnei noastre de care ne despartim si sa-i multumim pe aceasta cale ca ne-a luat la grupa a avut grija de copiii nostri cu toate ca de la inceputul grupei mijlocii a ramas singura la grupa,colega a intrat in medical pentru sarcina, dar s-a descurcat foarte bine si fara ajutor. Pasim spre scoala bine instruiti.

Pentru toata atentia acordata copiilor, pentru costumele frumoase pe care le coase pentru serbari este o adevarata delectare si cand te candesti ca singura le face pe toate. Cred ca din toamna v-a lua grupa mica sau asa cred cel putin oricum toate felicitarile din partea noastra a parintilor. Am sprijinit-o in toti anii si merita de la conducere pana la ultimul om din gradinita sa fie sprijinita. Felicitarile noastre doamna educatoare de la grupa mare 3.

Gradinita de copii nr. 201 Clopotel
De Zarzarica florica pe 05 Iunie 2013

Noi suntem foarte incantati de ce doamna ne-a picat la grupa pacat ca terminam in acest an si suntem nevoiti sa plecam la scoala ca am fi mai ramas un an, deoarece avem o doamna painea lui Dumnezeu. Grijulie cu copii atunci cand trebuie, ferma, generoasa, creativa. Nu am avut dureri de cap nici o clipa am fost sprijiniti de doamna in orice situatie. Este o doamna foarte buna creaza serbari, face costume copiilor pentru serbari si nu am cuvinte sa spun cat de multumiti suntem. Spuneti d-voastra cine ar face atatea lucruri pentru copii?

Doar o persoana care-si iubeste foarte mult profesia si indrageste copii. Abia astept urmatorul nepot tot la doamna mea, asa cum spune copilul - sa-l dam si pe cel mic. Mai sunt doamne la grupele mari dar nu ca si doamna noasta. Mi se pare un cadru didactic complex la cate stie sa faca. Sa-i deqa bunul Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai ia si urmatorii copii.

Astfel de cadre didactice daca le ai este bine sa le pretuiesti foarte mult si tot odata sa le sprijini la nevoie . si cred ca se poate face cu mult drag. Am lucrat in tinerete cativa ani si apoi mi-am pornit propria afacere, dar va spun ca nu e usor sa impaci pe fiecare sa iubesti armonia sa fii tonica in preajma copiilor.

Despre Gradinita Clopotel
De Zarzarica florica pe 05 Iunie 2013

Aceasta Gradinita este situata pe strada Dridu Georgescu nr. 2 paralel cu stada Magura Vulturului. Este o gradinita frumoasa, curata, primitoare. Cadrele de aici sunt foarte bune din punct de vedere profesional, dar mai gasim si pernsionare pe post de educatoare care nu stiu ce mai cauta din moment ce au pensii, dar ma rog tine de conducere. Mancarea este foarte buna, copii bine ingrijiti. Si ce-mi place cel mai mult este ca au multe activitati, optionale, concursuri. Doamnele au grija sa se ocupe de copiii nostri. Gradinita este alcatuita din doua corpuri unite printr-un hol. In cladirea noua este o doamna inalta, bruneta, in varsta dar pe mainile ei nu mi-as lasa copilul pentru ca este un pachet de nervi aproape tot timpul sau daca nu e nervoasa este aroganta plina de ea de zici ca e cel putin ministru. Pe mana ei nu mi-as da copilul. In schimb, am vazut in treacat ca ar avea o colega mica si tanara este opusul ei merita toata lauda asa cadru didactic jos palaria.

Gradinita de copii nr. 201 Clopotel
De Geo pe 25 Octombrie 2012

Va rugam daca se poate sa ne dati mai multe detalii privind Gradinita clopotel, deoarece doresc ca si fetita mea sa mearga acolo. Va multumesc.

Gradi pentru piciul tau
De Nicoletabotez pe 25 Aprilie 2012

Eu sunt extrem de incantata de acesta gradinita, dar mai ales de cele doua doamne educatoare pe care le am la copiii mei!

Sanatate si protectie
De Anonim pe 01 Februarie 2012

Cu privire la acei botosi de protectie de la usa pe care trebuie sa-i incaltam cred ca sunteti de acord cu mine ca nu este nici igienic felul de a se folosi si nu mai vorbim de incomoditatea de ai incalta este foarte incomod sa-i incalti cu mana deoarece suntem gros imbracati sau sunt bunici care au robleme de sanatate care nu se pot apleca de aceea ar trebui sa luati urgent masuri privind aceasta problema. Suntem de acord ca trebuie sa pastram curatenia pentru sanatatea copiilor nostri, dar trebuie ca si dumneavoastra sa asigurati optim acest lucru. Exista pe internet o informatie cu magazine care distribuie anumite dispensere pentru acesti botosi. Impresia despre aceasta gradinita este ok si va fi si mai ok daca se va lua in considerare si acesta oportunitate.

Gradinita de copii nr. 201 Clopotel
De Anonim pe 05 Septembrie 2011

Am trecut prin foarte multe lucruri neplacute in aceasta gradinita asa ca pacat de dotarile din gradinita facute cu straduinta parintilor. Multumesc lui Dumnezeu ca am deschis ochii si am plecat din aceasta "gradinita" unde educatia se face prin marginalizarea copilului, etichetare si dupa cum cotizeaza parintii.

Contact Gradinita de copii nr. 201 Clopotel

Adresa

Dridu Georgescu, 2, Bucuresti, Sectorul 2

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.