• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 199 Strop de roua
24 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 199 Strop de roua

Gradinita de copii nr. 199 Strop de roua are 10 sali de clasa cu tripla functionalitate, bucatarie proprie si cabinet medical.

Gradinita este implicata in proiectele "Living Values" si "Junior Achievement"(educatie antreprenoriala)

Activitatile optionale sunt limbile straine, initiere Pc, coregrafie si rugby.

Gradinita de copii nr. 199 Strop de roua are 10 sali de clasa cu tripla functionalitate, bucatarie proprie si cabinet medical.

Gradinita este implicata in proiectele "Living Values" si "Junior Achievement"(educatie antreprenoriala)

Activitatile optionale sunt limbile straine, initiere Pc, coregrafie si rugby.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 08:00 - 18:00

iunie

mai

10 RON meniu zilnic

nu

autobuz 74, 312

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la muzee;
excursii

initiere Pc;
coregrafie;
rugby

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

28 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

inscrierea copilului meu
De Epure mihaela pe 26 Februarie 2016

buna ziua,am sunt in cautare de gradinita si nu mi sau dat multe sanse sa aiba un loc pentru fiul meu,am citit despre aceasta gradinita si mi se pare foarte buna.sper sa reusesc sa gasesc un loc si pentru fiul meu,o zi buna

Recomand cu incredere aceasta gradinita
De Andreea pe 24 Februarie 2014

Buna seara, recomand din toata inima aceasta gradinita. Mie imi place foarte tare si copilor mei de asemenea, este curata, mancarea buna, locurile de joaca din curte amenajate foarte frumos pentru copii, programul este pana la ora 18.00, directoarea extraordinar de draguta si incearca sa rezolve problemelor tuturor si educatoarele foarte bine pregatite, responsabile si cu dorinta de a-i invata pe copii numai lucruri bune si folositoare in viata.

Chiar daca nu apartin de aceasta gradinita cu domiciliul si nu cunosteam pe nimeni aici, am reusit sa-mi inscriu copiii "fara spaga" si pot spune ca este o gradinita in care nu se promoveaza ideea ca: "daca dai ceva la educatoare, se va ocupa de copil".

Sunt foarte multumita de gradinita .
De Alexandra pe 15 August 2013

Ambele fete, ale mele se bucura cand trebuie sa mearga la gradi.

Excelent
De Simionescu pe 17 Mai 2012

Este o gradinita foarte buna. Imi pare bine ca fata mea este aici si sper sa ii placa si baiatului meu care o sa mearga de la toamna!

Gradinita de copii nr. 199 Strop de roua
De Mitzura pe 24 Octombrie 2011

Este o gradinita foarte buna. De doi ani directoarea a acceptat toti copiii inscrisi chiar daca a incarcat grupele (30-32 copii) este o super doamna. Curatenia este impecabila, meniul e ok. Singurul impediment ar fi corpul nou al gradinitei care a fost proiectat cam pentru 20 copii pe clasa, astfel ca bietii copii sunt cam inghesuiti la mese si la dormitoare. In rest toata lauda.

Aprecieri si opinii
De Cristina pe 29 August 2011

Imi pare rau sa iti spun, dar asa e. Daca nu dai nu rezolvi nimic. Si eu sunt contra datului, prefer sa dau dupa ce rezolv, asa,de placere ca sa zic. Am un baietel de 3 ani si doua luni, care face la oala de la 2 ani si patru luni. L-am inscris la 2 gradinite, din care una la doua blocuri, pe aceeasi str cu noi si nu a fost acceptat la niciuna. Ma gandeam sa incerc si la gradi 199, desi inscrierile s-au facut demult, dar sper.

Gradinita de copii nr. 199 Strop de roua
De Jabar pe 27 Iunie 2011

"ada 2" vreau sa te intreb: cum poti pune intrebarea asta? Cum adica "se da ceva la inscriere?" Mai terminati odata cu ideile astea, ca uite de ce mergem in continuare cu acest "dat" de care nu mai scapam never. Incetati sa mai aveti conceptia cu "datul". Avem o mentalitate si un comportament atat de umil, de parca daca nu dai, nu esti bagat in seama. Ei uite ca se poate si fara "se da ceva la inscriere?"! Si la cresa si la gradinita, nu am dat nimic la inscriere si copilului meu ii merge foarte bine. Si atentie: Nu sunt singurul parinte care nu accepta atitudinea asta umila, de a-mi fii teama ca daca nu dau "ceva", nu am succes. Ei bine, uite ca merge. Si inca foarte bine.

Gradinita de copii nr. 199 Strop de roua
De Ada2 pe 13 Aprilie 2011

Am auzit numai lucruri bune despre gradinita 199. Nu stiu cum trebuie sa procedez la inscriere si cu cine sa vorbesc. Se da ceva la inscriere?

Gradinita de copii nr. 199 Strop de roua
De Nick pe 12 Martie 2011

Se poate si mai bine.

Pentru Costin
De Cadia pe 09 Februarie 2011

Costin, poti sa imi dai mai multe detalii despre aceasta gradinita si despre activitatile de acolo? Multam fain.

Contact Gradinita de copii nr. 199 Strop de roua

Adresa

Emil Racovita, 23, Bucuresti, Sectorul 4

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.