• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 197 Zana Florilor
14 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 197 Zana Florilor

Gradinita de copii nr. 197 Zana Florilor are sali de clasa cu tripla functionalitate, bucatarie proprie si un vestiar.

Gradinita are un cabinet medical cu doua asistente si un medic coordonator care face vizite saptamanal.

Gradinita de copii nr. 197 Zana Florilor are sali de clasa cu tripla functionalitate, bucatarie proprie si un vestiar.

Gradinita are un cabinet medical cu doua asistente si un medic coordonator care face vizite saptamanal.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:30 - 17:30

iunie

mai

nu

autobuz 61, 62, 136, 178, 236, 336

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

initiere Pc;
dans modern;
arte plastice

plimbari in parc;
vizite la muzee, la gradina botanica

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

25 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Dna.Prof.Mihaela Dobrin: profesionalism si devotament
De Săgeată.Marcela700 pe 09 Aprilie 2017

Fetita noastra, Amalia, s-a transferat de curand la Gradinita Zana Florilor, la grupa mijlocie ‘’Fluturasii’’ coordonata de Dna.Profesoara Mihaela Dobrin, unde a fost primita cu caldura si inconjurata de multa dragoste, integrandu-se rapid in noul colectiv. Inca din prima zi am simtit atasamentul cadrelor didactice fata de copil, precum si a personalului auxiliar. Doamna Directoare, Doina Ceausescu, a fost foarte deschisa dialogului cu parintii, dovedind o reala disponibilitate pentru a asculta problemele ridicate de noi. Recomandam cu caldura aceasta gradinita !!!

Gradinita Zana Florilor,
De LIzy pe 05 Septembrie 2016

Gradinita e moderna si spatioasa. Mi-a placut inca de la intrarea in curte. Am fost invitata de prietena mea,care are fetita inscrisa aici, participand la serbarile fetitei de la grupa mica Fluturasii, educatoare Miky ( Dobrin Mihaela) .ce m a impresionat, daruirea educatoarei, o atmosfera prietenoasa,calda fata de copii, deschisa, un om vesel...copiii se manifesta liber, veseli..clasa curata cu mobilier atragator si jucarii diverse ...prietena mea este foarte multumita de felul cum se poarta Doamna Miky cu fetita..va recomand aceasta gradinita si educatoare..intreg personalul este amabil si calificat

MINCIUNI
De Deea pe 30 Martie 2016

in gradi este o singura as medical care nu tine cont daca copii sunt bolnavi.primeste tratamentul copilului si il adm .[atibiotic,antitermice,sirop tuse].sunt 2 cazuri de scarlatina iar as med nu a anuntat nimic.

Cea mai ok Gradi din militari
De Radu pe 28 Decembrie 2015

Aceasta grădiniță a fost și înainte de 89 și este și în prezent una din cele mai bune și mai curate grădinițe din sectorul 6....

Educatoare Ana Maria Stanca
De Mihaela pe 29 Mai 2015

Buna ziua !
As vrea sa inscriem baiatul (3 ani si 6 luni) la aceasta gradinita la grupa mijlocie si inteleg ca -relativ de curand- lucreaza acolo educatoarea Ana Maria Stanca. Stie cineva, poate confirma, va rog frumos ?
Multumesc mult !
Mihaela

Acte necesare inscriere
De Liliana pe 14 Aprilie 2014

Buna ziua,

Doresc s-o inscriu pe fetita mea (3 ani si 7 luni in septembrie) la gradinita si as dori sa-mi spuneti care sunt actele necesare: eu (mama) sunt in concediu de cresterea copilului (cu cel de-al doilea copil de 6 luni), iar sotul este PFA?

Multumesc anticipat.

Liliana.

Raspuns d-nei Lavinia
De Mihaela pe 27 Februarie 2014

D-na Lavinia, inscrierile la gradinita inca nu au inceput. La intrebarea "Ce sanse avem?" - depinde de numarul cererilor ce vor fi depuse, precum si de numarul de locuri care vor fi in unitate, dupa plecarea copiilor la scoala. Va asteptam cu drag!

Inscriere gradinita
De Lavinia pe 21 Ianuarie 2014

Buna. As vrea sa-mi inscriu fetita la aceasta gradinita, insa nu stiu cum sa procedez. Am fost pana acolo, insa nu am putut intra, a doua oara nu am gasit directoarea. Cine ma poate ajuta cu cateva lamuriri in aceasta privinta? Tin sa mentionez ca fetita mea face 3 ani abia la sfarsitul lunii septembrie. E posibil sa nu mi-o primeasca? Care sunt conditiile? Multumesc anticipat!

Gradinita Zana Florilor
De Alis pe 15 Ianuarie 2014

Suntem incantati de serviciile pe care le ofera aceasta gradinita...copilul se simte minunat la grupa Doamnei educatoare Dobrin Mihaela ( Miky ),care este foarte apropiata de copii, sufletista si foarte responsabila,deschisa dialogului cu noi parintii, invitandu ne sa participam la lectii deschise,serbari, excursii, clasa este amenajata cu mobilier adecvat varstei, plina de jucarii si spatioasa. Este cald iarna si intreg personalul acorda mare atentie copiilor. Este o ambianta placuta la grupa Doamnei educatoare Dobrin Mihaela.

Gradinita 197
De Nico pe 30 Ianuarie 2012

As vrea sa inscriu si eu fetita la aceasta gradinita acum, sau incepand cu anul viitor pentru fiica mea, care are 4 ani, din decembrie, deci as avea nevoie de grupa mare. Am vreo sansa?
Caci am baietelul la scoala 117 de langa.

Contact Gradinita de copii nr. 197 Zana Florilor

Adresa

Fabricii, 20, Bucuresti, Sectorul 6

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.