• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 191
7 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 191

Gradinita de copii nr. 191 are 10 sali de clasa, dotate cu aparatura audio - video, purificatoare de apa si de aer, laborator de informatica si sala de sport.

Gradinita de copii nr. 191 are 10 sali de clasa, dotate cu aparatura audio - video, purificatoare de apa si de aer, laborator de informatica si sala de sport.

incepand cu varsta de 3 ani

program scurt 08:00 - 13:00;
program prelungit 08:00 - 18:00

iunie

aprilie - mai

nu

tramvai 19, 23, 50
autobuz 92, 253, 335

bucatarie proprie

da

engleza;
franceza;
spaniola

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la muzee, la teatru

dans popular;
pictura;
origami;
initiere Pc;
muzica vocala si instrumentala;

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

200 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sali de clasa dotate cu aparatura moderna;
bucatarie proprie;
sala de informatica;
sala de sport

Opinii utilizatori

Pareri recente
De Maria pe 27 Ianuarie 2018

Buna ziua. Ceva pareri recente despre gradinita 191? Modernizari, cadre didactice sau daca s-a modificat ceva in ultimii ani?

Despre gradinita 191
De Cristina pe 01 Iulie 2012

Eu am avut fata care acum este clasa a VII-a (a terminat a-VI-a cu 9.90) la aceasta gradinita, e drept acum mai multi ani dar, tot la d-na Mariana Gaescu si la d-na Nicoleta. Am fost f. multumita, desi la vremea respectiva mai carcoteam eu cate ceva si tin sa spun parintilor care au doar un copil ca daca vor face diferenta intre gradinite ( al doilea copil l-am avut la gradinita 69) vor vedea ca este foarte buna si toti copii de acolo au reusit f. bine la scoala ( fata mea Silvia-pentru doamnele educatoare daca cumva citesc) - de ex. prietena ei Andreea a terminat cu 10 pe linie s.a.m.d. Cel mai important, va spun din experienta proprie cu 2 copii este sa aiba educatoare bune de la inceput pana la sfarsit. La baiatul meu care in fiecare an avea alte educatoare (gradinita fiind la vremea aceea noua) ba, chiar cate 2 schimbari pe an s-a vazut diferenta si am avut mai mult de furca in primul an scolar. Important este ce invata la gradinita! (mai putin restul amanuntelor) Pentru doamnele educatoare: si acum tin minte serbarile extrem de reusite pe care le faceati! Toata lumea ma intreaba cum de citeste fata mea atat de mult? Le multumesc pt. tot ce au facut si ramana la fel!

Gradinita de copii nr. 191
De Celena pe 16 Mai 2011

Si fetita mea este tot in aceasta gradinita de 2 ani. Ce pot sa spun decat ca sunt profund nemultumita de controlul medical si de dezinteresul parintilor care isi aduc copilasii bolnavi la gradinita fara sa le pese ca mai imbolnavesc inca 5 alti copii din grupa. Copii nu sunt controlati la intrarea in colectivitate, iar parintilor nu le sunt solicitate analize de nici un fel. In aceasta situatie, copii mai sensibili (asa cum e si fetita mea) nu poate frecventa. Mergem o saptamana si alte 4 stam acasa, timp in care facem eforturi sustinute (si fizice si materiale) sa o stabilizam. Am tinut-o acasa in perioada sarbatorilor pascale si dupa 4 zile s-a umplut de secretii nazale (de aici am dat in tuse si tot tacamul). D.p.d.v. educational sunt foarte multumita, dar ce pacat ca nu poate frecventa.

Gradinita de copii nr. 191
De Antonescu Catalin pe 02 Mai 2011

Nu e vorba numai de un singur caz. Copii sunt nesupravegheati pina cand ajunge educatoarea la clasa, ceea ce nu prea e normal (sau poate sunt eu prea pretentios.). In ceea ce priveste curtea, cred ca au mai fost sesizari si in cele din urma s-a remediat situatia, spatiul de joaca a fost amenajat corespunzator. Despre controlul sanitar, sunt oripilat, nu mi-a fost solicitat nici macar un exudat la inscriere, nu vorbesc de analize de sange sau coprocultura sau IDR. Copii sunt primiti in clasa cu secretii nazale abundente (vizibile), cu tuse si chiar cu stare subfebrila. Am ridicat problema si mi s-a spus ca se face control medical insa in jurul orei 9,00 - 9,30, adica mult dupa ce copii au intrat in contact unii cu altii si mult prea superficial. Nu mai spun ca dupa vacante nici vorba sa se solicite (cum ar fi normal) macar un aviz epidemiologic real. Din acest motiv copilul meu a contactat un virus foarte rezistent si abia am putut sa-i scadem febra, timp de o saptamana ne-am luptat cu antitermice, antibiotice si abia dupa 6 zile de boala am reusit sa stabilizam copilul. Din pacate acesta este sistemul.

Gradinita de copii nr. 191
De Hory pe 07 Aprilie 2011

Eu am copilul in grupa mica si sunt extrem de multumita. D-na educatoare Mariana Gaescu este extraordinara. Dascal cu multa experienta, face lucruri incredibile la care eu nu m-as fi gandit niciodata. Cunosc foarte bine sistemul educational si credeti-ma ca nu am ce reprosa acestei gradinite. Da, au santier in lucru, fac lucruri noi pt copii, dar din cate am vazut au terminat. In cazul nostru, d-na educatoare este la 07:30 in clasa. Gradinita e curata, pazita, mancarea este foarte buna. Si este un mesaj obiectiv. Eu una am avut mari emotii anul trecut pana am inscris copilul, dat fiind reactia destul de caustica a directoarei. Din contactele mele cu parintii din parc, n-am gasit unul care sa se planga de ceva aici. S-a inagurat anul trecut o gradinta noua in curte sc 196, adica peste drum si credeti-ma ca marea batalie tot aici s-a dus. Fiecare parinte face cum considera, dar nu mi se pare firesc ca pentru un sigur caz (educatoarea care intarzie) sa arunci cu noroi in munca unei intregi gradinite.

Gradinita de copii nr. 191
De Dan Calin pe 14 Martie 2011

Este reala opinia domnului cu ceea ce a scris mai jos. Intrucat a cuprins totul n-as mai avea nimic de spus. Mare dreptate are. Poate totusi se vor indrepta lucrurile.

Gradinita de copii nr. 191
De Antonescu Catalin pe 04 Octombrie 2010

In primul rand nu sunt 20 de copii in grupa ci 30 si chiar 31. Controlul medical nu exista, iar parintii se plimba in voie prin clase si pe holurile gradinitei. Purificatoare de aer? Unde or fi instalate pentru ca eu nu am vazut nici macar unul. De spatiu verde ce sa mai vorbim, o curte (frumoasa pe vremuri) insa s-a transformat in santier. Copii se joaca intr-un spatiu cu nisip unde pisicile isi fac nevoile in cursul zilei/noptii. Educatoarele vin cand vor si nu respecta programul, iar tu esti nevoit sa-ti lasi copilul singur in clasa ca sa ajungi la serviciu.

Contact Gradinita de copii nr. 191

Adresa

Cozla, 1, Bucuresti, Sectorul 3

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.