• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 169
6 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 169

Gradinita de copii nr. 169 are 10 sali cu tripla functionalitate, o sala de resurse umane, o sala de calculatoare, o sala pentru desfasurarea orelor de sport si un izolator.

Gradinita dispune de o curte mare, cu leagane si cu bancute.

Gradinita de copii nr. 169 are 10 sali cu tripla functionalitate, o sala de resurse umane, o sala de calculatoare, o sala pentru desfasurarea orelor de sport si un izolator.

Gradinita dispune de o curte mare, cu leagane si cu bancute.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:00 - 18:00

iunie

mai

nu

tramvai 32;
autobuz 139, 226

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la teatru

dans

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Foarte multumit
De Dragan marius pe 13 Noiembrie 2015

Cu resursele limitate ale statului încă peste o grădiniță particulară

Gradinita de copii nr. 169
De Mirela pe 26 Februarie 2014

Nici nu va puteti inchipui ce se intampla in aceasta gradinita. Va pot confirma parerea domnului Popescu de mai jos. Parintii nu au dreptul sa spuna nimic, educatoarele nici nu se pune problema sa scoata vreo vorba in fata doamnei directoare. Eu personal am si asistat la cateva discutii si am vazut cum se pune problema, si din aceasta cauza este o stare de stres, tensiune, nemultumire permanenta printre doamnele educatoarea care in final se razbuna tot pe copiii nostrii, noi parintii suntem prinsi la mijloc, dar trebuie sa luam atitudine pentru ca nu se mai poate.

Anii de zile copii au mancat numai danone zi de zi in conditiile in care se stia de peste tot ca iaurturile danone sunt periculoase pentru copii, pot face alergii alimentare de la atatia coloranti, conservanti, etc, au fost o multime de reportaje pe aceasta tema, ma intreb dna directoare ce fel de atentii lua de la compania Danone pentru cantitatile lunare impresionante ce se comdandau, asta este un exemplu, mai sunt si altele.

Sunt si lucruri bune, spatiul verde destul de generos din fata gradinitei, clasele sunt spatioase, cladirea este reabilitata si arata ok, dar pacat pentru ca putea sa fie cea mai frumoasa si dorita gradinita din sector.

Gradinita de copii nr. 169
De Ana pe 19 Septembrie 2013

Parerea mea despre gradinita Paradisul Verde este una foarte buna, am dus fata de la varsta de 2 ani jumate si sunt multumita ca ii se acorda atentie, ingrijire, educatie, regulile sunt foarte bune pentru copiii nostri. Cateodata si parinti mai trebuie disciplinati, domnule Popescu. Eu una vad progrese la copilul meu de cand o duc la aceasta gradinita. Daca nu ar impune d-na directoare reguli ar fi un haos in gradinita. Asa ca eu ii multumesc si recomand cu caldura sa mergeti la aceasta gradinita.

Gradinita de copii nr. 169
De Lili B pe 08 Martie 2013

Regulile sunt pentru copiii nostri, sunt mama si asistent medical, e foarte normal sa existe o limita intre accesul parintilor si clase, copiii se schimba de incaltaminte, sunt multi, pe acele holuri trec cu masa, parintii sunt de tot felul, educati si needucati, tusesc, stranuta, pun sau nu mana la gura, microbii se imprastie, apoi ajung pe meniul copiilor, sa mai continui? Am 2 copii acolo si sunt extrem de multumita, copiii sunt luati numai de educatoare de la parinti, chiar daca ii duc la ora 7, daca ii iau la 18, asemeni. Eu vorbesc zilnic cu educatoarele strictul necesar, daca e ceva, orice, ma suna. Au asistenta medicala zilnic, supravegheaza indeaproape copiii, ingrijitoarele sunt discrete, se poarta frumos cu copiii nostri, merg de drag acolo. Mancarea este delicioasa si diversificata, este curatenie, au activitati de tot felul, dar e greu, foarte greu sa multumesti fiecare parinte, cu-atat mai mult cu cat unii dintre ei, n-ar fi ever multumiti, indiferent de situatie.

Eu acord 10 + gradinitei, sper sa ramana aceeasi de-acum in colo.
D-le Popescu, dvs. nu va convine, dar copilul ce zice? Sunt totusi 2 ani.

Gradinita de copii nr. 169
De Popescu I. pe 29 Ianuarie 2013

Buna ziua,

As dori sa-mi dau si eu parerea despre aceasta gradinita ca sa incerc sa ajut si alti parinti sa nu faca aceasi greseala care am facut-o si eu. Deci, am copilul la aceasta gradinita de 2 ani jumate si ma gandesc ca totusi cred ca trebuia sa-l fi mutat pana acum pentru ca d-na directoare impune cu forta niste reguli absurde si nu stie ce sa mai faca ca sa isi urmareasca scopurile, scopuri pe care numai dansa le stie si care nu au legatura cu regulamentul de organizare al ministerului invatamantului sau cu vointa generala a parintilor si a copiilor.

Spre exemplu, ne obliga sa schimbam copiii in holul de la intrare unde este frig si curent in timp ce holurile interne de la clase stau goale si neatinse, dar doamnele ingrijitoare pentru ce sunt angajate acolo? Si cum sunt aproape 160 de copii care vin in fiecare zi va dati seama ce este dimineata la ora 08.00 in acel hol de 15 mp. Ba mai mult, seara ne inghesuie pe toti intr-un interval de 30 de minute ca sa ne luam copiii din motive pe care numai dansa le stie. Deci, e ca la puscarie, in loc sa fie un program flexibil. E un fel de nebunie generala. Comunicarea cu educatoarea se face doar o data pe saptamana, daca ai noroc, pentru ca sunt 20-25 de parinti care trebuie sa vorbeasca cu d-na educatoare intr-un interval de doar o ora, deci cine vine primul are sanse mai multe. Sa mai continui? Cred ca v-ati facut o impresie.

Contact Gradinita de copii nr. 169

Adresa

Pucheni, 55, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.