• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 166 Panseluta
13 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 166 Panseluta

Gradinita de copii nr. 166 Panseluta este situata pe strada Panselutelor nr. 38 - 40, sector 4, din Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 166 Panseluta este situata pe strada Panselutelor nr. 38 - 40, sector 4, din Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 ani

iunie

aprilie - mai

nu

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Buna ziua
De Stoica Aldina Mirela pe 08 Februarie 2018

Ma numesc Aldina si am 27 ani. Eu si nepotii mei am invatat in aceeasta gradinita la domna educatoare Ileana care a fost o super domna la fel si celelalte doamne educatoare, si atat parintii mei cat si fratii mei au fost super multumiti de aceeasta gradinita. Si eu am doi copii, iar baiatul meu are 3Anisori si tot in aceesta gradinita îl voi da este cea mai buna din sector.

Gradinita de copii nr. 166 Panseluta
De Lili pe 10 Aprilie 2014

Eu am o parere buna despre aceasta gradinita. Fetita mea termina grupa mare si sincer imi pare rau ca nu poate face si clasa zero aici. Chiar a invatat multe si doamnele isi dau toata silinta! Multumiri doamnei educatoare Nicoleta Dobre!

Gradinita de copii nr. 166 Panseluta
De Matei cristina pe 13 Martie 2013

Buna ziua. Vrea sa inscriu baietelul la aceasta gradinita in timpul anului si imi trebuie o cunostinta. Ma poate ajuta cineva? Multumesc!

Gradinita ok cu cadre bine pregatita
De Moraru pe 22 Octombrie 2012

Este o gradinita curata, cu cadre dicdactice foarte bine pregatite,salile de clasa sunt putine pentru numarul mare de copii. Eu am fetita inscrisa la aceasta gradinita si sunt foarte multumit.

Impresie gresita
De NASTASE pe 01 Iunie 2012

Buna, Cristi6, pe ce te bazezi cand afirmi ca sunt foarte slab pregatite cadrele? Cred ca nu stii ce inseamna ca, copilul tau, la sfarsit de gradinita sa stie doar "catelus cu parul cret". Gresesti, sunt foarte bine pregatite si responsabile.

Impresie gresita
De Nastase pe 01 Iunie 2012

Buna, Oare, de ce nu esti multumita? Ce anume te supara? Unde se ocupa mai bine de copii?
Crede-ma gresesti in astfel de afirmatii.

Cea mai buna gradinita din sector
De Nastase stephanie pe 01 Iunie 2012

Salutare tuturor,

Vreau sa transmit un mesaj tuturor parintilor din sector 4, care sunt arondati la Gradinita Panseluta, sa inscrieti copiii cu toataincrederea la aceasta gradinita, sunt cadre didactice deosebite, personalul ingrijitor, bucatarese, sunt de asemenea la superlativ.
Isi dau un interes fantastic de mare pentru educarea copiilor, pentru dezvoltarea atractiei copiilor de a veni cu placere la gradinita, le pregatesc spectacole, petreceri, se ocupa foarte bine de educarea si pregatirea lor pentru scoala. Imi pare foarte rau pentru parintii care nu stiu sa aprecieze efortul acestor persoane. Consider ca sunt persoane lipsite de caracter, de bun simt. Este dificil sa ai grija de un copil, dar de 25?! Deci, dragi parinti sa fim, realisti, sa fim solitari si sa sprijinim cadrele didactice sa-si poata desfasura activitatea. Fetita mea termina in aceasta vara grupa mare, din toamna merge la grupa pregatitoare la scoala, si eu personala am un regret foarte mare de despartire.

Super
De Nastase stephanie pe 06 Septembrie 2011

Este o gradinita curata, cu cadre dicdactice foarte bine pregatite, rabdatoare, pacat ca sunt sali de clasa putine si copii foarte multi la grupa. Eu am fetita (Nastase Stephanie) la dna.ed. Mihaela Grigorescu si dna ed. Miora, si sunt niste persoane deosebite. Cat despre ingrijitoare, tot respectul. Le multumesc tuturor.

Gradinita de copii nr. 166 Panseluta
De Andreea pe 04 Aprilie 2011

Eu nu prea sunt multumita.

Gradinita 166 Panseluta
De Dumitru Gabriela pe 14 Februarie 2011

Am baietelul acolo si pot spune ca sunt multumita, a nimerit intr-o clasa unde doamnele educatoare chiar se ocupa de copii.

Contact Gradinita de copii nr. 166 Panseluta

Adresa

Panselelor, 38, Bucuresti, Sectorul 4

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.