• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 160
22 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 160

Gradinita de copii nr. 160 isi desfasoara activitatea intr-un sediu modern, cu sali de clasa dotate cu mobilier nou si aparatura moderna.

La mansarda se afla sali speciale pentru desfasurarea de activitati optionale.

Gradinita de copii nr. 160 isi desfasoara activitatea intr-un sediu modern, cu sali de clasa dotate cu mobilier nou si aparatura moderna.

La mansarda se afla sali speciale pentru desfasurarea de activitati optionale.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:30 - 17:30

iunie

aprilie - mai

nu

tramvai 15, 19, 27
autobuz 101, 311

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la teatru, la opereta;
organizarea de excursii

muzica;
dans;
pictura;
initiere Pc

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

250 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

mobilier nou;
aparatura moderna;
spatii de joaca amenajate;
sali speciale pentru desfasurarea activitatilor optionale

Opinii utilizatori

Gradinita de copii nr. 160
De Mamica pe 17 Februarie 2011

Copilul este foarte multumit si de mancare si de doamna educatoare! Mi-a spus sa ii gatesc si eu mancarea de la gradinita, asa ca nu mai ziceti ca nu e mancarea buna, ca unele mamici nici nu stiu sa gateasca sau poate nu au timp, asa ca fiti multumite ca mananca mancare calda la gradinta! Totusi ar trebui sa se faca curatenie mai des la baie, in toalete, in special!

Gradinita de copii nr. 160
De Gabriela pe 24 Ianuarie 2011

Doamna, dupa o raceala tusea poate sa persiste si trei saptamani. Daca nu stiati exista parinti care nu au cu cine sa-si lase copilul, cum este si cazul meu. Bineinteles ca nu sunt nebuna, daca copilul este racit, are febra, normal ca nu il duc la gradinita. Dar sa stau 3 saptamani acasa pentru o tuse ramasa dupa o raceala imi este practic imposibil, ma zboara de la serviciu in 2 minute. Daca aveti nororc sa aveti o bunica, matusa, vecina care sa stea cu copilul dvs, fiti recunoscatoare, dar nu mai judecati alti parinti care numai ei stiu cum se chinuie. Puneti-va in locul lor si veti vedea ca nu e deloc simplu.

Gradinita de copii nr. 160
De O mamica pe 11 Ianuarie 2011

Mancarea este groaznica si nu stiu ce minte luminata face meniul ca sa dea unor copii la felul 1 budinca de spaghete cu branza si in aceeasi zi la felul 2 macaroane cu carne si desert jeleu. Nu imi revin in minte decat vorbele distinsei directoare care la prima sedinta afirma cu tarie ca "la mine in gradinita copiii d-voastra vor manca mai bine ca acasa" asa probabil mananca ea, ca noi cu siguranta nu. Poate citeste si ea mesajele si nu mai da copiilor nostri atatea jeleuri si rahat si de 2 ori pe saptamana fasole boabe.

Gradinita de copii nr. 160
De Costina pe 14 Decembrie 2010

Nu stiu unde are doamna aceea nemultumita copilul, dar nu exista asa ceva sa coste 3 milioane pe luna. Este 90 / zi pt mancare si se numara exact zilele cat a fost prezent la gradi si 320000/luna optionalul care e doar unul obligatoriu, nu 2 cum zice ea si daca merg la teatru 80000 sau la circ a fost 200000. Si fondul clasei este 2,5 milioane pt tot anul si nu ii cere pe toti odata. Nu mai vorbiti aiurea si ganditi-va si la copii nu numai la bani.

Gradinita de copii nr. 160
De Gigi pe 08 Decembrie 2010

Aceeasi problema este peste tot cu copiii care vin raciti si tusesc, dar vinovati sunt parintii care sunt ingusti la minte si cred ca copilul lor va ramane in urma cu lectiile daca lipseste cateva zile. Ei trebuie certati de ceilalti si sa li se bata obrazul ca nu inteleg si dau mita asistentei la intrare sau vin cu alte motive de genul ca copilul tuseste ca are alergie sau face reactie la Bronhovaxon sau alte chestii.

Gradinita de copii nr. 160
De Cami 23 pe 02 Decembrie 2010

Puncte forte: toata stima pentru modul in care educa copiii, pentru mancare, pentru activitati. Puncte slabe: copiii sunt primiti in gradinita raciti. Zilnic cineva tuseste in grupa. Se aeriseste cu copii in clasa, la grupa mica copiii sunt lasati sa se schimbe singuri "in ritmul lor" cu geamul deschis.

Gradinita de copii nr. 160
De Gabriela pe 05 Noiembrie 2010

Doamna, copilul dvs mananca exact cat mananca si cei care dorm acolo. Dimineata micul dejun, inainte sa plece mananca pranzul, iar gustarea de la ora 15:00 i se da sa o ia acasa. Copii care dorm la gradi nu mamanca nimic in plus, ce credeati ca li se da si cina acolo?

Gradinita de copii nr. 160
De Sima Veronica pe 18 Octombrie 2010

Am o parere foarte buna despre aceasta gradinita.

Gradinita de copii nr. 160
De Bianca i. pe 30 Septembrie 2010

Sunt multumita de aceasta gradinita in privinta mancarii, a educarii copilului insa un singur lucru ma nemultumeste: ca au prea multe zi libere adica, un exemplu ziua de greva de pe 5 oct. 2010. Le inteleg pe doamnele educatoare dar as fi de parere ca ar fi mai bine sa protesteze altfel nu asa sa nu mai vina deloc, sa nu mai faca activitati doar sa supravegheze copii. Ce credeti e o idee rea?

Gradinita de copii nr. 160
De Bianca pe 22 Septembrie 2010

Desi copilul este la program scurt si ar trebui sa fie gratis gradinita, directoarea a hotarat sa platim gradinita la fel ca si ceilalti copii care sunt la program prelungit adica 9 RON pe zi + te obliga sa faci 2 optionale engleza si muzica si astfel gradinita ajunge undeva la 280 RON excluzand bine inteles alte activitati care sunt cam 2 pe luna gen teatru, circ. Si bineinteles fara fondul de rechizite 300 RON si fondul clasei 300 RON.
Nu mai inteleg sistemul asta, ma obliga sa platesc masa la program de 5 ore la fel ca cea de la program de 10 ore, adica copilul meu ar trebui sa manance in 5 ore cat mananca altii in 10 .Cu mentiunea ca daca nu esti d eacord poti sa-ti retragi copilul, desi toata porcaria asta s-a anuntat dupa inceperea gradinitei adica pe 20 sept asa ca nu ai cum sa-ti retragi copilul ca nu mai ai unde sa-l inscrii. Eu sunt bugetara, deci salariu 1000 RON si 2 copii la gradinita unde lunar trebuie sa achit 600 RON. Sa-mi retrag copii acum nu mai am cum, unde sa-i duc ca s-au terminat inscrierile de mult si locurile sunt, cum bine stie toata lumea,ocupate. Nu inteleg cum o directoare poate schimba sistemul cand viseaza ea urat, mi se pare nefiresc si lipsit de orice urma de bun simt.

Contact Gradinita de copii nr. 160

Adresa

Aleea Perisoru, 9, Bucuresti, Sectorul 3

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.