• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
6 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Zuzzy

Gradinita Zuzzy este situata intr-o zona ultracentrala a sectorului 1, B-dul Stefan cel Mare Spitalul de Urgenta, intr-un imobil nou, luminos si modern, avand un spatiu generos, amenajat pentru diferite activitati educative si recreeative, Gradinita Zuzzy isi deschide portile din 15 septembrie 2010.

Gradinita Zuzzy dispune de camere de...

Gradinita Zuzzy este situata intr-o zona ultracentrala a sectorului 1, B-dul Stefan cel Mare Spitalul de Urgenta, intr-un imobil nou, luminos si modern, avand un spatiu generos, amenajat pentru diferite activitati educative si recreeative, Gradinita Zuzzy isi deschide portile din 15 septembrie 2010.

Gradinita Zuzzy dispune de camere de studiu pe grupe de varsta, sala de mese, sala de activitati si joaca, cat si de spatiu propriu pentru serbari, evenimente, spectacole si petrecerii copii.

In perioada 20 iunie - 15 septembrie se organizeaza Clubul de Vara Zuzzy care ofera copilului dumneavoastra, pentru cateva ore, nu doar distractie dar si dezvoltarea in paralel a unor noi cunostiinte si aptitudini.

Cu sinceritate si inspiratie, o echipa tanara si entuziasta va avea grija sa transforme invatatura in distractie si distractia in invatatura.

2,6 ani - 7 ani

program scurt: 07:00 - 12:00;
program mediu: 07:00 - 14:00;
program lung: 07:00 - 19:00

15 iunie - 15 septembrie;
tarife promotionale pentru inscrierea pana la data de 1 august

program scurt: 07:00 - 12:00 include gustarea de dimineta = 650 RON / luna;
program mediu: 07:00 - 14:00 include gustarea de dimineta = 800 RON / luna, suplimentar pentru masa de pranz se adauga 10 RON / zi;
program lung: 07:00 - 19:00, include gustatarea de dimineta = 950 RON / luna, suplimentar pentru masa de pranz si gustarea de dupa-amiaza se adauga 15 RON / zi.

optional la cerere

Mancarea este furnizata de Restaurantul La Mama, este gatita cu maxim o ora inainte de servire, iar meniul este prezentat parintilor cu o saptamana inainte.

in intervalul orar 14:00 - 16:00

germana;
engleza

curte cu loc de joaca: 150 mp, curte interioara pentru activitati si expozitii: 20 mp si terasa exterioara: 40 mp

07:00 - 12:00 - cuprinde micul dejun, activitati educative si activitati recreative, activitati optionale, activitati in grupuri mixte de varsta, activitati educative conform programei impuse de Ministerul Educatiei, diferite cluburi optionale;

07:00 - 14:00 - cuprinde micul dejun, activitati educative si activitati recreative, activitati optionale, activitati in grupuri mixte de varsta, activitati educative conform programei impuse de Ministerul Educatiei, diferite cluburi optionale si pranz;

07:00 - 19:00 - cuprinde micul dejun, program educatial, activitati optionale, gustare, cuprinde micul dejun, activitati educative si activitati recreative, activitati optionale, activitati in grupuri mixte de varsta, activitati educative conform programei impuse de Ministerul Educatiei, diferite cluburi optionale, pranz, program de somn, gustare, cluburi de creatie, activitati recreative, cina.

spectacole, excursii, vizite la expozitii, muzee, case memoriale, iesiri in parc si la gradina botanica

limba engleza (mediu si avansat), limba germana (mediu si avansat), cursuri de dans, art and craft, club de magie, club de teatru, inot, cursuri de fotografie, tenis, etc.

contract de asistenta medicala cu clinica privata

director educational;
director administrative;
educatoare care au cel putin definitivatul;
ingrijitoare;

maxim 10 copii

30 copii

3 grupe fiecare grupa cu maxim 15 copii;
grupa mica: 2 ani si 6 luni - 4 ani;
grupa mijlocie: 4 ani - 5 ani;
grupa mare si pregatitoare: 5 ani - 7 ani;

3 sali de curs;
sala de mese;
sala de optionale;
2 sali de joaca;
2 grupuri sanitare pentru copii si 1 pentru personal;
bucatarie proprie si sala pentru parinti;
birou, anexe pentru material didactice

club de vara;
petreceri copii;
spectacole de teatru;
ateliere

Opinii utilizatori

O gradi excelenta
De Ramona pe 16 Iulie 2012

Si eu am baietelul la aceasta gradinita. Nu ma asteptam ca baietelul meu Razvan, sa se acomodeze atat de repede, sa vina cu drag, tinand cont ca l-am dat la gradi la 2 ani si 3 luni si pana atunci numai eu am stat cu el. A plans la inceput, dar rabdarea, blandetea si experienta personalului si-au spus cuvantul. Nota 10 pentru personal. Depun o munca de titan, o fac cu drag, se vede asta. Eu le multumesc. E o gradinita curata, mancare excelenta, iar personalul, asa cum am mai spus, excelent. Felicitari!

Gradinita Zuzzy
De Flowerbee pe 29 Mai 2012

Sunshine, de ce faci reclama nefavorabila? Daca inca ai copilul inscris la aceasta gradinita inseamna ca lucrurile nu s-au schimbat chiar atat in rau, si ca ai niste avantaje, nu? Chiar daca mancarea ar fi gatita cu 5 ore inainte ( cred ca si acasa faci ciorba dimineata si o servesti la pranz, sau o alta mancare seara, deci cu cateva ore inainte) eu una nu am auzit de un caz de indigestie sau toxiinfectie alimentara.. stii tu vreunul? De unde stii care este ora de culcare? Esti in acel interval orar in gradinita??
Chiar daca spatiile de joaca nu sunt cele mentionate, asta nu inseamna ca, copii nu au unde sa se joace. Intr-adevar sunt mai mici, insa sunt potrivite varstei si numarului de copii.
Dupa cate spui ca ai copilul acolo inseamna ca stii foarte bine ca a fost o schimbare a conducerii, ca au venit cadre didactice noi, si ca problema limbii straine a fost rezolvata. Eu din cate stiu copii vorbesc zilnic in limba engleza, iar copilul meu care frecventeaza aceeasi gradinita, spune propozitii in engleza. Preturile gradinitei NU au crescut niciodata, s-a respectat contractul semnat. Pentru pretul pe care il are aceasta gradinita este extraordinara, dar tu daca vrei conditiile pe care ai spus ca aceasta gradinita nu le are poti cauta una mai "scumpa dar diferita". Pe viitor ar fi indicat sa nu arunci cu pietre mai ales intr-o institutie unde ai copilul inscris.

Gradinita Zuzzy
De Sunshine pe 18 Mai 2012

Doamnelor, ceea ce spuneti voi e de domeniul trecutului.! Acum lucrurile s-au schimbat, in rau!! Am si cateva obiectii la reclama pe care si-o fac pe site. Mancarea nu e gatita cu o ora inainte, ci cu 5. Ora de culcare e 13 nu 14. Spatiile de joaca nu sunt acelea, nici jumatate din cat au spus. Limbi straine?! Haha nu mai au chef de chestii de astea. Preturile gradinitei cresc cand nu te asptepti. etc etc. Stiu ce spun, inca am copilul acolo.

Gradinita Zuzzy
De Nitu Mirela pe 20 Octombrie 2010

Si eu am baietelul de 4 ani la aceasta gradinita. Pot spune ca au educatoare bine pregatite ce au facultatea de psihologie, dau nota 10 pentru atentia si blandetea personalului dar si curateniei si amenajarii vesele din interior. Copilul se duce cu draga inima la gradinita, mentionez ca in primele doua saptamani deja imi invatase sa recunoasca si sa scrie cifrele de la 1-5, ceea ce la gradinita de stat nu s-a intamplat intr-un an scolar. Primesc pe e-mail toata activitatea desfasurata in cursul saptamanii anterioare, ceea ce ma ajuta sa repet cu el acasa.

Gradinita Zuzzy
De Andreea pavel pe 15 Octombrie 2010

M-am bucurat sa gasesc aici personal calificat, un spatiu de joaca foarte colorat, inclusiv curte (spatiul este ideal si pentru petrecerile din week-end) si un pret excelent raportat la zona si servicii.

Gradinita Zuzzy
De Ion Alexandra pe 20 Septembrie 2010

Am vizitat mai multe gradinite, dar la aceasta am remarcat atentia si blandetea personalului dar mai ales curatenia si amenajarea vesela din interior. Au doua grupe, educatoare bine pregatite (spuneau ca au facultate de psihologie) si program prelungit, pana la ora 19! A fost singurul loc unde am gasit preturi normale.

Contact Gradinita Zuzzy

Adresa

Polona, 93, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Stefan Cel Mare - Spitalul de Urgenta
Site www.petreceri-joaca.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.