• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
6 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Ursuletul de plus

Gradinita Ursuletul de plus este formata din 5 sali de grupa, 1 bucatarie, 1 sala de mese, 2 grupuri sanitare. Gradinita mai dispune si de curte exterioara destinata jocului in aer liber al copiilor.<br><br> In cadrul gradinitei Ursuletul de plus micutii beneficiaza de predarea limbilor straine engleza si germana, karate, balet, dans...

Gradinita Ursuletul de plus este formata din 5 sali de grupa, 1 bucatarie, 1 sala de mese, 2 grupuri sanitare. Gradinita mai dispune si de curte exterioara destinata jocului in aer liber al copiilor.<br><br> In cadrul gradinitei Ursuletul de plus micutii beneficiaza de predarea limbilor straine engleza si germana, karate, balet, dans modern, dans popular invatare de pasi specific fiecarui tip de dans, muzica acompaniament la pianina a cantecelor invatate, exersare de solfegii, exersare in grup. Gradinita functioneaza permanent.

incepand cu varsta de 1 an si 8 luni pana la 7 ani

program scurt 08:00 - 13:00
program lung 08:00 - 18:00

februarie - aprilie

in restul anului doar in limita locurilor disponibile

program scurt 08:00 - 13:00 cu masa de pranz 800 RON
program lung 08:00 - 18:00 950 RON

da

autobuz 312, 313, metrou Tineretului

bucatarie proprie

da

engleza, germana

spatii de joaca frumos amenajate

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

desfasurarea de activitati in aer liber parcul Tineretului, Carol

balet, dans modern, dans popular karate, inot, muzica

logoped, consiliere psihologica parinte / copil, asistent medical permanent

cadre didactice specializate

supraveghere video interna

maxim 12 copii

maxim 65 de copii

grupa baby de la un 1 si 8 luni pana la 2 ani si 8 luni
grupa mica de la 3 ani pana la 4 ani
grupa mijlocie de la 4 ani pana la 5 ani
grupa mare de la 5 ani pana la 6 ani
grupa pregatitoare de la 6 ani pana la 7 ani

sala de festivitati, sala speciala de sport

program After School clasa I - IV structurate pe doua nivele: I si II / III si IV
club de petreceri

Opinii utilizatori

Schimbare Ursuletul de Plus
De Krsitinakris pe 06 Septembrie 2018

S-a schimbat tot ce inseamna management la aceasta gradinita. Am avut copilul la ei pe perioada verii, constransa fiind ca s-a inchis gradinita de stat. Acum este Ursuletul Istet, a fost cumparata de un tip profesor de matematica/informatica, care se ocupa de copii asa cum trebuie, a facut optionale de matematica, informatica distractiva si sah. Personalul este stabil, sunt tipe OK, care au grija de copii. Nu pot decat sa ma bucur de schimbare pentru ca este peste drum de mine si sigur voi lasa copilul acolo in continuare. Am vrut sa imapartasesc si cu alte mamici care poate au nevoie de o locatie Ok in zona.

Mizerabil
De Faraimportanta pe 10 Iunie 2017

Mizerie de oameni...cam atat se poate spune despre cei care gestioneaza afacerea asta.
Bolnava psihic...angajatii nu si primesc salariile. Minte...instabila emotional...cam atat. Cea mai proasta experienta. NU!!!

Parere gradinita Ursuletul de plus
De Dingdong pe 17 Februarie 2015

Am fost angajata la aceasta gradinita si sfatuiesc toti parintii care doresc sa isi inscrie copiii la o gradinita particulara, sa nu o aleaga pe aceasta. Doamna director este o persoana instabila emotional as putea spune, care isi schimba starea de la o secunda la alta. Pe vremea cand lucram acolo doamna director imi spunea cum trebuie sa imi fac activitatile desi dansa nu are nici o pregatire pedagogica.

Dansa priveste aceasta gradinita doar ca pe o afacere, nu iubeste deloc copiii, cere bani pt rechizitele pe care nu le cumpara. Nici macar fise nu doreste sa le procure copiiilor pentru ca sunt costurile prea mari. Toate materialele pe care le-am folosit in aceasta gradinita au fost personale, cumparate din banii mei. Ba mai mult acum toate educatoarele din aceasta institutie nu au nici o pregatire pedagogica. Cu privire la personalul nestatornic, aspectul se datoreaza tot d-nei Ada care nu plateste angajatii. Am lucrat 3 luni fara salariu. Cumparam materiale din banii mei. Copiii nu aveau cu ce sa lucreze! Ca sa nu mai vorbesc de mancare care era adusa de la firma dansei de patiserie, toate vechi de cateva zile. Tot ce nu vindea doamna in patiserie dadea copiilor. Nu existau nici macar creioane colorate. Sper ca am fost de folos!

Gradinita Ursuletul de plus
De ALEXIA pe 23 August 2010

Iulia, iti spun eu ce se intampla: am avut si eu copilul acolo si totul merge foarte prost din cauza lui Ada(patroana). Mancare foarte proasta si putina, nici un educator nu sta macar un an la grupa pentru ca acolo tot personalul nu este platit. Te minte in fata, se cer bani mult mai multi pentru serbari, teatru, rechizite. Deci sfatul meu pentru mamicile care au copii la "Ursuletul de plus" nu mai pierdeti vremea.

Gradinita Ursuletul de plus
De IULIA pe 17 August 2010

Cred ca intr-un singur an s-au schimbat 6 educatori, o data bucatarul. Pentru copii este foarte grea plecarea educatorului, nu inteleg ce se intampla.

Am fost dezamagita
De Madalina pe 04 Martie 2010

am avut copilul 2 ani si ceva la Ursuletul de plus si am avut 5 educatori, deci va da-ti seama ce bine este daca pleaca mereu personalul.

Contact Gradinita Ursuletul de plus

Adresa

Simion Stefan, 40 , Bucuresti, Sectorul 4

Reper vis-a-vis de parcul Tineretului la 30m si 20m de parcul Carol
Site www.ursuletuldeplus.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.