• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
17 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Tom si Jerry Galati

Gradinita Tom & Jerry este un proiect devenit realitate, in beneficiul copiilor nostri. Gradinita este o institutie privata ce ofera copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani un mediu atractiv in care ei sa se simta in siguranta si, in acelasi timp, sa le confere independenta si libertatea de actiune, sa le stimuleze dorinta de a descifra...

Gradinita Tom & Jerry este un proiect devenit realitate, in beneficiul copiilor nostri. Gradinita este o institutie privata ce ofera copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani un mediu atractiv in care ei sa se simta in siguranta si, in acelasi timp, sa le confere independenta si libertatea de actiune, sa le stimuleze dorinta de a descifra lumea inconjuratoare.

Locatia in care functioneaza gradinita este o constructie noua, amplasata intr-o zona linistita, sigura, cu doua nivele si o curte generoasa. Dotarile deosebite, adecvate nivelului de varsta si preocuparilor copiilor prescolari vin in intampinarea cerintelor unui program dinamic si stimulativ. Ele fac din acest spatiu un mediu viu colorat si plin de viata in care provocarile intelectuale izvorasc la tot pasul, incurajandu-le gandirea analitica si creativitatea.

Gradinita Tom si Jerry are ca obiectiv construirea personalitatii copiilor prin deschidere si comunicare, receptivitate, curiozitate, creativitate, incredere in sine, spirit de echipa, independenta, toleranta, sensibilitate.

Gradinita raspunde nevoilor copilului si familiei. Numarul redus de copii din grupa ofera educatoarelor eficienta in procesul instructiv-educativ si posibilitatea de a personaliza activitatea concentrandu-se pe potentialul fiecarui copil. Ne recrutam personalul didactic pe baza recomandarilor, a CV-urilor, astfel incat, membrii echipei au studii de specialitate si grade didactice, au absolvit cursurile institutiilor universitare de profil si sunt intr-un proces continuu de dezvoltare profesionala prin urmarea cursurilor CCD organizate sub egida inspectoratului scolar si al MEdC.

incepand cu varsta de 3 ani pana la 7 ani

program scurt 07:30 - 12:00
program scurt cu pranz
07:30 - 13:00
program mediu 07:30 - 17:30
program lung 07:30 - 19:30

actele necesare pentru inscriere fisa de inscriere, fisa de consultatii medicale, contractul de parteneriat, copie dupa CI / pasaportul parintelui / tutorelui, copie dupa certificatul de nastere, copie dupa carnetul de vaccinari, buletinele de analiza pentru: exudat faringian, examen coproparazitologic, aviz de intrare in colectivitate

in limita locurilor disponibile

program scurt 530 RON
program scurt cu pranz 670 RON
program mediu 700 RON
program lung 820 RON

mic dejun, gustare de fructe, masa de pranz

da

engleza, franceza, germana

spatiu verde destinat jocurilor si activitatilor in aer liber, pe o suprafata de 115 mp, prevazut cu aparate de joaca specifice

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

teatru de papusi cu actori de la teatrul
Gulliver, vizionari de spectacole, teatre, circ, vizite la muzee, gradina botanica, excursii în judet, tara

initiere calculator, dans folcloric, dans modern si de societate, gimnastica, cerc de pictura, cursuri de inot,
cursuri de patinaj, curs de karate, actorie

asistenta medicala permanenta, consiliere psihopedagogica si logopedica

cadre didactice specializate

supraveghere permanenta

grupa mica
grupa mijlocie
grupa mare

5 sali de clasa, sala de sport, dormitor, biblioteca, cabinet de informatica, sala de mese

Opinii utilizatori

Gradinita Tom si Jerry Galati
De Je pe 19 Noiembrie 2014

La ce gradinita l-ai mutat?

Gradinita Tom si Jerry Galati
De M pe 21 Ianuarie 2011

Ar trebui sa va fie rusine, pentru afirmatiile facute "daca nu stiti mai bine nu vorbiti" Daca nu ar fi conditii, gradininta nu ar mai fi plina de copii, parintii aceia nu vad "mizeria" de care voi vorbiti? Nu vad lipsa de pregatire a cadrelor didactice? Nu va dati seama ca prin afirmatiile voastre jigniti parintii!

Gradinita Tom si Jerry Galati
De Carmen pe 14 Ianuarie 2011

Draga Alexa Marilena daca ai vreo problema de ce nu te duci direct acolo sa te lamuresti. Nu cunosc toate cadrele, dar o cunosc foarte bine pe directoare, adica pe doamna Chirac ca si pregatire este foarte bine pusa la punct, iar ca si educatie la fel are parinti buni care s-au ocupat de ea foarte mult, deci in legatura cu limbajul pardon vorbesti in necunostinta de cauza si daca copilul venea cu expresii oribile afla draga mea ca astea sunt de la ei de la copii si mai ales copii care au parinti bine instariti vb asa bine, nu este o regula sa fie toti la fel. Tu ai fost la vreo o ora sa vezi cum vb copii cu cadrele si ce lipsa de respect au unii copii si cata rabdare au cadrele sa le arate ca nu-i bine asa cum fac ei. Cand faceti astfel de afirmatii ca nu-i frumos un om cu bun simt vorbeasca fata in fata cu cel in cauza si inca ceva toti copii racesc in colectiv si la stat si la privat.

Pentru Mariana Lazar
De ****** pe 25 Septembrie 2010

La ce grupa ati avut copilul inscris? La care teacher?

Gradinita Tom si Jerry Galati
De Mariana lazar pe 21 Septembrie 2010

In primul rand pentru serviciile prestate, taxa nu se justifica, mancarea este foarte proasta, lenjeria murdara, copii nu sunt supravegheati. Baietelul meu a venit acasa cu expresii oribile, cadrele cele mult laudate nu sunt pregatite, stau la barfa, iar copii fac ce vor. Am avut copilul racit frecvent. De cand l-am mutat nu mai am probleme de sanatate cu el.

Gradinita Tom si Jerry Galati
De Maria pe 29 Mai 2010

E o gradinita superba, personalul e foarte amabil, e o curatenie exemplara, educatoarele sunt tinere si pregatite, patuturile sunt mici ca in povesti, clasele sunt foarte frumoase si dotate cu material didactic. Baietelul meu abia asteapta sa ajunga dimineata la gradi. Organizeaza foarte multe iesiri in aer liber, avantaj atat pentru copii cat si pentru parintii foarte ocupati din punct de vedere profesional.

Gradinita Tom si Jerry Galati
De Silvia pe 26 Mai 2010

Gradinita este superba, "merita sa-ti duci pustiul acolo" patuturile sunt viu colorate si confortabile. Sunt multumita.

Gradinita Tom si Jerry Galati
De Cecilia pe 26 Mai 2010

Gradinita " Tom si Jerry" este super din toate punctele de vedere "educatoare tinere si pline de viata, conditii super, totul e la superlativ. Merita sa va duceti, copilul meu e foarte incantat.

Pentru Alexa Marinela
De Maria pe 15 Aprilie 2010

Doamna Alexa Marinela ati fost in gradinita? Afirmatiile care le faceti sunt fondate?Pe ce va bazati cand faceti astfel de afirmatii?

Foarte frumoasa
De Elena pe 15 Aprilie 2010

E o gradinita foarte frumoasa, este o atmosfera calda si primitoare. Pustiul meu e incantat si fericit ca merge acolo.

Contact Gradinita Tom si Jerry Galati

Adresa

Morilor , 93 , Galati, Galati

Site www.gradinitatomsijerry.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.