• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
12 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Tom Sawyer

Gradinita Tom Sawyer cu predare in limba engleza!

Ii ajutam pe copii sa creasca indrazneti, hotarati, sociabili, intreprinzatori, creativi si, cel mai important, fericiti.

Ii invatam ca se pot gasi solutii acolo unde situatia pare fara iesire, ca toti semanam intr-o masura, insa fiecare este diferit de ceilalti, si acesta este...

Gradinita Tom Sawyer cu predare in limba engleza!

Ii ajutam pe copii sa creasca indrazneti, hotarati, sociabili, intreprinzatori, creativi si, cel mai important, fericiti.

Ii invatam ca se pot gasi solutii acolo unde situatia pare fara iesire, ca toti semanam intr-o masura, insa fiecare este diferit de ceilalti, si acesta este un lucru bun, ca frumusetea poate fi oriunde.
Folosim unele principii ale scolilor Montessori si Waldorf, fiind in permanenta la curent cu studiile actuale de psiho-pedagogie.

Abordam educatia din perspectiva nevoilor viitorului, astfel ca utilizam metoda proiectului in echipa, responzabilizand copilul si invatandu-l sa comunice mai bine.

incepand cu varsta de 1 an si jumatate;

program scurt: 08:00 - 13:30;
program lung: 08:00 - 19:00;

acte necesare inscrierii:

copie dupa certificatul de nastere al copilului
copii dupa actele de identitate ale parintilor
fisa medicala completata de catre medicul de familie / pediatru - aviz epidemiologic
copie dupa carnetul de vaccinari al copilului :
examen coproparazitologic
examen coprobacteriologic
exudat faringian
exudat nazal

program scurt: 950 RON;
program lung: 1250 RON;

program after school: 950 RON;

se asigura transport la cerere;
transport - 120 - 220 lei / luna in functie de distanta;

mancare preparata din produse bio recomandata de nutritionist;

in intervalul orar: 13:00 - 15:30 - somn - activitati recreative in aer liber;

limba spaniola;
limba engleza;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative;

limba engleza in fiecare zi;
educatie muzicala (teorie si exercitiu);
educatie fizica;
plimbari in aer liber si alte activitati extracurriculare;

vizionare spectacole de circ si teatru;
vizite la gradina zoologica, botanica, muzee;
excursii la diverse obiective istorice si culturale;

limba germana (intensiv sau normal)
inot
dans
dezvoltare personala
sah
teatru

Gradinita noastra include activitati ca muzica - cor si teorie, sport, pictura, in programul de baza.

un medic pediatru viziteaza copiii cel putin o data pe saptamana. In perioadele care ii predispun la infectii, de doua ori pe saptamana sau de cate ori este nevoie;

echipa noastra e formata din: pedagogi cu experienta si foarte dedicati: trei educatoare absolvente de Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, respectiv Universitatea Bucuresti - Sectia Engleza-Romana, psihologi, arhitecti, medic, mamici;

promovam o educatie bazata pe cele mai noi studii socio-psiho-pedagogice;

supraveghere si control permanent;

grupa mini: 1 an si jumatate - 2 ani si jumatate;
grupa midi: 2 ani si jumatate - 4 ani;
grupa urias: 4 ani - 6 ani;

Spatiul interior este dotat cu filtre de aer antibacteriene, pentru a minimiza transmiterea eventualelor infectii;

program after school;

se ofera posibilitatea parintilor de a-si lasa copiii cu persoane de incredere in serile in care sunt ocupati sau doresc sa iasa in oras, pana la ora 22:00;
organizarea serbarii zilei de nastere;

cursuri pentru parinti si copii:

cursuri de parenting (pentru o mai buna intelegere a copilului, imbunatatirea comunicarii cu acesta, invatarea unor activitati desfasurate impreuna care il ajuta pe cel mic sa dobandeasca abilitati si incredere in sine);

Opinii utilizatori

Foarte frumos
De Dana B. pe 24 Septembrie 2015

Buna ziua!
Si eu mi-am inscris de curand copilasul la grupa baby la Tom Sawyer. Sunt foarte intelegatoare si atente doamnele, inclusiv doamna directoare care are copil mic si le stie problemele; Au grija impreuna de meniul celui mic al meu care are niste alergii si intolerante, plus ca la alte gradinite mi-au spus ca e hiperactiv si nu il primesc. Aici au si psiholog si deja am incredere ca e totul in regula. Asta face mai mult decat 10 gradinite cu super dotari sau mai stiu eu ce!

Apreciativ
De Victoria pe 02 Septembrie 2015

Am avut copilul pe timpul verii la Tom Sawyer si s-a simtit cu adevarat in vacanta, pentru ca s-au plimbat, au vizitat locuri dragute si interesante, au iesit in parc, au olarit... Vom reveni si la anul pe vara. Din pacate acum nu ne permitem decat o gradinita de stat.

Tom Sawyer, educatoare bune si dedicate
De Georgiana pe 17 August 2015

Acest lucru m-a atras la ei, si am avut dreptate. Pana si doamna lor ingrijitoare e dedicata 100%. Se fac activitati dragute, se invata, dar copiii sunt mai liberi decat in alte parti.

Gradinita de incredere
De Radu M pe 22 Iulie 2015

Am avut baiatul la Tom Sawyer. Acum este in clasa 0, in care a intrat foarte pregatit si se descurca foarte usor, pentru ca la gradinita educatoarea a lucrat mult cu ei pt. activitatile didactice aferente varstei si i-a pregatit foarte bine. Acum chiar se plictiseste putin ca stie mai multe decat se face la scoala :)

Despre Tom Sawyer
De Monica pe 15 Iulie 2015

Chiar ieri am avut o intalnire cu mamici si copii de la aceasta gradinita unde merge fetita mea Sabina si asa cum am hotarat (sa povestim pe net despre acest centru care ne place) imi scriu si eu aici opinia. Vad ca unele mamici au scris deja si sunt de acord cu ele :)
Am de adaugat: raportul calitate/pret este clar avantajos pentru parinti!

Atmosfera prietenoasa si copii veseli
De Ioana pe 14 Iulie 2015

Este o gradinita buna, care educa frumos.
Desi unor prieteni nu le-a placut la prima vedere si au ales alta gradinita, noi am dat o sansa si am aflat ca lucrurile erau mai bune decat parea si decat ne asteptam.
Fiecare copil primeste atentie sporita fiindca grupele au putini copii, sunt incurajati sa se imbrace singuri, sa comunice cu ceilalti, sa spuna frumos ce doresc. Se simte ca nu e o gradinita "pe banda rulanta"

Gradinita cu surprize placute
De Valeria pe 14 Iulie 2015

Imi place acest loc, cu educatoarele extraordinare.
La grupa Baby invata deja lucruri, poezioare, cantece, sa numere, vin acasa si spun lucruri :)
Sunt ingrijiti bine si pe cei peste 2 ani ii ajuta sa scape de pampers.
Recomand!

O gradinita cu initiative
De Maria Balasoiu pe 14 Iulie 2015

Este un loc unde copiii sunt ca intr-o familie, nu exista pedepse, li se vorbeste si explica frumos orice, au spatiu de joaca, invata, igiena este respectata.
Mancarea este ca gatita acasa, cu miere in loc de zahar de multe ori, multe fructe,
iar personalul foarte iubitor si comunicativ.

Happy English Kindergarten
De Christina Aqham pe 14 Iulie 2015

Hello,
We went there a few weeks when we were in Bucharest and my boy was very pleased and happy. The teachers smile and the children are learning interesting things and do also arts&crafts, dance, swimming, german classes. They really care about kids!

O gradinita deosebita
De Raluca Dragomir pe 14 Iulie 2015

Am gasit la aceasta gradinita multe calitati:
-personal extraordinar de dedicat si competent
-are grupe cu putini copii, aprox 8, jumatate din cat au alte gradinite particulare
-are curte frumoasa si copiii de acolo se plimba foarte des prin oras
-chiar se invata lucruri, se fac activitati didactice.
Suntem foarte multumimti de Tom Sawyer, o puteti incerca cu incredere. Mai ales ca am incercat si alte gradinite din zona.

Contact Gradinita Tom Sawyer

Adresa

Bratului, 14, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.tomsawyer.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.