• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
2 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; de VARA

Gradinita Tinkerbella

Gradinita Tinkerbella are un program structurat pe urmatoarele categorii de activitati de invatare - activitati pe domenii experientiale, jocuri si activitati didactice alese si activitati de dezvoltare personala.

Domeniile de invatare experientiale cuprind activitati integrate sau pe discipline - domeniul psihomotric, domeniul limba si...

Gradinita Tinkerbella are un program structurat pe urmatoarele categorii de activitati de invatare - activitati pe domenii experientiale, jocuri si activitati didactice alese si activitati de dezvoltare personala.

Domeniile de invatare experientiale cuprind activitati integrate sau pe discipline - domeniul psihomotric, domeniul limba si comunicare, domeniul stiinte, domeniul estetic si creativ, domeniul om si societate.

Activitatile de dezvoltare personala includ activitati de autocunoastere - cine sunt eu, formarea imaginii si stimei de sine, dezvoltarea abilitatilor de comunicare verbala si non - verbala a propriilor trairi si sentimente, intr-o maniera asertiva, dezvoltarea empatiei, luarea deciziilor si medierea conflictelor.

Gradinita Tinkerbella functioneaza cu urmatorul program de vara 13 iunie - 26 august dupa un proiect structurat pe saptamani tematice.

Summer Week Pack: (13.06.2011 – 26.08.2011):

13.06 - 17.06: story week
20.06 - 24.06: english week
27.06 - 1.07: arts &crafts week
4.07 - 8.07: developing ideeas week
11.07 - 15.07: spontaneity week
18.07 - 22.07: fabulous adventure week
25.07 - 29.07: creative week
1.08 - 5.08: good food week
8.08 - 12.08: earth week
15.08 - 19.08: learn and play week
22.08 - 26.08: arts week

program scurt: 08:00 - 13:00;
program de vara: 13.06.2011 – 26.08.2011;

program scurt: 08:00 - 13:30 900 RON

nu

bucatarie proprie

engleza

special amenajate

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

plimbari in parc, vizite la muzee, circ, spectacole de teatru, vizite la gradina zoologica

cursuri de pictura, modelaj, canto, origami, gimnastica ritmica, dans, balet, arta dramatica,
grupuri de dezvoltare personala pentru copii prin tehnici creative - desen, pictura, modelaj, colaj, teatru, art - terapie, grupuri de dezvoltare personala pentru parinti, educatori, profesori, cursuri de formare profesionala pentru educatori si profesori, cursuri de educatie parentala si ateliere de lucru cu parintii, excursii tematice pentru parinti si copii, consiliere psihopedagogica si terapie de familie

psiholog / psihoterapeut, medic pediatru

cadre didactice specializate

sistem de alarma pentru a asigura paza si securitatea copiilor

gradinita Tinkerbella dispune de 7 sali in care copiii desfasoara diverse activitati, in functie de specificul acestora. salile de clasa sunt personalizate si dotate cu mobilier viu colorat, jucarii, aparatura electronica si materiale educationale specifice fiecarei grupe de varsta, si activitatilor destinate sa fie desfasurate in ele

Opinii utilizatori

Gradinita Tinkerbella
De Ana pe 15 Ianuarie 2010

Cezara, de ce nu ai fost incantata? Imi poti spune te rog? Ne-am mutat de curand in zona si vreau sa vad gradinita. Poate voi fi mai atenta la detalii. Multumesc!

Gradinita Tinkerbella
De Cezara pe 14 Ianuarie 2010

Am vizitat aceasta gradinita de curand si nu am fost deloc incantata.

Contact Gradinita Tinkerbella

Adresa

Dr. Panait Iatropol , 21 , Bucuresti, Sectorul 5

Reper In spatele Pietei Cotroceni, vis-a-vis de Centrul Medical Cotroceni, in apropiere de Parcul Romniceanu
Site www.gradinitatinkerbella.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.