• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
10 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00)

Gradinita Rainbow Kids

Gradinita Rainbow Kids are ca obiectiv insusirea limbii engleze intr-o masura aproape egala cu cea materna, dobandirea aptitudinilor, a capacitatilor si a cunostintelor necesare activitatii scolare viitoare, respectarea planului de invatamant conform programei.<br><br>Gradinita Rainbow Kids are la baza urmatoarele activitati - predarea...

Gradinita Rainbow Kids are ca obiectiv insusirea limbii engleze intr-o masura aproape egala cu cea materna, dobandirea aptitudinilor, a capacitatilor si a cunostintelor necesare activitatii scolare viitoare, respectarea planului de invatamant conform programei.<br><br>Gradinita Rainbow Kids are la baza urmatoarele activitati - predarea limbi engleze, desen, teatru, jocuri didactice, educarea limbajului, decupaj, judo, matematica, gimnastica, muzica, origami, dansuri sportive, pictura, arta teatrala, balet, informatica, inot si tenis pe intreg parcursul anului scolar. Spatiul in care isi desfasoara activitatea este o vila situata in cartierul Cotroceni cu o curte amenajata. Gradinita functioneaza permanent.

incepand cu varsta de 2 ani

program scurt 09:00 - 12:30
program lung 09:00 - 14:00

transportul se asigura la cerere

mic dejun, gustare, masa de pranz

la cerere

engleza

gradina amenajata cu nisipar si dotata cu tobogane, leagane, cos de baschet

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de evenimente culturale

gimnastica ritmica, dans modern, muzica si pian, arte martiale, initiere in tainele computerului, teatru de papusi educativ,

medic pediatru, psiholog

profesori bine instruiti

supraveghere atenta si o grija permanenta

maxim 8 copii in grupa

maxim 30 de copii

grupa mica
grupa mijlocie
grupa mare

mobilier adecvat pentru cele trei grupe, material didactic in limba romana si in limba engleza

se asigura programul After School

Opinii utilizatori

recomand gradinita si cresa Rainbow Kids
De Nick pe 14 Decembrie 2015

Sunt un parinte multumit de serviciile cresei si gradinitei Rainbow Kids din Bucuresti Sector 5.

Excelent!
De Damian Angela pe 03 August 2011

Amalia se simte foarte bine! Multumesc pentru tot.

Gradinita Rainbow Kids
De Petre T pe 07 Aprilie 2011

In cazul meu: lipsa de transparenta, carente la ingrijirea copilului ( gaseam copilul murdar pe fata de mancare, gastroenterita), lipsa de comunicare.

Gradinita Rainbow Kids
De IONELA pe 06 Aprilie 2011

Va rog sa dezvoltati un pic, doamnele sunt severe la aceasta gradinita?

Gradinita Rainbow Kids
De Geoana Andreea pe 20 Ianuarie 2011

Ma bucur ca baiatul meu a terminat aceasta gradinita deoarece este cel mai bun din clasa. Vreau sa le multumesc doamnelor educatoare si doamnei director deoarece a stiut sa gaseasca intotdeauna un echilibru intre severitate si dragostea oferita permanent copiilor.

Gradinita Rainbow Kids
De Iancu mihai pe 19 Ianuarie 2011

Cea mai mare bucurie pentru mine, copilul se simte minunat ma bucur ca am gasit aceasta gradinita. Multumesc!

Gradinita Rainbow Kids
De Tali vali pe 14 Octombrie 2010

Copilul meu este fericit la gradinita. Acum sunt si eu.

Gradinita Rainbow Kids
De Giorgiana pe 13 Iulie 2010

Va multumim pentru bunatatea si rabdarea pe care ni le daruiti in fiecare zi. Ii multumim lui Dumnezeu ca ne-ati iesit in cale.
Gubavu Giorgica mama lui Luca Bogdan.

D-na Cati, sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire si tot ce va doriti ca meritati din plin.
Va pup, cu respect si admiratie pt. dv. Giorgica.

Gradinita Rainbow Kids
De Daniela Ghita pe 21 Iunie 2010

Cred ca este printre putinele gradinite unde sa gasesti tot ce iti doresti pentru copilul tau. Fetita cea mare a mers la aceasta gradinita si startul la scoala a fost excelent, iar acum o avem pe prichinduta de 2 ani si jumatate tot aici. Noi suntem foarte incantati de aceasta gradinita si de persoanele care activeaza aici.

Gradinita Rainbow Kids
De Dumitrescu elena pe 14 Aprilie 2010

Gradinita Rainbow Kids este foarte buna, imi place mult.

Contact Gradinita Rainbow Kids

Adresa

General Dragalina , 8 , Bucuresti, Sectorul 5

Reper Casa Poporului, parc Izvor
Site www.rainbowkids.go.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.