• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
10 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Pupaza din Tei

Gradinita Pupaza din Tei este amplasata intr-o zona linistita in spatele Carffourului Colentina intr-un spatiu cu 2 etaje unde copii se vor simti ca acasa.

Gradinita Pupaza din Tei dispune de: sali de clasa, dormitoare, bai si de o curte spatioasa special amenajata pentru activitati de gradinita.

Gradinita Pupaza din Tei este amplasata intr-o zona linistita in spatele Carffourului Colentina intr-un spatiu cu 2 etaje unde copii se vor simti ca acasa.

Gradinita Pupaza din Tei dispune de: sali de clasa, dormitoare, bai si de o curte spatioasa special amenajata pentru activitati de gradinita.

incepand cu varsta de un 1 an si 6 luni pana la 7 ani

program scurt: 07:30 - 13:30; 700 RON
program mediu: 07:30 - 16:30; 800 RON
program lung: 07:30 - 18:00; 900 RON

program scurt: 700 RON;
program mediu: 800 RON;
program lung: 900 RON;

transportul copiilor la gradinita si acasa poate fi asigurat la cerere

bucatarie proprie

in intervalul orar: 13:30 - 16:00

germana;
engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la muzee, gradina zoologica, gradina botanica, organizarea de tabere si excursii;
vizionarea de spectacole de circ, teatru;
organizarea de petreceri / aniversari zile de nastere; participarea la concursuri;

pian;
calculator;
karate;
educatie fizica;
balet

cadre didactice specializate

sistem de supraveghere video

maxim 10 copii

grupa mica 2 - 4 ani;
grupa mijlocie 4 - 5 ani;
grupa mare 5 - 6 ani;
grupa pregatitoare 6 - 7 ani;

aparatura audio si video;
dvd;
calculatoare;
imprimante;
4 sali de clasa;
3 dormitoare;
3 bai;
xerox;
mobilier specific varstei;
laptop pentru copii;
orga electronica;

program after school

Opinii utilizatori

Ok
De Doina pe 13 Iunie 2012

Multumesc doamnei Andrei pentru detalii. Copilul meu este la aceasta gradinita de 6 luni si totul a fost pana acum ireprosabil. Am citit o opinie mai jos si eram foarte speriata ca intr-o zi se poate intampla ceva rau. Acum sunt convinsa ca opinile negative despre aceasta gradinita vin de la persoane rauvoitoare sau poate de la concurenta. Mult succes si putere de munca personalului!

Multumiri si urari de succes
De Adriana Andrei pe 11 Iunie 2012

Sunt mamica unui baietel de 7 ani care incheie 3 ani frumosi de gradinita la Pupaza din Tei. Multumesc si pe aceasta cale doamnelor educatoare si intregului personal pentru grija atenta, conditiile deosebite (sali de clasa si spatii de joaca deosebite, mancarea - pregatita proaspata in fiecare zi). Am fost extrem de impresionata la fiecare serbare organizata cu copii (de sarbatorile de iarna, de ziua mamei, de sfarsit de an) si nu in ultimul rand cand mi-am vazut copilul pe scena de de la Palatul Copiilor. Acum mergem la scoala dar aceste amintiri frumoase ma vor insoti probabil toata viata. Felicitari intregului coletiv si succes pe mai departe! Recomand cu caldura aceasta gradinita pentru oricare mamica nehotarata, asa cum eram si eu in urma cu 3 ani!

Ok
De Anonim pe 30 Mai 2012

Gradinita este foarte curata, are dotari, salile de clasa sunt mari. Copii se pot juca in curte, este spatioasa si au multe jucarii, triciclete, leagane, casute de joaca. Mancarea este in permanenta proaspata si copii sunt bine intretinuti. Cadrele didactice au mare grija de copii. Eu una sunt multumita.

Multumire
De Mariana Simion pe 08 Septembrie 2011

Sunt o mamica multumita de activitatea pe care o desfasoara cadrele didactice din gradinita,de colaborarea pe care o am cu ele.Sunt nemultumita de implicarea parintilor in relatia cu educatoarele.Pentru mine este f important ca in aceasta gradinita mancarea copiilor este pregatita in cadrul bucatariei proprii,cu personal angajat de specialitate.Si pentru capitolul igiena nu pot sa am decat cuvinte de lauda.Ma bucur ca in aceasta unitate educatoarele stimuleaza gandirea copiilor zilnic in 2 limbi straine:engleza si germana,iar pentru d-na directoare, tot respectul deoarece implica copii in fel de fel de activitati extrascolare,ii pregateste pe cei mici inca de pe acum sa se integreze in societate.Pe scurt:''Bravo Gradinitei Pupaza din Tei''

Detalii
De Elena pe 28 Iunie 2011

Gradinita Pupaza din Tei arata exact cum se descrie pe pagina ei de net(poate chiar mai bine in realitate). Merita sa o vizitati si o sa va convingeti singuri de acest lucru, cat despre cadrul didactic este unul de incredere si foarte atent cu copii.

Gradinita Pupaza din Tei
De Xxx pe 10 Iunie 2011

Exte una dintre cele mai proaste gradinite posibile. Am vazut dotarile la fata locului si am ramas surprinsa pentru ca nu avea ceea ce spunea pe internet. Nu au grija de copii. Copilul meu a cazut din leagan lovindu-se pentru ca erau nesupravegheati.

Gradinita Pupaza din Tei
De Mmmmm pe 19 Aprilie 2011

La inceput a fost bine acum s-a cam schimbat procedura este la fel ca la alte gradinite.

Gradinita Pupaza din Tei
De Anonim pe 21 Martie 2011

Se poate si mai bine.

Gradinita Pupaza din Tei
De Anonima pe 23 Ianuarie 2011

Superba gradinita.

Gradinita Pupaza din Tei
De Gina pe 03 Ianuarie 2011

Cea mai buna gradinita posibila, iar cadrul didactic e superb.

Contact Gradinita Pupaza din Tei

Adresa

Danulesti, 1A, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Langa / in spatele supermarketul Carrefour Colentina
Site www.gradinitapupazadintei.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.