• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
9 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Piticot Barba Cot Pitesti

Gradinita Piticot Barba Cot Pitesti are sali de clasa dotate cu jocuri si jucarii specifice varstei, videocasetofon, retroproiector, casetofoane si casete audio, cd player si dvd player, instrumente muzicale. Gradinita Piticot Barba Cot Pitesti este amplasata intr-o zona puternic populata din cartierul Gavana, cladirea fiind structurata pe doua...

Gradinita Piticot Barba Cot Pitesti are sali de clasa dotate cu jocuri si jucarii specifice varstei, videocasetofon, retroproiector, casetofoane si casete audio, cd player si dvd player, instrumente muzicale. Gradinita Piticot Barba Cot Pitesti este amplasata intr-o zona puternic populata din cartierul Gavana, cladirea fiind structurata pe doua nivele.

incepand cu varsta de 2 ani pana la 6 ani

program scurt: 06:00 - 12:00;
program mediu: 06:00 - 16:00;
program lung: 06:00 - 19:00;

program scurt 400 RON;
program mediu 600 RON;
program lung 700 RON;

la cerere se asigura transportul

mic dejun, gustari, masa de pranz, fructe

da in dormitoare special amenajate

engleza, franceza

spatii special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de concursuri tematica, vizite, excursii, schimburi de experienta cu alte gradinite, actiuni in colaborare cu scoala

initiere pe calculator si informatica, cursuri saptamanale de initiere in teatru si actorie, muzica si activitati muzicale, dans si miscare ritmica, plimbari in parcuri, vizite la muzeul judetean, teatrul Aschiuta, gradina zoologica, participari la diverse concursuri si festivaluri

cabinet medical, izolator pentru copiii bolnavi

cadre didactice calificate

supraveghere si control permanent

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;

mobilier adecvat pentru copii, jocuri si jucarii specifice varstei, biblioteca cu dvd si carti pentru copii, biblioteca in limba engleza, computere, laptop-uri, instrumente muzicale, aparatura audio video moderna

program After School (06:00 - 12:00) / (12:00 - 18:00)

Opinii utilizatori

Gradinita are bucatarie proprie
De Dana pe 23 Septembrie 2013

Gradinita Pitcot Barba-Cot are sistem propriu de pregatirea a meniului, in incinta unitatii functionand si o bucatarie! Din 2012, gradinita este acreditata, iar personalul didactic este titular al unitatii.

Gradinita Piticot Barba Cot Pitesti
De Mirela pe 09 Martie 2011

Buna! Spui ca ai avut copilul inscris acolo? Sa inteleg ca l-ai retras? De ce? Cat timp a mers acolo? Ce nemultumiri ai avut viz-a-vis de gradinita Piticot Barba Cot din Gavana? Sincer eu am 2 copii la caminul cu program prelungit nr. 10 si ma gandeam sa-i mut la aceasta gradinita particulara. M-ar interesa pareri pro si contra ale parintilor care au sau au avut copii acolo. Multumesc anticipat pt raspunsuri.

Gradinita Piticot Barba Cot Pitesti
De Andreea pe 15 Noiembrie 2010

Buna draga mea, sa stii ca nu toate gradinitele au sistem catering. Uite gradinita "Universul Copilariei" din Trivale, str. Pinilor nu are catering, au bloc alimentar. Eu sunt foarte multumita.

Gradinita Piticot Barba Cot Pitesti
De Ionela pe 21 Iulie 2010

Buna, te rog sa-mi spui daca gradinita e deschisa si in luna august. Eu am o fetita de 6 ani inscrisa la un camin de stat, unde e vacanta acum si ma gandeam daca as putea sa o inscriu o luna la piticot, pt. ca stau aproape. Copilul tau la ce grupa este?

Gradinita Piticot Barba Cot Pitesti
De Sonia pe 02 Iunie 2010

Mai toate gradinitele particulare din Pitesti au masa in regim de catering.

Gradinita Piticot Barba Cot Pitesti
De Laura pe 02 Mai 2010

Masa sanatoasa? Aveti mancare de la firma de catering. Cum ramane cu nemultumirile parintilor? Am incercat si eu cu copilul meu la voi!

Gradinita Piticot Barba Cot Pitesti
De Dana pe 27 Martie 2010

Buna ziua! Si eu am copilul la gradinita Piticot Barba Cot Pitesti si sunt foarte multumita de aceasta. Se observa nenumarate schimbari in bine la copilul meu. Le multumesc in mod special domnisoarelor educatoare care depun cea mai multa munca si datorita carora se vad progresele in capacitatea de dezvoltare a copiilor nostrii.

Gradinita Piticot Barba Cot Pitesti
De COSTI pe 25 Martie 2010

Sunt mandru ca am avut posibilitatea sa-mi aduc copilul in aceasta gradinita. De cand colaborez cu cei de la Gradinita Piticot Barba Cot, am avut ocazia sa-l vad vericit in fiecare zi pe copilasul meu. Va multumesc pentru ca existati si sper sa o tineti tot asa.

Gradinita Piticot Barba Cot Pitesti
De IZABELA pe 25 Martie 2010

Gradinita Piticot Barba Cot, este cea mai buna alegere pe care am putut sa o fac pentru fetita mea. De cand mi-am adus copilul aici, in conditiile in care stiam detalii despre toate gradinitele particulare din Pitesti, am observat o mare schimbare in bine la fetita mea.
Multumesc din suflet doamnei Mirela Deonise, directoarea acestei institutii, pentru ceea ce a putut sa faca pentru fetita mea si mai ales pentru toti copiii care sunt inscrisi la aceasta gradinita si managementul extraordinar pe care l-a dezvoltat alaturi de tot personalul institutiei!
Felicitari pentru reusita si invit toti parintii care vor siguranta, educatie aleasa, o masa sanatoasa si activitati la un nivel stiintific bine pus la punct, sa viziteze aceasta gradinita pentru a putea sa-si aduca copilasii alaturi de fetita mea!

Contact Gradinita Piticot Barba Cot Pitesti

Adresa

Alunului , 50A, Arges, Pitesti

Reper Cartier Gavana II
Site www.gradinitapiticotpitesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.