• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
11 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
normal (8:00 - 14:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Penilla

Gradinita "Penilla" functioneaza intr-un centru modern, construit printr-un proiect Romano-Suedez. Cladirea dispune de toate utilitatile, de sistem propriu de incalzire si bucatarie proprie. Este amplasata intr-o zona nepoluata si dispune de un teren de joaca in aer liber cu suprafata mare.

Gradinita "Penilla" functioneaza intr-un centru modern, construit printr-un proiect Romano-Suedez. Cladirea dispune de toate utilitatile, de sistem propriu de incalzire si bucatarie proprie. Este amplasata intr-o zona nepoluata si dispune de un teren de joaca in aer liber cu suprafata mare.

incepand cu varsta de 2 ani

program lung: 07:00 - 18:00

taxa lunara: 700 RON

sa asigura transport la cerere

da

bucatarie proprie

da

engleza

teren de joaca in aer liber cu suprafata mare

activitati de educare a limbajului;
activitati matematice;
cunosterea mediului;
educatie pentru societate;
activitati practice si elemente de activitate casnica;
educatie muzicala;
educatie plastica;
educatie fizica.

activitati recreative si educatie prin joc;
spectacole teatru;
vizite la muzee si obiective culturale;
plimbari in parc si gradina botanica;
excursii si drumetii in zone turistice si la gradina zoologica;
serbari de Craciun si 1 Iunie;
aniversarea zilelor de nastere ale copiilor.

dans;
pictura;
lb. engleza;
initiere PC.

medic pediatru;
psiholog;
kinetoterapeut;

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

maxim 20 de copii

100 de copii

grupa bebe;
grupa mica 3 - 4 ani;
grupa mijlocie 4 - 5 ani;
grupa mare/pregatitoare 5 - 7 ani.

lampi cu UV bactericide in fiecare grupa

gradinita deschisa si in timpul vacantelor

Opinii utilizatori

Gradinita Penilla
De Arghir pe 05 Septembrie 2014

Vad ca sunt pareri impartite aici si e normal sa fie asa. Dar mai vad ca sunt unii foarte radicali in exprimare care spun ca acolo e o mare cocine, mizerie, copii bolnavi, personal necalificat, O mai mare tampenie nu am auzit.

Am avut copilul acolo timp de 4 ani, a fost la o doamna educatoare care era si cred ca este in continuare foarte dedicata muncii care o facea, iar la inscrierea la scoala chiar invatatoarea mi-a spus ca e placut impresionata de nivelul foarte bun cu care a venit copilul de la gradinita.

In aceeasi grupa cu al meu baiat mai erau si copii unor "personaje celebre" daca imi este permisa exrimarea, medici celebri din Iasi, profesori, oameni de afaceri, unii mai modesti, altii mai fitosi. Niciodata nu am auzit de la parintii acestia reprosuri pe care le arunca unii pe aici.

Cine nu crede sa mearga la acea gradinita si sa se convinga cu ochii lor de conditiile de acolo. Masa foarte buna gatita in bucataria propie, locurile de joaca foarte frumos amenajate, curtea mare, salile luminoase si spatioase, si personalul calificat. Nu credeti, cereti actele de studii si o sa ramaneti surprinsi ca o sa gasiti educatori cu ani de zile experienta, cu grade date, cu facultati de profil absolvite sau in curs de absolvire!

Deja am scris o intreaga epistola, sper ca unii sa inteleaga ce e de inteles. Tin sa multumesc personalului de acolo si in special Doamnei Educatoare L.S. Dupa 2 ani de la finalizarea gradinitei copilul meu inca o mai aduce in discutie pe dumneaei.

Pro
De Ioana pe 24 Iunie 2014

Persoanelor care afirma ca personalul didactic este necalificat le-as dori sa ceara diplomele de calificare ale fiecarei educatoare - daca nu au inca diploma, sunt sigura ca sunt in curs de finalizare a studiilor. In aceste vremuri sunt atat de multe cursuri de specializare incat mai mult ca sigur personalul este calificat.

Cred ca cele mai multe lucruri despre educatoare le poate spune copilul: daca merge cu drag la gradi, daca le iubeste pe educatoare atunci mai mult ca sigur lucrurile sunt asa cum ar trebui.

Acum daca as face un copil cu cea mai mare incredere l-as duce la aceasta gradinita!

Din suflet,pentru cei interesati
De Raluk ank pe 20 Iunie 2014

Buna ziua! Inca un an se incheie la Gradinita Penilla! Pot sa spun ca nu e nici asa de rau cum spun unii, dar nici pe departe bine cum zic ceilalti. Conditiile materiale, da, foarte bune as putea zice. Curatenie, e. Oameni cu suflet, poate ingrijitoarele si cate unul pe ici pe colo.

Doamnele educatoare nu au daruirea care se impune unei asemenea profesii, daca mai exista asa ceva in ziua de azi. Nici pregatirea necesara: cunostinte, neamuri, acesta e principiul.

Asadar, dragi parinti, depinde ce cautati: dotari sau personal pregatit si cu daruire? Va spun din tot sufletul, nu ezitati sa schimbati orice nemultumire aveti pana cand gasiti ceva potrivit copilului dumneavoastra! Si ascultati-va copilul si instinctul. Cei de la Penilla sunt foarte ascunsi si spun doar ce le convine. Dar, cred ca asa e peste tot.

Gradinita Penilla una dintre cele mai bune gradinite private
De Viorica Pop pe 11 Decembrie 2013

Parerile defavorizante sunt spuse ori din frustrarea concurentei, ori din necunostinta de cauza.

1.Conditiile sunt foarte bune: loc de joaca imens, dotari, igiena, bucatarie proprie, personal calificat si amabil si spatiul care este foarte important.

2.Copii sunt supravegheati, educati si ingrijiti.

3. Daca mama de mai sus afirma asa ceva dupa numai o saptamana, parerea nu conteaza. Copilul dumneaei putea lua infectia de oriunde. A cauta nod in papura e la indemana oricui.

4. Toate gradinitele private din Iasi pe care le cunosc apeleaza la catering si mancarea lasa de dorit. Gradinia Penila are buctarie proprie, bucatarie proprie, nu mananca la un loc in holul gradinitei cum am vazut pe la alte institutii de stat( Gradinita nr. 9 de pe strada Otilia Cazimir, care ma mir cum de mai functioneaza la ce infectie si lipsa de spatiu e acolo.

5. Tarifele sunt aceptabile fata de alte gradinite private, unde sunt aceleasi servicii, dar cu mancare de catering si cer 1500 ron pe luna.

Hai da fim seriosi, lasati parerile "proaste" daca nu aveti argumente solide!

Gradinita Penilla
De Penilla pe 23 August 2013

Am mers la aceasta gradinita pe baza parerilor de pe internet.

1. La prima intalnire, pentru program mediu, directoarea spune o suma de bani administratorul alta suma, si ii face semn directoarei, am ramas din prima cu un gust amar.

2. Nu stiu unde e personalul calificat pentru ca erau numai niste copilite care de abia si au terminat facultatea. Am inteles de la un amic care si-a mutat si el copilul ca 3 dintre educatoarele renumite au plecat.

3. Nu am vazut zare de medic si numai copii bolnavi care tuseau si stranutau.

4.In prima zi mi-am luat copilul cu vanatai la cap, acasa am vazut. A 2 zi le-am facut observatie sa aiba macar bunul simt sa mi spuna. Au uitat.

5. A patra zi m-am dus sa-l iau la pranz, copilul febra 40. La 9 seara au reusit medici de la urgente sa ii scada febra, care nu ii trecea cu nimic, o puternica infectie. Daca era la program lung probabil la 6 seara il luam lat.

Cam asta e impresia mea dupa nici o saptamani despre aceasta gradinita minunata, care poate o data a fost, dar cu siguranta nu mai e.

Cea mai buna gradinita
De Ioana pe 11 Aprilie 2013

Recomand cu incredere tuturor aceasta gradinita! Atmosfera foarte buna pentru copii, mancarea este mereu proaspata, realizata zilnic in bucataria proprie, personal foarte amabil. Sunt foarte multumita de aceasta gradinita!

Foarte multumit
De Bogdan pe 25 August 2012

Foarte multumit de serviciile oferite de aceasta gradinita. Si ca urmare, din toamna imi voi duce si al 2-lea copilas acolo. Mancarea este foarte buna si bine gandita pentru copii. Igiena este prioritara. Personal calificat.

Gradinita Penilla
De Lenu pe 29 Ianuarie 2012

Personal de nota 10, mancare de nota 10 gatita in bucatarie proprie. Felicitari!

Gradinita Penilla
De Mari pe 20 Aprilie 2011

In cautarea unei gradinite pentru fata mea am vizitat toate (in jur de 20) gradinite particulare in Iasi. Si am ales Penilla din foarte multe motive, desi e cam departe pentru noi. Va recomand sa mergeti sa o vedeti si sa stati de vorba cu personalul, daca cautati o gradinita pentru copiii vostri. Dupa ce am vazut-o, nicio alta gradinita nu ne-a putut multumi. Dar, bineinteles, fiecare cu pretentiile lui. Iar primul comentariu vine nu de la un "parinte nemultumit", ci de la un proprietar a unei gradinite private concurente, sunt aproape convinsa. Mergeti si o vedeti!

Gradinita Penilla
De Oana pe 07 Martie 2011

Imi pare rau sa citesc acesta parere. Am copilul la aceasta gradinita de 4 ani si sunt multumita. Adevarul e ca multi parinti cauta gradinita sau scoala perfecta pentru copilul lor dar si sa fie cea mai ieftina. Nu am auzit niciodata ca s-ar fi imbolnavit cineva din cauza mancarii sau a igienei precare. Mai mult este singura gradinita care a montat lampi antibacteriene pentru sterilizarea aerului din grupe. Nu stiu cu cine ai stat de vorba la gradinita dar eu cunosc toate educatoarele si stiu ca au calificarea necesara. Apoi copii bolnavi care vin la gradinita vin de mana cu parintii. La mine la grupa noi parintii am cazut de acord sa nu trimitem copiii daca sunt bolnavi. E usor de aruncat cu noroi dar eu cred ca mai bine ai sta de vorba cu conducerea gradinitei ca angajati nemultumiti sunt peste tot dar nu ar trebui sa afecteze copii nostrii.

Contact Gradinita Penilla

Adresa

Spital Pascanu, 2, Iasi, Iasi

Reper Tatarasi, Cartier vile Moara de Vant
Site www.gradinitapenilla.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.