• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
8 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
normal (8:00 - 14:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Paradisul Copiilor

Gradinita Paradisul Copiilor ofera copiilor un spatiu recreativ si educativ in care micutii dumneavoastra pot sa se dezvolte din toate punctele de vedere intelectual, fizic, moral, socio - afectiv. Gradinita Paradisul Copiilor dispune de sali de clasa, dormitor, bucatarie, sala de mese, sala de sport care este utilizata si pentru cursurile de dans...

Gradinita Paradisul Copiilor ofera copiilor un spatiu recreativ si educativ in care micutii dumneavoastra pot sa se dezvolte din toate punctele de vedere intelectual, fizic, moral, socio - afectiv. Gradinita Paradisul Copiilor dispune de sali de clasa, dormitor, bucatarie, sala de mese, sala de sport care este utilizata si pentru cursurile de dans si pentru cursurile de arte martiale.

incepand cu varsta de 2 ani pana la 7 ani

program scurt 08:00 - 13:30
program lung 08:00 - 18:00

program scurt 650 RON
program lung 900 RON

la cerere se asigura transport

pregatita in bucataria proprie

in intervalul orar 14:00 - 16:00

engleza, germana

curte interioara de cca 150 mp special amenajata

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala , educatie plastica , educatie fizica

circ, teatru pentru copii, teatru de opereta, gradina zoologica, gradina botanica, vizite la muzee

pian, arte martiale, balet, curs de initiere in utilizarea computerului, inot, arte plastice, muzica,
cursuri de dans, arta dramatica, origami

control stomatologic si medical

cadre didactice specializate

supraveghere permanenta

grupa baby de la 2 ani pana la 3 ani
grupa mica de la 3 ani pana la 4 ani
grupa mijlocie de la 4 ani pana la 5 ani
grupa mare de la 5 ani pana la 6 ani

grupa pregatitoare de la 6 ani pana la 7 ani

4 sali de clasa, dormitor, bucatarie, sala de mese, sala de sport

program After School ( 12:00 - 18:00 )
organizarea de petreceri pentru copii

Opinii utilizatori

Raspuns
De Aura pe 23 Septembrie 2011

Numele meu este Aura Mihai si sunt directorul gradinitei Paradisul Copiilor. Pentru programul scurt masa de pranz nu este inclusa in taxa lunara a gradinitei, dar se poate servi si de catre copiii care pleaca la pranz; pretul pentru masa se adauga apoi la taxa de luna urmatoare. Tariful pentru masa de pranz este de 7.5 lei/zi, iar la sfarsitul lunii se inmulteste cu numarul de zile in care copilul a servit pranzul.

Intrebare
De Cata pe 14 Septembrie 2011

Buna ziua,
Sunt interesat daca la programul scurt este inclusa si masa de pranz?
Va multumesc.

Gradinita Paradisul Copiilor
De ANA pe 21 Ianuarie 2011

Am numai cuvinte de lauda. Mergeti sa vizitati gradinita si va veti convinge.

Gradinita Paradisul Copiilor
De Raluca ilie pe 21 Octombrie 2010

Este o gradinita de nota zece.

Gradinita Paradisul Copiilor
De CARMEN IONESCU pe 13 Octombrie 2010

Ma numesc Carmen si am o fetita de 4 ani, Ioana si este la aceasta gradinita de 1 an si sunt foarte multumita. Cel mai bine ar fi sa mergeti, sa vedeti gradinita, sa discutati cu personalul si sa va convingeti. Ceea ce scriu oamenii cu rele intentii nici nu merita sa comentam. Nu stiu daca mai au locuri, dar merita sa incercati. Va spun sincer ca am vazut peste 10 gradinite din zona si am ales sa merg aici. Veti vedea de ce.

Gradinita Paradisul Copiilor
De BURCEA DRAGOS pe 16 Octombrie 2009

Am fost si eu in vizita la gradinita si am vorbit cu doamna directoare. Totul a fost ok, dar acum cu criza asta am gasit si gradinite cu tarife mai mici. Ei nu au lasat deloc la pret. Intr-adevar gradinita arata foarte bine, curata, luminoasa, calduroasa (am fost ieri dimimeata cand afara erau 4 grade Celsius si inauntru era foarte bine) dar 900 RON in situatia de fata mi se pare un pic cam mult.

Gradinita Paradisul Copiilor
De Tudor Dragomir pe 08 Octombrie 2009

Foarte buna gradinita.

Gradinita Paradisul Copiilor
De Victor pe 28 Septembrie 2009

Daca aveti copilasi de dus la gradinita, mergeti sa o vedeti si pe aceasta. Mie mi s-a parut foarte ok.

Contact Gradinita Paradisul Copiilor

Adresa

General Haralambie Nicolae, 38 , Bucuresti, Sectorul 4

Site www.paradisulcopiilor.com.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.