• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
2 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Micul Print

Gradinita Micul Print isi desfasoara activitatea dupa urmatoarele principii supravegherea atenta a copiilor, alimentatie sanatoasa, programe educationale complete si variate care includ cursuri intensive de limba engleza, activitati recreative si jocuri precum si o gama larga de activitati care sa dezvolte personalitatea: pian, cor, origami, arte...

Gradinita Micul Print isi desfasoara activitatea dupa urmatoarele principii supravegherea atenta a copiilor, alimentatie sanatoasa, programe educationale complete si variate care includ cursuri intensive de limba engleza, activitati recreative si jocuri precum si o gama larga de activitati care sa dezvolte personalitatea: pian, cor, origami, arte plastice, dans, limba germana, tenis, inot, actorie, stiinta distractiva, educatie sanitara, educatie rutiera si un curs de bune maniere.

Spatiul este dotat cu mobilier, jucarii si materiale didactice concepute special pentru protejarea copiilor. Gradinita Micul Print este un loc unde invata cu placere, se joaca in siguranta si cresc sanatosi si frumosi fiind atent supravegheati de catre cadrele competente.

de la 2 ani pana la 7 ani

program scurt 08:30 - 13:00;
program mediu 08:30 - 14:00;
program lung 08:30 - 18:30

program scurt: 1050 RON / luna
program mediu: 1150 RON / luna
program lung: 1250 RON / luna

transport asigurat si tarifat in functie de zona in care locuiti

bucatarie proprie, sala de mese

in intervalul orar 14:00 - 16:00

engleza;
germana

curte generoasa, amenajata atat pentru joaca in aer liber, cat si pentru jocuri specifice la nisipar

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

drumetii, excursii, tabere tematice; vizite la diferite obiective turistice; vizionari spectacole teatru, circ

pian, cor, origami, arte plastice, dans, tenis, inot, actorie, stiinta distractiva, educatie sanitara, educatie rutiera, curs de bune maniere

cabinet medical, asistenta logopedica si consilierea psiho - pedagogica

cadre didactice specializate

supraveghere permanenta

8 copii

babies de la 2 ani pana la 3 ani;
ladybirds de la 3 ani pana la 4 ani;
crickets de la 4 ani pana la 5 ani;
ants de la 5 ani pana la 6 ani;
butterflies de la 6 ani pana la 7 ani

Opinii utilizatori

Pareri recente va rog!
De Marian pe 11 Aprilie 2017

Buna,
Rog parintii care au avut recent experiente placute sau neplacute, sa le imparta cu ceilalti. Ar ajuta in luarea unei decizii.
Multumesc mult!

Gradinita Micul Print
De Mamica pe 06 Mai 2010

Poate sunt eu mai pretentioasa dar eu am avut copilul la aceasta gradinita si nu am fost multumita deloc. Nu va incredeti in toate prostiile acelea insirate pe site. Este adevarat ca vorbesc cu ei in engleza dar expresia pe care am auzit-o la masa: mananca mai fata ca altfel iti pun mancarea in cap-nu era deloc in engleza si in conformitate cu programa. Ii obliga sa manance pana vomita si nu stiu cati parinti stiu de asta. Pe langa tariful foarte mare cer bani in fiecare saptamina pentru teatru, circ si alte alea, plus optionalele pe care le platesti separat cate 50 RON fiecare. Tarifele de pe site nu sunt deloc cele reale. Pana la ora 18 sunt 1200 RON, plus optionalele si altele. Stiu sa gadile orgoliul parintilor spunindu-le cat de bun este copilul lor, ce multe face si cand colo ei nu stiu o poezie. Poate Ada directoarea isi a interesul dar celelalte Ana Maria, Cati, Eliana si care or mai fi sunt doar de umplutura pentru ca nu au experienta cu copii si habar nu au de psihologia si comportamentul copilului. Ii primesc bolnavi si tot timpul copii au cate ceva: daca nu face febra copilul il poti duce. Se plateste tip abonament si pentru zilele cit sta copilul acasa platesti oricum si inapoi nu mai vezi banii. Au o asistenta care nu prea are habar: se face ca ii consulta in git intr-un hol aflat in semiintuneric de unde nu cred ca se vede nimic in gitul copilului, iar daca se intampla ceva te cheama sa-l iei fara sa-i faca nimic, sa-i dea ceva pana ajungi tu cu el la doctor. Gradinita nu este acreditata si nici nu va fii vreodata pt ca directoarea a spus ca nu vrea ca pt. ea costa prea mult si nu are de unde bani. Spun ca nu primesc copii mai mici de doi ani. Directoare este si psiholog si logoped. Nu fac nici o pregatire logopedica cu ei, iar pentru alte chestii cheama nu stiu ce psiholog. Sunt citiva parinti care ii cinta in struna directoarei si din cauza lor aceasta a prins un pic de curaj si crede ca poate cere oricit. Eu am avut mai multe bile negre decit albe si nu am fost mltumita deloc si am vazut in parc mamici care si-au retras copii de acolo. Mai interesati-va si intrebati de experienta educatoarelor pentru ca asta conteaza cel mai mult.

Contact Gradinita Micul Print

Adresa

Strada Neatarnarii, 14, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Acces usor atat de pe b-dul Jiului, cat si de pe b-dul Gloriei
Site www.kindergardenmiculprint.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.