• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
6 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Micii Spiridusi

Gradinita Micii Spiridusi dispune de materiale specifice, care le ofera micutilor un mediu educativ si cultural activ, stimulativ.

Gradinita Micii Spiridusi promoveaza o educatie de calitate, la cele mai inalte standarde.

Gradinita Micii Spiridusi dispune de materiale specifice, care le ofera micutilor un mediu educativ si cultural activ, stimulativ.

Gradinita Micii Spiridusi promoveaza o educatie de calitate, la cele mai inalte standarde.

incepand cu varsta de 1 an si sase luni

program scurt 08:00 - 12:30;
program mediu 08:00 - 13:30;
program prelungit 08:00 - 19:00;
program de week-end 08:00 - 13:30

program scurt 450 RON
program mediu 600 RON
program prelungit 750 RON
program de week-end 10 RON / ora

in sistem catering

in intervalul orar 14:00 - 16:00

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

pictura;
modelaj;
gimnastica ritmica;
origami;
actorie;
muzica;
initiere calculator;
dans

evaluare psihologica, logoped si control medical periodic

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

grupa mini: 18 luni - 2 ani;
grupa mica: 2 ani - 3 ani;
grupa mijlocie: 3 ani - 5 ani;
grupa mare: 5 ani - 7 ani

aparatura audio-video moderna si calculatoare;
materiale didactice moderne si variate

program After School;
petreceri pentru copii

Opinii utilizatori

Gradinita Micii Spiridusi
De Valentin brudascu pe 13 Aprilie 2011

Eu am copilul la aceasta gradinita de 3 ani de zile si nu am avut nici un fel de problema. Mi s-a dat chitanta de fiecare data, personalul este foarte bun mai ales ca fetita mea a invatat de fiecare data ceva nou. Da, curtea este mica dar copii merg mai ales pe timp de vara in parcul Carol insotiti de educatoare. De un de an de zile au si internet sa-ti urmaresti si copilul de acasa. Eu nu am avut probleme si in privinta tarifului nu am ce comenta mai ales ca platesc 700 RON pana la ora 18:30. Eu sunt pe deplin multumit.

Mesaj pentru Maria
De Corina Badeanu pe 06 Septembrie 2010

Ma bucur ca ma cunosti, eu nu te cunosc. Dar inainte sa ma condamni penntru ca am tinut copilul un an la gradinita respectiva, te rog sa te documentezi si sa afli ca exista un contract pe perioada de 1 an de zile. Sau ai platit si tu la negru gradinita, fara sa primesti factura, ca mine?
Salutari!

Raspuns pentru doamna Corina Badeanu
De Maria pe 15 Iulie 2010

Pe aceasta doamna am cunoscut-o personal la aceeasi gradinita unde am copilul de 2 ani. O femeie care era mereu nemultumuita, dar unde timp de un an de zile si-a tinut copilul. Daca era asa cum zicea ea dupa maxim o luna, imi luam copilul, nu dupa 1 an. Este o gradinita buna, nu pentru ca am eu copilul acolo. Mergeti si convingeti-va.

Gradinita Micii Spiridusi
De Corina Badeanu pe 25 Iunie 2010

Ma simt nevoita sa nu dau o nota prea mare acestei gradinite. In primul rand vei vedea ca nu au loc de joaca, ci doar o curte mica de 2x3 m. Ti se va spune ca educatoarele vor merge in parc cu copiii, dar copilul meu a fost un an de zile aici si nu s-a intamplat acest lucru niciodata. In afara de asta, exista o clauza in contract care spune ca indiferent de cate zile este prezent copilul tau la gradinita, trebuie sa platesti neaparat 5 zile, deci aproximativ 170-180 RON.

Cladirea (ei ii zic vila) are un miros puternic de mucegai, miros pe care cei de la gradinita incearca sa-l mascheze avand la intrare, in hol, un odorizant de camera. Mancarea este de la o firma de catering, dar este servita copiilor din farfurii de plastic si cu tacamuri de plastic.

Gruparea copiiilor pe varste se face doar in prima parte a zilei, dupa somnul de dupa amiza cei mari fiind nevoiti sa se joace cu cei mici, de 2-3 anisori. Educatoarea Cristina este o scumpa si iubeste foarte mult copiii, dar pe Miss Mary, cea cu care fac engleza copiii, am vazut-o cum ii cam brusca si ii impingea pe copilasi in timpul serbarii de Craciun.

Apropos de aceasta serbare, toata caseta video a fost compromisa de un baietel imbracat in lup, care a urlat in continuu dupa bunica/mama/tatal lui si pe care nimeni nu a putut sa-l calmeze. Copilul meu a venit mereau batut, lovit, cu vanatai si julituri facute de un altul, mai mic, dar mai bataus, pe care nimeni nu a reusit sa-l potoleasca sau sa-l educe.
In rest, poate ar mai fi si altele, dar o sa ma opresc aici.

Gradinita Micii Spiridusi
De Andreea pe 13 Iunie 2010

Eu am copilul inscris la aceasta gradinita si pana acum nu am avut nici un fel de problema. Sunt multumita.

Gradinita Micii Spiridusi
De Lina pe 29 Mai 2010

Cine ar putea sa-mi spuna o parere despre aceasta gradinita? Multumesc.

Contact Gradinita Micii Spiridusi

Adresa

Mitropolit Filaret, 19, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Intre Rond Cosbuc si Parcul Carol
Site www.miciispiridusi.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.