• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
7 opinii
Gradinite:
particulare

Gradinita Magica

Gradinita Magica are ca scopuri si obiective:

dezvoltarea intelectuala, afectiva, sociala si fizica in functie de personalitatea fiecaruia si de ritmul propriu de dezvoltare;

dezvoltarea capacitatii de comunica si interactiona cu altii copii, cu adultii si cu mediu;

descoperirea de catre fiecare copil a propriei...

Gradinita Magica are ca scopuri si obiective:

dezvoltarea intelectuala, afectiva, sociala si fizica in functie de personalitatea fiecaruia si de ritmul propriu de dezvoltare;

dezvoltarea capacitatii de comunica si interactiona cu altii copii, cu adultii si cu mediu;

descoperirea de catre fiecare copil a propriei identitati, incurajarea explorarii, incercarilor, expermintelor, exercitiilor, precum si a imaginatiei;

sprijinirea copilului in achizitionarea de cunostiinte si deprinderi necesare acestuia pentru perioda scolara si pentru viata.

incepand cu varsta de 1,5 ani pana la 6 ani;

program scurt: 08:00 – 12:30;
program scurt cu masa: 08:00 – 13:00;
program prelungit 08:00 - 19:00;

program scurt: 960 RON;
program scurt cu masa: 1170 RON;
program prelungit: 1320 RON;

pentru inscrierile efectuate pana pe 10 octombrie oferim un discount de 20% pentru primele 6 luni;

pentru al doilea copil oferim 20% discount pe parcursul intregului an;

bucatarie proprie

in intrevalul orar: 13:30 - 15:30;

engleza;
germana;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative;

educatia limbajului, activitate matematica, educatie pentru societate, educatie fizica, educatie pentru stiinta, educatie muzicala, educatie plastica, educatie practica/casnica, cunoasterea mediului, limba engleza;

organizarea de vizite tematice la fabrici: fabrica de paine, fabrica de ciocolata, fabrica de jucarii;
vizite la muzee, la teatre, la gradina botanica;
saptamana lecturii;
organizarea de serbarii tematice;

cursuri de limbi straine;
dansuri de societate;
balet;
pian;
chitara;
karate;
ateliere de pictura si olarit;

asistenta medicala permanenta;

cadre didactice calificate;

supraveghere si control permanent;

maxim 14 copii;

grupa buburuzelor: 1,5 - 2,5 ani;
grupa albinutelor: 2,5 ani - 3,5 ani;
grupa iepurasilor: 3,5 ani - 4,5 ani;
grupa ursuletilor 4,5 ani - 6 ani;

baby parking;
after school;

Opinii utilizatori

Un loc sigur, placut si primitor!
De Lucian pe 12 Mai 2014

Gradinita unde fiecare copil se simte ca acasa si se dezvolta intr-un mediu primitor, curat, vesel. Toata lumea foarte dragutza si amabila, iubitoare si dedicata. Alegerea perfecta si pentru parinti, deoarece pot avea incredere in personal, educatoare si conducerea gradinitei.

Mancarea sanatoasa, sala de sport, curte interioara si foarte foarte curat si primitor. Recomand acest loc! Multumim pentru grija purtata copiilor si pentru sfaturile oferite parintilor!

Cu drag, Lucian!

Pe deplin multumita!
De Cristina pe 12 Mai 2014

Imi duc copilul cu drag la aceasta gradinita de un an si jumatate, este tot ce isi poate dorii un parinte pentru copilul sau, un loc curat, personal foarte atent, mancare foarte buna si facuta acolo in bucatarie proprie( in fiecare zi Sara imi spune "mami ce buna a fost masa....si astazi :) ), zilnic invata lucruri noi si cuvinte noi, imi place ca ii educa sa vorbeasca frumos si elegant.

Chiar am simtit nevoia sa impartasesc parerea mea si oriunde gasesc rubrici unde pot scrie despre gradinita copilul meu Gradinita Magica voi scrie. Astept cu nerabdare al doilea copilas sa il pot duce tot aici bineinteles!

Gradinita de nota 10!
De Carmen Amariei pe 12 Mai 2014

Gradinita de nota 10, locul ideal pentru copii, vesel, curat, primitor, cu oameni iubitori, rabdatori si dedicati. Gradinita are bucatarie in regim propriu unde se gateste diverisificat, sanatos si variat (lucru rar intalnit la gradinite in zilele noastre), exista o sala de sport si de balet unde copii au parte de educatie fizica importanta pentru dezvoltarea lor, o curte sigura si frumos amenajata unde copii petrec timp in aer liber, clasele au mobilier vesel, curat si nou, lumina naturala, educatoarele sunt foarte dragutze si bine pregatite, dedicate si implicate, de asemenea gradinita ofera un program prelungit ce vine in ajutorul parintilor care lucreaza pana mai tarziu.

Stefan, baietelul nostru s-a adaptat rapid si usor la gradi, cu toate ca avea numai 1 ani si 4 luni, seara nu vroia sa plece acasa si negociam mereu plecarea. Multumim tuturor pentru dragostea neconditionata, pentru implicarea lor si pentru atmosfera primitoare pe care o asigura zi de zi la gradi! Multumim in special Mariei, o persoana speciala si iubitoare, prietena tuturor copiilor mici si mari! Recomand din suflet Gradinita Magica ca fiind locul ideal pentru copii.

Felicitari
De Ruxandar elena pe 15 Decembrie 2013

Dotarile, conducerea si personalul sunt de nota 10. Nepotelul meu, Dani s-a simtit, ca acasa din prima zi si multumim doamnei Maria si domnului Cosmin ca au acceptat. Dani e schimbat in bine si a evoluat mult de cand face parte din grupa doamnei Amalia, pentru care ii multumim pentru intelegere. Elena

Recomand cu incredere aceasta gradinita.
De Andreea pe 31 Octombrie 2013

Imi place faptul ca fetita mea, Alexandra, are un program organizat de masa si de somn, ca mananca bine in colectivitate (alimente pe care acasa nu le mananca) si ca are activitati diverse. Meniul este variat si gradinita incearca sa introduca alimente noi si sanatoase, gatite in bucataria proprie.

Gradinita are un loc de joaca in curte, cu topogan si balansoare. In plus copii se plimba cu bicicletele si fac miscare.

La sfarsitul saptamanii admir "operele de arta" ale fetitei si ale celorlalti, si ma bucur de creativitatea educatoarei de a descoperi noi activitati. Astfel, Alex a devenit mai independenta si se joaca frumos si singura cand sta acasa.

Recomand cu incredere Gradinita Magica.

Gradinita ideala in viziunea unui parinte
De Alina pe 23 Septembrie 2012

O gradinita adevarata unde am gasit curatenie! Este un loc in care baietelul meu este in siguranta atat pe parchetul lucios cat si pe covorasul cu Tom si Jerry de la grupa lui. Am intalnit personal amabil si calificat care au transformat primele zile ale copiilor in experiente extraordinare, iar episoadele de plans pe care le asteptam au lipsit in totalitate! Programa este bine aleasa, iar activitatile ii tin ocupati pe cei mici pana la finele programului. Totul este nou, arata foarte bine, atmosfera este calda si primitoare recomand gradinita, cu sinceritate, din toata inima!

Un loc vesel si colorat
De Cosmin pe 21 Septembrie 2012

Gradinita este nou deschisa, mobilierul este nou si foarte frumos colorat, personalul amabil si zambitor, ramane de vazut in timp ce parere vor avea cei mici!

Contact Gradinita Magica

Adresa

Stefan Mihaileanu, 33, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Foisorul de foc, liceul Xenopol
Site www.gradinitamagica.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.