• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
11 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Little Friends Brasov

Gradinita Little Friends Brasov are sali de clasa spatioase, dotate cu materiale didactice si aparatura audio - video. Gradinita Little Friends Brasov respecta curriculumul national al Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru invatamantul prescolar pe care il combina cu principiile invatarii Step by Step.

Gradinita Little Friends Brasov are sali de clasa spatioase, dotate cu materiale didactice si aparatura audio - video. Gradinita Little Friends Brasov respecta curriculumul national al Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru invatamantul prescolar pe care il combina cu principiile invatarii Step by Step.

incepand de la un an si 6 luni pana la 7 ani

program scurt 08:00 - 12:00
program mediu 08:00 - 16:00
program lung 08:00 - 19:00

in functie de programul ales si de optionale

se asigura transport doar pentru activitatile extrascolare

bucatarie proprie dotata conform standardelor, unde mancarea se pregateste zilnic, dieta fiind stabilita de comun acord cu medicul

engleza

curte special amenajata cu jocuri si jucarii

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la zoo, biblioteca Judeteana, muzee, organizarea de excursii, plimbari, trupe de teatru invitate la gradinita

asistenta medicala permanenta, medic pediatru, psiholog, logoped

cadre didactice specializate

supraveghere camere video

maxim 12 copii

72 de copii

6 grupe de copii

sali luminoase si modern utilate dotate cu mobilier ergonomic, radio-cd playere, minibiblioteca didactica in fiecare clasa, materiale si auxiliare didactice, vestiar, bucatarie, sala festiva, 2 grupuri sanitare mari, ce au 5 cabine de toaleta, dus, 4 chiuvete, spalatorie de rufe proprie

celebrarea zilelor de nastere ale copiilor in diferite locatii Eliana Mall, MacroMall, Mc Donalds cat si in cadrul Gradinitei

Opinii utilizatori

Foarte serioasa si profesionala
De Ioana pe 23 Iulie 2013

Si eu am baietelul acolo si sunt super multumita. Nu inteleg de unde comentariile acestea cu bruscat si etc. Am fost cu inima stransa cand l-am dus si 2 saptamani am stat numai pe camere, dar nu am reactionat precum alte mamici disperate sa sun personalul de acolo si sa le disper cu faptul ca face te miri ce copilul. Camerele iti dau o siguranta si ai posibilitatea sa prinzi incredere, cat despre personal am numai cuvinte de lauda. Se apropie de copil, comunica foarte bine cu el, ii explica, le arata, le dau sa manance, fac limbi straine si activitati de genul gimnastica, bucatarit, construit, lucru manual etc. Eu una am pretentii de la copilul meu, dar in acelasi timp inteleg ca are doar 3 anisori si trebuie sa si exploreze de unul singur. Varianta cu bruscatul si cu smucitul de care scria o doamna mai jos este o mare minciuna. Este o gradinita in care administratorul este implicat direct, la fel ca si toata familia. Cat despre mancare, mie una mi se pare ca este foarte ok, si sunt mamica de baiat super mancacios, ori daca nu manca cum trebuia, baietelul meu mi-ar fi spus si s-ar fi si vazut, de altfel. Aveti posibilitatea sa verificati mancarea oricand, au o ditamai bucataria acolo si inca un aspect care mie una mi se pare super important: desi lumea dimineata si seara intra incaltata sa isi duca si sa isi ia copilul, este super curat pe jos si sclipeste. Plus ca daca ai intrebari sau nalamuriri, se discuta cu tine omeneste si se gasesc solutii - eu am avut ceva de adaugat la programul meselor, respectiv orele. Si cel mai maxim comentariu mi s-a parut cel cu febra si cu vomitatul, cum ca personalul de acolo ascunde asa ceva. Mai oameni buni! Voi va auziti?? Sincer? Pai eu una maturam cu toti pe acolo pentru copilul meu! Nu exista asa ceva!! Sau ba nu exista, ca adevarul este ca daca face febra, pe langa faptul ca personalul nu sta si asteapta sa vii sa iti iei copilul, iti pregateste si listuta cu tot ce a mancat copilul in ziua respectiva. Si daca copilul face pisu pe el, pe langa faptul ca il schimba isi dau hainele acasa clatite, nu mirosind a pipilica. Si daca nu zilnic, la cateva zile iti dau detalii despre copilul tau si despre activitatea lui si despre cum a avansat si ce nazbatii a mai facut! Ia incercati voi treaba asta la alte gradinite, sa vedeti cum va luati flit! Gradinita asta este pro-activa din toate punctele de vedere. Eu sunt multumita si o recomand cu drag.

Gradinita Little Friends Brasov
De Lyna pe 24 Septembrie 2011

Sunt si eu o mamica si evident ca doresc binele copilului meu. Nu stiu de unde atata tam-tam si atatea fite in legatura cu gradinita Little Friends. Fetitei mele ii place foarte mult acolo. E o gradinita particulara si se vede asta de la o posta. Bucatarie proprie si dotari moderne, personal calificat si servicii de clasa. Plus ca educatoarele chiar pun suflet in tot ceea ce fac. Si asta conteaza enorm. Ar trebui sa mergeti acolo sa vedeti cum se poarta cu fiecare copil in parte. Atata rabdare si putere de intelegere nu am vazut in viata mea. Am vorbit si cu alte mamici care si-au avut copiii acolo la gradi, iar acum sunt la scoala si sunt foarte multumite. Nu va mai luati dupa unul si dupa altul si mai bine mergeti acolo sa va convingeti personal.

Gradinita Little Friends Brasov
De Augusta pe 06 Mai 2011

Sunt mama a doua fetite care au frecventat cresa si gradinita Little Friends. Ambele au fost primite cu multa caldura si bunatate, educatoarele fiind foarte deschise si receptive la nevoile copilului. Bucuria si multumirea mea a fost si mai mare atunci cand fata cea mare a ajuns la scoala si nu a intampinat dificultati nici in adaptarea la mediul scolar nici in asimilarea noilor cunostinte, deoarece in cadrul gradinitei s-a facut in paralel cu activitatile obisnuite pregatire suplimentara pentru scoala. Fecventarea acestei gradinite a fost o binecuvantare pentru fetele mele deoarece au facut un start bun pe drumul invatarii. Inca o data multumim personalului din aceasta gradinita si o recomand parintilor care sunt interesati de buna pregatire a copiilor lor.

La ce gradi o dai de se vorbeste in germana?
De Ioana pe 21 Martie 2011

Tuia, te rog mult scrie-mi la ce gradi este copilasul tau, esti multumita si unde ziceai ca se vorbeste germana?

Gradinita Little Friends Brasov
De Rebeca pe 09 Februarie 2011

Deci: daca parintii nemultumiti din trecut au deschis un paradis al copiilor atunci sa inteleg ca dumneavoastra ati deschis o gradinita cu predare in limba germana si va ocupati de propriul copil? Inca ceva cred ca ferul este de fapt fier sau nu vorbim aceasi limba romana? Cu parere de rau dar cred ca nu sunteti tocmai sincera.

Gradinita Little Friends Brasov
De Mirela pe 09 Februarie 2011

Daca ai atatea obiectii referitoare la tot ce este acolo de ce nu ai avut curajul sa obiectezi acolo si unde trebuia faptul ca te ascunzi in anonimat denota faptul ca sinceritatea ta este indoielnica, regret si eu am copilul acolo si nu a patit nimic timp de trei ani! Este suficient de mare sa poata confirma sau infirma anumite lucruri, deci cred ca ar trebui sa fii sincera si sa nu mai arunci cu acuze nefondate. Toti avem pretentii, dar ar trebui sa fim realisti poate problema este in alta parte.

Gradinita Little Friends Brasov
De Andreea pe 25 Noiembrie 2010

Nu sunt de acord cu parerile voastra, gradinita este ok din toate punctele de vedere. Noi am fost si la cresa acum suntem la gradi si este ok.

Gradinita Little Friends Brasov
De Misha pe 05 Noiembrie 2010

Sunt multumita si eu si baietelul meu de aceasta gradinita pe care o frecventam de 2 ani de zile. Multumim pentru tot.

dezastru
De Aninima pe 29 Septembrie 2010

dragi parinti daca doritzi sa aveti un copil sanatos si fericit NU il lasatzi la gradinitza LITTLE FRIENDS. asa cum s-a mai scris aici copii sunt ,maltratati pe hol, batutzi si urecheatzi la toaleta locuri unde nu exista camere video se tzipa la ei mai rau k si la un caine,Aceasta gradinitza mi-a timorat si speriat copilul imi pare ff rau ca nu am depus o plangere penala acestei gradinite. ESTE CEA MAI DEZASTRUASA GRADINITZA. NU LASATZI COPII ACOLO .DACA COPILUL PLANGE CA IL LASATZI ACOLO MAI BINE CAUTATZI ALTE ALTERNATIVE . DE ASTA MUNCIM K VIITORUL LOR SA FIE BUN SI FRUMOS NU PLATITZI NISTE OAMENI K SA VII TORUREZE PSHIC.

Gradinita Little Friends Brasov
De Tuia pe 06 Septembrie 2010

Da, este o gradinita ieftina, dar atat. Nu au dotari, lipsesc jucariile, personalul lasa de dorit. Salile nu sunt luminoase, mai ales cea a grupei mijlocii, unde deja se lucreaza pe hartie. Copilul meu a fost bruscat de educatoare pe hol, unde camera video nu acea acces. Am prins momentul cand a tras-o de brat afara din sala. Ii auzeam plansul. Gustarea provine din vrac, desi au bucatarie propie. Aici, unde am mutat-o, cu toate ca au catering, dupa somn li se serveste gustare calda - clatite, gogosi caldute - sau multe salate de fructe.
Nu se vorbeste engleza. Singura diferenta dintre ei si stat e numarul de copii in grupa, mult mai mic. Totul e in romana sau vag bilingv, de ochii parintilor.
Da au cresa, dar copii ies de acolo cu cearcane roz. Nu sunt separati cei foarte mici de ceilalti care merg de mult in picioare si au nevoie de activitati. Stau cu copiii in brate, cei care nu plang umbla aiurea in camerele mereu inchise si asteapta ora mesei. Nu sunt antrenati in jocuri, nici macar logice.Nu se aeriseste. Daca am cerut sa fie scosi in curtea amenajata de altfel, mi s-a raspuns ca nu vor parintii. La fel cu excursiile.

Aici unde e acum li se vorbeste numai in germana si sunt dusi la zoo, inot, gimnastica. Inainte de pranz ii scoate la aer. Cand vin vad obraji rosii, pantaloni verzi de la iarba.
Si nu uitati ca Little Friends au mai avut probleme cu educatoarele agresive sau cu bucataria si in trecut. Un grup de parinti nemultumiti au deschis atunci Kids Paradise.
Chiar sunt curioasa daca au nutritionist. Asistenta medicala nu au sigur. Te cheama daca are febra, daca varsa iti ascunde. Eu am aflat de la copil. Oricum eu nu as servi ciorba de perisoare si imediat dupa mamaliga cu branza. Calciul anuleaza ferul. Si meniul se repeta saptamanal. Nu il diversifica. In concluzie, mai cautati. Aici platesc aceeasi bani, de fapt chiar 20 RON mai putin si copilul imi este fericit. Educatia este informala, nu sunt inchisi in sali si nu se tipa. Mult succes si ochii mari.

Contact Gradinita Little Friends Brasov

Adresa

Infratirii , 12 , Brasov, Brasov

Site www.gradinita-little-friends.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.