• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
11 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Little Artist

Gradinita Little Artist dispune de o cladire proiectata ca institutie scolara cu cca 800 mp spatii interioare, 150 mp curte exterioara, sali de clasa pentru fiecare grupa, dormitoare separate pe grupe, sala de recreere si jocuri distractive, grup alimentar cu bucatarie si sala de mese, sali pentru activitati de specialitate, cabinet metodic, sala...

Gradinita Little Artist dispune de o cladire proiectata ca institutie scolara cu cca 800 mp spatii interioare, 150 mp curte exterioara, sali de clasa pentru fiecare grupa, dormitoare separate pe grupe, sala de recreere si jocuri distractive, grup alimentar cu bucatarie si sala de mese, sali pentru activitati de specialitate, cabinet metodic, sala de festivitati, sala de muzica, sala de sport, cabinet medical, cabinet psihologic si de consiliere prescolara.

Gradinita Little Artist are personal calificat cu studii superioare in domeniul pedagogiei prescolare. Gradinita este structurata pe grupe cu predare in limbile romana, germana si engleza.

de la 2 ani la 7 ani

program scurt 08:00 - 12:30;
program mediu 08:00 - 13:30;
program prelungit 08:00 - 18:30

program scurt 220 de Euro;
program mediu 270 de Euro;
program prelungit 320 de Euro

se asigura transport

metrou Piata Victoriei, Crangasi;
tramvai 20, 24, 41, 45;
autobuz 282, 300

meniul zilnic al copiilor este preparat in bucataria proprie si consta intr-un meniu sanatos, diversificat si adecvat varstei

la cerere

engleza, germana, italiana, spaniola, franceza

loc de joaca in curtea exterioara de 150 mp

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

spectacole de teatru, auditii muzicale si alte spectacole pentru copii

dans, muzica instrumentala, actorie, karate, arte platice, initiere calculator

asistenta medicala, consiliere psihologica

cadre didactice calificate, cu studii superioare in domeniul pedagogiei prescolare

supraveghere si control permanent

maxim 10

gradinita este structurata pe grupe cu predare in limbile romana, germana - incepatori si avansati si engleza - incepatori si avansati

dotari interioare si exterioare ultramoderne

de la 7 ani la 14 ani program After school

Opinii utilizatori

Recomand
De Mona Fakhardar pe 03 Iulie 2015

Am vizitat gradinita The little artist la o ora neanuntata, si m-a incantat foarte mult, o gradinita frumoasa, curata, cu dotari corespunzatoare, foarte frumos amenajata pentru piticii nostrii, un personal foarte agreabil, directoarea foarte primitoare, cu mult respect si grija fata de copii. Am semnat deja contractul.

recomand
De Ana rudico pe 30 Iunie 2015

Recomand nu Gradinita, va recomand oamenii de aici! Implicare, seriozitate si suflet! Va multumesc doamnelor de la Gradinita THE LITTLE ARTIST!

Recomand cu incredere
De Alina Ghimisi-Pavel pe 29 Iunie 2015

Pana sa-mi inscriu fetita la gradinita Little Artist am postat un comentariu in legatura cu educatoarele din aceasta gradinita. Am spus doar ce am citit si ce am auzit, nu stiam concret ce este acolo. Tocmai din acest motiv i-am rugat pe ceilalti de pe aceasta pagina sa ma ajute cu un sfat. Dar s-a inteles gresit rugamintea mea, s-a inteles cum ca as fi spus rautati si nu este adevarat. Doream doar o parere.
In acest moment fetita mea este inscrisa la gradinita la grupa de cresa din februarie si sunt foarte multumita de cum este ingrijita. Au diverse activitati educative din ora in ora sau la fiecare jumatate de ora, desi sunt la cresa. Ceea ce conteaza forte mult in educatia lor. Fetita mea este foarte fericita acolo. In fiecare dimineata la ora 7.30-8 imi arata usa ca ea vrea sa plece la gradi :-) iar cand o luam de la gradi ne zambeste mereu.
De cand o ducem la gradinita doarme mai bine noaptea pentru ca are activitate toata ziua si ora de somn de la pranz este stabila.
Pentru mine conteaza foarte mult ca au si camera web in fiecare clasa si la sala de mese si parintii pot viziona oricand si pe orice device activitatea copilului sau. In acest fel iti poti da seama ce comportament are copilul la gradinita fata de acasa (pentru ca in general este foarteeeeee diferit :-)) ).
Sa va spun despre curatenie??? Este luna acolo si este foarte frumos si copiii au vestiare unde ii poti schimba.
Multumesc mult Gradinitei The Little Artist pentru toata sustinerea si grija in educarea copilului meu :-)

impresii
De Elena Pirineci pe 27 Iunie 2015

Recomand cu incredere gradinita The Little Artist si eu am fetita aici si sunt foarte multumita!

Gradinita The Little artist
De Stefana Balaban pe 26 Iunie 2015

Acum dupa 3 ani petrecuti in familia Gradinitei THE LITTLE ARTIST pot spune cu incredere ca am facut cea mai buna alegere pentru copilul meu! Imi este teama pentru ce va urma la scoala dar stiu ca cei de la gradi l-au pregatit pentru toate obstacolele care vor urma! VA MULTUMESC Gradinita THJE LITTLE ARTIST si va doresc din suflet mult succes!

Gradinita The Little artist
De GRADINITA THE LITTLE ARTIST pe 26 Iunie 2015

Ne bucuram nespus sa vedem ca activitatea noastra de zi cu zi este apreciata de atatea mamici, pentru ca noi chiar indrumam pasii micuti ai copiilor cu pasiune ! Va multumim pentru cuvintele frumoase! Ne-au crescut aripi:) Echipa THE LITTLE ARTIST

Gradinita The Little artist
De Mariana pe 26 Iunie 2015

Felicitari pentru tot ce faceti! Mi-ar placea sa va cunosc echipa, mereu am apreciat oamenii care stiu sa indrume pasii copiilor cu pasiune si implicare. Poate chiar va voi face o vizita intr-o zi, mi-ar fi placut sa stam mai aproape de locatia gradinitei ca sa va putem trece pe lista noastra de vizionari. :) Multa bafta in continuare!

Gradinita The Little artist
De Ioana Danila pe 26 Iunie 2015

Suflet, implicare si zambete....Multumesc Gradinita The Little artist!

O parere, va rog
De Alina Ghimisi pe 15 Ianuarie 2015

Sunt si eu interesata sa-mi inscriu fetita de 1 an si 5 luni la aceasta gradinita la grupa de cresa. Ce imi recomandati?

Din cate am observat cand am vizitat gardinita, este extrem de curat, toti copiii arata foarte fericiti, multe jucarii ingrijite, totul parea foarte frumos.
Nu stiu insa despre educatoare. Am inteles ca se va schimba din nou directorul gradinitei.

Fata de alte gradinite, aceasta arata foarte bine, iar pretul la cresa este de aproximativ 1150 lei/luna.

Va rog daca ma puteti ajuta cu o parere. Va multumesc.

Replica - pentru cine este interesat
De Alina P. pe 11 Februarie 2014

Aceste tipuri de mesaje nu ne ajuta cu nimic sa ne formam o opinie, parerea mea. Sunt rautati sau intrigi si nu fac subiectul conversatiei. Aici se vorbeste despre gradinita, nu o doamna oarecare, despre care nu stim daca este adevarat ce se scrie. Am prefera impresii obiective. Multumesc.

Contact Gradinita Little Artist

Adresa

Ing Zablovschi , 7 , Bucuresti, Sectorul 1

Reper Mega Image, gradinita se afla la 5 minute de Piata Victoriei, 3 minute de Arcul de Triumf, la intersectia Bd. Ion Mihalache si Maresal Averescu
Site www.thelittleartist.ro
www.thelittleartist.cabanova.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.