• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
3 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Kermit

Gradinita Kermit isi desfasoara activitatea intr-o vila modern amenajata, dispunand de parter, etaj si mansarda. La parter si etaj se afla cele 3 sali de clasa cu mobilier nou special pentru copii si grupurile sanitare.

Gradinita Kermit isi desfasoara activitatea intr-o vila modern amenajata, dispunand de parter, etaj si mansarda. La parter si etaj se afla cele 3 sali de clasa cu mobilier nou special pentru copii si grupurile sanitare.

incepand cu varsta de 2 ani

program scurt: 08:00 - 13:00
program prelungit: 08:00 - 19:00

program scurt 600 RON;
program prelungit 1100 RON

in sistem catering

in intervalul orar 14:00 - 16:00

engleza;
germana

curte cu o suprafata de 400 mp amenajata in totalitate cu gazon si dotata cu leagane, tobogane, groapa de nisip si jucarii pentru exterior casuta, triciclete, balansoar

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizionari spectacole la teatru de papusi, teatru interactiv, circ;
vizite la muzee, la zoo si gradina botanica;
organizarea de excursii cu diverse teme
activitati in aer liber;

curs de initiere calculator;
dans modern;
tenis de camp

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

sistem de monitorizare video, care poate fii accesat on-line de catre parinti

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sali de grupa spatioase moderne, dotate cu apartura audio - video, calculator, conexiune internet, mobilier aliniat normelor europene;
bucatarie proprie;
sala de mese;
teren de tenis propriu (dotat si pentru alte activitati - tenis de picior, volei, intreceri sportive, baschet);

Opinii utilizatori

Super gradinita!
De Stanila Iuliana pe 17 Mai 2016

Baietelul meu a frecventat cursurile gradinitei Kermit de la 1 an si 10 luni pana la 5 ani si 9 luni cand am mers la scoala.Am numai cuvinte de lauda ,in cateva luni la 2 ani stia cuvinte in engleza, il puteam urmari pe camere de la serviciu si colegele mele erau uimite de cate activitati faceau si cum se ocupau de ei mai ales ca aveau un pret foarte bun raportat la calitate. Am mers la scoala mai devreme pentru ca deja stia sa citeasca si sa socoteasca .Multumim si sper sa aveti parte de aceeasi experienta si caldura cum am avut si noi. Iuliana Stanila

Aparentele insala
De Florentina pe 11 Mai 2016

Baietelul meu a frecventat cursurile gradinitei,am fost destul de incantata la inceput copilul s- a adaptat foarte bine si eu credeam ca L-am "prins " pe Dzeu de picior dar de fapt el este un copil foarte sociabil,timp de 2 ani totul a fost lapte si miere iar apoi in gradinita a izbucnit un focar de varsat de vant si conducerea in momentul cand am vrut sa revenim ne- a comunicat ca nu mai poate primi copilul in continuare la ore pt ca este un copil neastamparat si nu - i pot face fata. Asta dupa ce le- au intrat in buzunar putin peste 5000 euro si copilul meu in curte la joaca a cazut si timp de 1 saptamana nu a putut deschide ochiul,a avut un hematom foarte urat si a ramas cu sechele si in ziua de azi. In alta zi 3 copii au ramas nesupravegheati in dormitor timp de 15 min simentionez ca acesta se afla la et 1 unde si etc. Si uite cum s- au sesizat ei dupa 2 ani ca nu-i mai fac fata. Si sa nu uit vedeti ca suntem minoritari,cred de fapt sa devina gradinita pt asiatici. Asa ca nu luati o decizie pripita. La inceput am suferit" cum sa dea copilul afara cand primisem numai laude la adresa lui" dar de fapt i- au facut un bine,in primul rand a inceput sa vorbeasca corect mult mai bine si restul ne mai auzim daca sunteti interesati.

Buna gradinita
De Ion pe 23 Februarie 2015

Multe activitati si cu mult peste ce am vazut in alta parte.

Contact Gradinita Kermit

Adresa

Intrarea Ciresului, 16, Bucuresti, Fundeni

Reper Sat Fundeni, Comuna Dobroesti, Ilfov
Site www.gradinitakermit.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.