• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
15 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Just 4 Kids

Gradinita Just 4 Kids cu predare bilingva - romana / engleza - ofera prin arta si sport resursele necesare pentru a-l ajuta pe copilul dumneavostra sa fie sociabil si comunicativ, sa-si dezvolte memoria, dexteritatea, imaginatia, aptitudinile sportive si creative.<br><br> In cadrul gradinitei Just 4 Kids exista o comunicare fluenta in...

Gradinita Just 4 Kids cu predare bilingva - romana / engleza - ofera prin arta si sport resursele necesare pentru a-l ajuta pe copilul dumneavostra sa fie sociabil si comunicativ, sa-si dezvolte memoria, dexteritatea, imaginatia, aptitudinile sportive si creative.<br><br> In cadrul gradinitei Just 4 Kids exista o comunicare fluenta in limba engleza, se identifica si se practica sportul potrivit, se identifica si se dezvolta atitudinile artistice, se insusesc cunostinte necesare invatamantului primar.

incepand cu varsta de un an si 6 luni pana la 7 ani

progamul scurt 08:00 - 13:00
program normal 08:00 - 14:00
program lung 08:00 - 18:30

pentru informatii despre inscriere sunati la numarul de telefon 0721.885.465 sau scrieti pe adresa de mail office@just4kids.ro

in limita locurilor disponibile

progamul scurt 700 RON
program normal 800 RON
program lung 1050 RON

se asigura contra cost transportul copiilor

bucatarie proprie

in intervalul orar 13:00 - 15:30

engleza, franceza, germana

spatii de joaca special amenajate

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala , educatie plastica , educatie fizica

organizarea de spectacole de teatru in gradinita sau expozitie de picturi
vizite la muzee si alte obiective culturale in functie de temele studiate si varsta copiilor - muzeul national de istorie naturala Grigore Antipa, muzeul colectiilor de arta, muzeul municipiului Bucuresti, muzeul national de arta al Romaniei, muzeul national al Satului Dimitrie Gusti, muzeul taranului roman, observatorul astronomic al municipiului Bucuresti amiral Vasile Urseanu, plimbari in parcuri, gradina botanica, gradina zoologica, vizite la circ si teatru pentru copii, vizita la ferme de animale

inot, tenis de camp, aikido, dans sportiv, echitatie, patinaj artistic, desfasurarea de activitati sportive - judo, scrima, echitatie, tir cu arcul, golf, baschet, aikido, tenis, patinaj artistic, gimnastica ritmica, dansul clasic

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

grupa mini
grupa mica
grupa mijlocie
grupa mare
grupa pregatitoare

2 dormitoare, 4 sali de clasa, 1 living pentu activitati recreative, o sala de mese, 3 grupuri sanitare, bucatarie, spatiu de primire cu dulap pentru fiecare copil

organizarea aniversarilor copiilor in gradinita
tabere de vara - inot, echitatie, tenis de camp, escalada, tiroliana, mountain biking, drumetii , orientare pe munte, tir cu arcul, pictura, jocuri de echipa, foc de tabara, tabere de iarna - schi, snowboard si patinaj artistic

Opinii utilizatori

Gradinita Just 4 Kids
De Myk pe 08 Februarie 2011

Am avut fetita acolo aproape 1 an. Mi-a placut foarte mult, o recomand oricui fara nici o ezitare. Din pacate, noi ne-am mutat prea departe sa-mi mai pot duce copilul acolo. Noua gradinita este ok, dar nu se ridica la nivelul just4kids. O duceam cu o adevarata placere acolo si-mi era sufletul linistit. Sper sa ajung sa fiu linistita, macar, si la noua gradinita.

Gradinita Just 4 Kids
De ANCA pe 04 Februarie 2011

Voi ati innebunit? Va uitati cu ce se imbraca Ramona?! Cum ati vrea sa se imbrace cand ea insusi trebuie sa fie un exemplu pentru parinti si copii? Arata bine ?! Nu, arata grozav si bravo ei. Sunt mama unei fetite ce este la gradinita asta de aproape 2 ani si chiar daca sa schimbat educatoarea si fac eforturi financiare mari pt a plati taxa si optionalele nu as putea sa o mai duc la alta gradi acum dupa ce am fost la gradinita din varful topului. Eu asa consider, este cea mai buna gradinita, si ce daca personalul stie de frica directoarei,? Mamicilor care aveti copii acolo, ati fi preferat ca personalul si directoarea sa stea toata ziua la cafele si sa domneasca haosul in gradinita? Nu cred.
Mancarea este facuta in gradinita, este buna. Cum a spus si o mamica mai sus, gradinita perfecta nu o sa gasim, dar atata timp cat copilul meu este in siguranta si se duce cu placere la gradi pentru mine este suficient.

Gradinita Just 4 Kids
De ALESUTA pe 25 Ianuarie 2011

Dragi mamici! Am si eu copilul la aceasta gradi de 1 an de zile. Am vazut acum ceva timp niste pareri negative despre aceasta gradi: ca sunt mintiti de patroana, ca este gradi de fitze, ca sunt optionalele scumpe, ca patroana arata si se imbraca bine,etc. Oameni buni asta nu este problema voastra cu ce se imbraca patroana este afacerea ei si face ce vrea cu banii, se implica in ceea ce face sta de dimineata pana seara acolo. Din punctul meu de vedere gradinita perfecta nu exista, peste tot exista" ceva", dar nu cred ca va obliga patroana sa va tineti copii acolo daca nu va convine. Eu sunt multumita de gradi, este curat, avem un educator foarte bun, copilul a progresat, mancarea este buna, iar daca am o problema o discut cu patroana.

Gradinita Just 4 Kids
De Alexandra pe 10 Ianuarie 2011

Am avut copilul la o alta gradinita s l-am mutat la Just 4 Kids si parca ma asteptam la altceva. Ma deranjeaza ca se schimba educatorii des, patroana parca este prea exigenta cu personalul si se lucreaza in tensiune, pe timp de vara nu ai reducere din taxa macar 1 luna,etc. Mamicilor care aveti copii aici astept un raspuns de la voi. Voi ce nemultumiri aveti?

Gradinita Just 4 Kids
De Anonimus pe 17 Noiembrie 2010

Problema cu gradinita este ca toata lumea este educata sa minta parintii despre ce fac, ce mananca, cum dorm, etc. copii lor. Cu foarte mici excepti, personalul se tot schimba. Noi avem noroc de una din acele mici exceptii caci altfel. Tariful e ok, dar optionalele sunt destul de scumpe comparativ cu beneficiile pe care le aduc. Igiena e ok dar este asigurata cu multe chimicale, cea care ia astfel de decizii nu este mama, dar probabil pretinde ca se pricepe la copii. Toate Doamnele Educatoare sunt speriate de doamna directoare, practic dansele lucreazÄ? cu frica. Dotarile sunt relativ ok.

Contact Gradinita Just 4 Kids

Adresa

Breaza, 78 , Bucuresti, Sectorul 3

Reper Mall Vitan
Site www.just4kids.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.