• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
3 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Happy Face

Gradinita "Happy Face" este locul unde copiii gasesc o a doua "casa", unde cresc si se dezvolta fericiti! "Happy Face" ofera si before/after school pentru copiii mai mari, loc de joaca si petreceri distractive, ateliare/cursuri pentru toate gusturile si varstele!

La gradinita Happy Face limba engleza se preda...

Gradinita "Happy Face" este locul unde copiii gasesc o a doua "casa", unde cresc si se dezvolta fericiti! "Happy Face" ofera si before/after school pentru copiii mai mari, loc de joaca si petreceri distractive, ateliare/cursuri pentru toate gusturile si varstele!

La gradinita Happy Face limba engleza se preda prin intermediul unui profesor specializat, cat si cu ajutorul educatoarelor in activitatile zilnice cu cei mici, prin metode moderne de predare.

Copiii pot opta pentru participarea la diferite cluburi (pictura, modelaj, pian,muzica, dans, balet, tenis, inot, Learn2Be, Art&Craft), care ofera posibilitatea descoperii si dezvoltarii aptitudinilor fiecaruia.

Situata in imediata apropriere a parcului Herastrau, gradinita Happy Face ofera copiilor posibilitatea de a desfasura zilnic activitati in aer liber intr-un cadru natural deosebit. In felul acesta gradinita Happy Face este singura gradinita care are la dispozitie nu o curte generoasa, ci un parc intreg!

incepand cu varsta de un an pana la - 5/6 ani;

program scurt: 08:00 - 12:30 (mic dejun, gustare fructe);
program normal: 08:00 - 13:30 (mic dejun, gustare fructe, masa de pranz);
program prelungit: 08:00 - 18:30 (mic dejun, gustare fructe, masa de pranz, gustare de dupa-amiaza);

pe tot parcursul anului in limita locurilor disponibile

program scurt: 1.100 RON;
program normal: 1.300 RON;
program prelungit: 1.500 RON;

gradinita Happy Face va aplica o reducere de 10% la taxa lunara pentru cel de-al doilea copil inscris din aceeasi familie, 15% la taxa lunara pentru cel de-al treilea copil inscris din aceeasi familie;

gradinita poate asigura transportul copiilor de acasa la gradinita si de la gradinita acasa, iar tariful este stabilit in functie de distanta;

bucatarie proprie

in intervalul orar: 13:30 - 16:00;

limba engleza;
limba germana;
limba franceza;
limba spaniola;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative;

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului,educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la muzee, la ZOO, la Gradina Botanica, plimbari in parcuri, excursii si tabere;

arta;
pian;
dans;
balet;
tenis;
inot;
Mind Lab;
Funny English;

asistenta medicala zilnic, medic pediatru;

cadre didactice calificate;

supraveghere si control permanent

10 - 12;

Before and After School:
program: 8:00- 12:00;
program: 12:00-18:30;

organizam petreceri pentru copiii / petreceri tematice;

Opinii utilizatori

Gradinita Happy Face
De Radu stan pe 06 Iunie 2013

Buna cititorilor. Intradevar Dna Ionescu era o doamna foarte ocupata, care astazi nu mai este patroana acestei gradinite. Odata cu schimbarea patronului toate problemele cu care se confruntau parintii, cat si personalul angajat au fost remediate in bine.

Eu inca am copilul acolo!
De Ioana pe 09 Februarie 2013

Cum se face ca inca mai lucreaza acolo acele educatoare? Ca cele care au plecat acum s-au intors? Este chiar adevarat ce spuneti, sau o faceti din mandria parintelui care nu stie cum sa se scuze ca isi muta copilul din gradinita in gradinita si nici una nu este "buna" pentru copilul sau? In loc de astfel de pareri neadevarate, va sugerez sa va ganditi ca cresteti un copil, nu o marfa mutata din magazin in magazin!

Echipa gradinitei este una cum rar intalnesti: profesionista, calda, iubitoare - cum ar trrebui sa fie in orice gradinita de copii!

Curatenie, nu mai zic! Au si psiholog care se ocupa atat de formarea personalului, cat si de parenting, de sedinte de indrumare a copiilor.

Gradinita Happy Face
De Ion Voicu pe 13 Iulie 2012

Buna ziua, Am copilul inscris la gradinita Happy Face din sos. Nordului de cca 1 an.

Lucruri bune: locatie OK, curat, dotari relativ moderne.
Lucruri rele: intr-un interval de 6 luni s-au schimbat de trei ori educatoarele, in nici o ocazie parintii nu au fost anuntati despre acest lucru. Desi stiau din timp ca educatoarele vor sa plece, m-au mintit in fata spunandu-mi ca a fost o decizie spontana a acesteia (educatoarea). Cand a plecat a 3-a educatoare, in aceleasi conditii, m-am resemnat.

Patroana gradinitei, doamna Ionescu, nu are practic nicio inclinatie spre acest business, nu raspunde la telefoanele sau mailurile parintilor, indiferent de circumstante. Am crezut initial ca este foarte ocupata si nu are timp de noi (culmea...) dar in situatia in care 8 din cei 11 copii mici ai gradinitei au facut bronsita, in termen de 2 saptamani, am incercat, alaturi de alti parinti, sa o contactam in vederea identificarii problemei, fara succes, nu a raspuns la nici un mail sau telefon. Mai mult decat atat, intr-una din zile unei fetite i s-a facut rau, iar educatoarele nu au putut contacta parintii sau pe altcineva intrucat telefonul pus la dispozitia acestora nu avea credit. Am aflat intamplator cateva zile mai tarziu cand parintii respectivi si-au retras copilul de la gradinita. Nici de aceasta data dna Ionescu nu a fost disponobila pentru explicatii.
La momentul la care scriu gradinita nu mai are, de circa o luna, un medic pediatru sau cadru medical care sa verifice copii, macar la intervale regulate. Bineinteles, parintii nu au fost anuntati despre aceasta.

Pe scurt, daca la inceput pare o idee buna, aceasta gradinita Happy Face este ca o loterie in ceea ce priveste siguranta copiilor nostri intrucat conducerea gradinitei nu ofera absolut nici un sprijin sau suport parintilor, eschivandu-se si mintindu-ne cu nerusinare cu fiecare "intamplare" in ceea ce priveste activitatea gradinitei.

Contact Gradinita Happy Face

Adresa

Elena Vacarescu, 98L, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Soseaua Nordului
Site www.gradinitahappyface.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.