• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
17 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)
; scurt (8:00 - 13:00); normal (8:00 - 14:00)

Gradinita Garfield

Gradinita Garfield are ca activitati principale predarea limbilor straine la nivel intensiv engleza , germana , dezvoltarea limbajului, matematica. Se doreste educarea copiilor oferindu-le acestora informatii despre stiinta, societate, educatie sanitara, educatie rutiera, bune maniere muzica, dans pictura, modelaj, desen initiere calculator,...

Gradinita Garfield are ca activitati principale predarea limbilor straine la nivel intensiv engleza , germana , dezvoltarea limbajului, matematica. Se doreste educarea copiilor oferindu-le acestora informatii despre stiinta, societate, educatie sanitara, educatie rutiera, bune maniere muzica, dans pictura, modelaj, desen initiere calculator, inot, tenis, echitatie, canto, pian, dans sportiv pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa. Activitatea copiilor poate fi urmarita online, in orice moment, de catre parinti prin intermediul webcam- urilor amplasate în fiecare incapere.

incepand cu varsta de 2 ani pana la 7 ani

program scurt 08:00 - 14:00
program lung 08:00 - 18:00

program scurt 800 RON
program lung 950 RON

se asigura la cerere

regim catering, sala de mese

de la ora 14:30 pana la 16:30

engleza, germana

spatiu verde adaptat cerintelor copiilor, curte exterioara amenajata ca loc de joaca dotata cu balansoar, leagan, topogane, cos de basket, groapa cu nisip, piscina gonflabila, casuta copii

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala , educatie plastica , educatie fizica

vizionarea de spectacole la circ, vizite la gradina zoologica, vizite la gradina botanica, vizite la muzee, vizionarea de spectacole la teatru, excursii in afara Bucurestiului

inot, tenis, echitatie, canto, pian, dans sportiv,

medic pediatru, psiholog logoped

3 educatoare principale cu peste 3 ani de experienta, cu dubla specializare educator - profesor engleza, 1 educator asistent

supraveghere permanenta

maxim 10 copii

maxim 45 de copii

grupa mica 2 / 3 - 4 ani
grupa mijlocie 4 - 5 ani
grupa mare 5 - 6 ani
grupa pregatitoare 6 - 7 ani

sali de clasa, dormitoare

After school 12:00 - 18:00, organizarea de petreceri

Opinii utilizatori

Eu sunt multumita
De PAULA pe 20 Martie 2014

Draga Tudor, eu am copilul la aceasta gradinita de 4 ani, am fost foarte multumita de tot programul de acolo, nu cred ca este treaba noastra sa comentam cheltuielile acestei gradinite si sa ne intereseze ce invata copiii nostri acolo.

Acum noi suntem in grupa pregatitoare la Pia Bratianu si vreau sa va spun ca toti copiii care au fost cu noi la aceasta gradinita au cele mai mari note la toate concursurile.

La after school se lucreaza cu ei foarte mult, iar invatatoarele dupa parerea mea sunt cele mai bune. Noi lucram cu dna. Ileana Ionita, si apropo am primit in fiecare luna factura. E usor sa faci rau si cred ca acesta e scopul.

Gradinita Garfield
De Tudor pe 01 Iulie 2013

Opinia mea este urmatoarea: acest stabiliment trebuie inchis. Aici sunt oameni care vad in ochii copiilor banii pe care ii primesc si nimic mai mult. Gradinita aceasta si nu este singura reprezinta o pura afacere si un furt din buzunarul parintilor, dar si al statului si explic de ce: prezentarea pompoasa facuta activitatii pe care chipurile o desfasoara nu este altceva decat o simpla supraveghere si aia vai de capul ei. Tot ce se face in afara de acesta paza se plateste. Dar, pentru acesta paza se plateste foarte mult, in al doilea rand aici are loc o evaziune fiscala, ghici de ce si una mare de tot. Faceti o socoteala simpla, 10 copii, inmultit cu 8-9 sute roni, de unde bani educatoare, de unde bani intretinere, lumina si caldura etc. Unde este impozitul si unde este beneficiul patroanei si chiria pe locatie? Va rog sa luati cele relatate ca pe realitate si apoi comentam. Nesatisfacator.

Am fetita si este fericita
De Roxana Dobre pe 26 Martie 2012

O am pe Maria la aceasta gradinita si este foarte fericita.

Sunt multumit.
De Mircea Daniel pe 26 Martie 2012

Eu sunt multumit!

Sunt multumita !
De Carla pe 29 August 2011

Eu am fetita de 1 an la aceasta gradinita si sunt multumita de evolutia copilului meu, sunt multe comentarii nefondate dar toti parintii care au avut copilul la aceasta gradinita au numai cuvinte de lauda la adresa acesteia. Persoane care vor sa faca rau sunt peste tot.

A vorbi in cunoastere/necunoastere de cauza
De Lia Doru pe 29 August 2011

Este uluitor pentru mine cate opinii cu "nu cred cred" , "am auzit ca"...sau opinii ferme despre care stiu ca sunt eronate se emit. Vorbim despre munca unei echipe care se straduie sa dea performanta si ar merita macar consideratia de se a vorbi in cunostinta de cauza despre munca lor.

Am un baiat care a fost educat in Garfield 3 ani si a continuat clasa I intr-o scoala de elita de limba engleza; desi erau numai 3 copii noi in clasa, toti ceilalti fiind pregatiti in gradinita scolii, baiatul meu s-a acomodat imediat si s-a plasat in primele locuri la invatatura, cu "bagajul" primit de la Garfield.

De 2 ani, am si fetita in aceeasi Gradinita Garfield iar evolutia ei este evidenta, constanta si foarte imbucuratoare pentru noi ca parinti.

Tot ceea ce ii inconjoara pe copii este gandit, programat, controlat obsesiv: curatenie, alimentatie, dotari, ambient, programa, reactia celor mici, gradul lor de integrare si de adaptare. Nu, personalul didactic nu s-a schimbat, doar o educatoare si-a permis sa dea nastere si ea unui copil, dar s-a intors la lucru; si da, cei care trebuie vorbesc engleza.
Sa auzim numai de bine.

Sunt foarte multumit !
De Paul pe 25 August 2011

Am copii de 3 ani la aceasta gradinita sunt foarte multumit de ea, de personal, de curatenie, de tabere, de ce invata copii mei de tot.

Gradinita super
De Popa Mihai pe 03 Martie 2011

Baiatul meu este acum in clasa intai si a fost 3 ani la Garfield. Merge si acum in vizita la fostii colegi si participa la tabara de vara, care se organizeaza in fiecare an in locuri super. Suportul de educatie primit se vede in notele de la scoala.

Gradinita Garfield
De Neagu Cristina pe 02 Martie 2011

Vorbind cu cateva prietene in parc am fost si am vizitat Gradinita Garfield, aici am gasit o curatenie de nota 10, iar educatoarele sunt foarte dragute. Mergem de o luna la aceasta gradinita si suntem foarte incantate. Singura neplacere o avem cand vrem sa parcam, aici este o problema la aceasta gradinita. Am cunoscut personalul si pot sa va spun ca Engleza si Franceza se fac in timpul gradinitei iar cursurile cu plata se fac dupa program.

Gradinita Garfield
De Ioana pe 21 Ianuarie 2011

Patroanele nu vor decat bani. 30 ron pe sedinta de 1,5 h de franceza (bani negrii fara chitanta) - studiul nu este individual, ci impreuna cu alti copii.

Contact Gradinita Garfield

Adresa

Petru Maior, 44 , Bucuresti, Sectorul 1

Reper in spatele Primariei Sector 1
Site www.gradinita-garfield.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.