• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
10 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00); de VARA

Gradinita English Adventure

Gradinita English Adventure va invita in calatoria minunata in lumea povestilor! English Adventure se evidentiaza prin sistemele de predare in limba romana si engleza. Learn english! Enjoy the adventure!

Sediul are sali spatioase, luminoase, cu temperatura constanta, dotate cu materiale didactice atent alese in functie de...

Gradinita English Adventure va invita in calatoria minunata in lumea povestilor! English Adventure se evidentiaza prin sistemele de predare in limba romana si engleza. Learn english! Enjoy the adventure!

Sediul are sali spatioase, luminoase, cu temperatura constanta, dotate cu materiale didactice atent alese in functie de particularitatile de varsta. Omuletii pot face la alegerea parintilor cursuri de dans, aikido, tenis, inot, initiere computer, bune maniere, teatru.

Gradinita English Adventure asigura masa in sistem catering, iar din meniu lipsesc salamurile, conservele, carnea de porc, condimentele.

incepand cu varsta de 1 an pana la 7 ani;

program lung:

08:00 - 18:00 cu mic dejun, gustare fructe, pranz, gustare
activitati instructiv-educative;
activitati optionale;
activitati extracurriculare;

la solicitari, prelungim programul astfel: 07:00 - 19:00;

inscrierile se fac pe tot parcursul anului; detalii la nr. de telefon 0731.512.934

acte necesare pentru inscriere: dosar cu sina, cerere de inscriere, contract, copie certificat de nastere, copii dupa actele de identitate ale parintilor, aviz epidemiologic eliberat de medicul de familie, exudat faringian si nazal, examen coproparazitologic
taxa de inscriere 100 RON;

abonament / luna: 900 RON;

la cerere

Ratb 104 Statie Piata Alba Iulia, Dristorului;

in sistem catering;

da

limba engleza

sali de joaca dotate corespunzator varstei;
spatii moderne de joaca;

activitati de dezvoltare si exersare a limbajului;
activitati de dezvoltare a gandirii matematice si cunoastere a mediului;
activitati de educatie pentru societate;
activitati de educatie fizica si educatie pentru sanatate;
activitati de educatie estetica (muzica, pictura, desen, origami, modelaj);

organizarea de excursii, vizitarea de obiective culturale: muzee, zoo, gradina botanica, organizarea de spectacole de teatru;

activitati de dezvoltare personala; dans; muzica; actorie; expresie corporala; aikido; inot; learn2be

medic pediatru;

educatoare calificate cu experienta de 11 ani;

supraveghere si control permanent;

maxim 5

English Adventure baby ( 1 - 3 ani )
grupa mini;

English Adventure nivelul I ( 3 - 5 ani )
grupa mica - mijlocie;

English Adventure nivelul II ( 5 - 7 ani )
grupa mare - pregatitoare;

cabinet medical, sali de clasa personalizate, dormitoare, sala de mese;

program Before si After School pentru scolari

Opinii utilizatori

Engleza e baza la ei
De Cristina pe 07 Iunie 2012

Educatoare foarte dedicate, folosesc engleza intens, as spune prea mult pentru varsta copiilor, care majoritatea sunt sub 3 ani. Eu pentru engleza am inscris copilul, asa ca n-am ce zice; astept sa-si schimbe sediul sa aiba o curte mai mare. Comunicarea cu parintii excelenta, felicitari doamnei directoare.

preturi prea mari vs oferta
De Mary pe 01 Septembrie 2011

nu se vede nicio curte exterioara - unde alearga copiii? doar in cladire? nu are bucatarie proprie - daca e ceva necorespunzator nu raspund ei direct!

Cand se fac inscrierile?
De Salavastru m. pe 29 Iunie 2011

Se fac inscrieri pe tot parcursul anului sau doar pentru septembrie?

Multumesc, English Adventure
De Mirela Dumitrescu pe 24 Aprilie 2011

Fetita mea, care acum este clasa 1, a participat la o activitate extrascolara in cadrul acestei gradinite si a ramas foarte placut impresionata, mi-a spus chiar ca vrea s-o dau din nou la gradinita, ca sa se poata intoarce acolo. Intr-o singura zi a invatat sa spuna cateva cuvinte in engleza, si-a facut prieteni si s-a distrat pe cinste. Tin sa-i multumesc atat doamnei Mirabela cat si colegelor dumneaei pentru frumoasa experienta de care fetita mea a avut parte la English Adventure!

Gradinita English Adventure
De Laura pe 24 Aprilie 2011

Recomand din toata inima aceasta gradinita atat pentru prescolari, cat si pentru cei aflati in clasele primare! Copiilor li se acorda toata atentia din lume, sunt foarte bine ingrijiti, supravegheati si au parte de activitati diverse de invatare si relationare! Doamnele educatoare sunt foarte bine pregatite, inarmate cu dragostea si rabdarea necesara pentru a-i invata pe micuti lucruri noi in fiecare zi, iar faptul ca in fiecare zi invata cate ceva nou in limba engleza este nemaipomenit! Nepotica mea s-a indragostit pur si simplu de tot ceea ce inseamna English Adventure. Un loc sigur, curat si atractiv pentru copii.

Gradinita English Adventure
De Lina pe 12 Aprilie 2011

Recomand cu incredere inscrierea copiilor la aceasta gradinita datorita profesionalismului, experientei si atasamentului fata de copii a cadrelor didactice si nu in ultimul rand a conditiilor igienico sanitare foarte bune, a curateniei si a materialelor didactice de care dispun copii.

Gradinita English Adventure
De Dana hrubariu pe 06 Martie 2011

Si fetita mea sa acomodat foarte repede. Au preturi acceptabile si este foarte curat.

Gradinita English Adventure
De Adriona pe 22 Februarie 2011

Sunt foarte multumita - bebelusul meu are 1 an si s-a acomodat foarte bine acolo, recomand cu caldura!

Gradinita English Adventure
De Adrian pe 05 Ianuarie 2011

Impresie generala foarte buna: atat in ce priveste dotarile, igiena, personalul, cat si tarifele serviciilor asigurate.

Gradinita English Adventure
De Teodora Radulescu pe 05 Ianuarie 2011

Felicitari si succes in activitate!

Contact Gradinita English Adventure

Adresa

Voronet, 7, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Unirii, Piata Alba Iulia, Bd. Decebal, in spatele UniCredit Tiriac
Site www.gradinitaenglishadventure.blogspot.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.