• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita Electromagnetica
5 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Electromagnetica

Gradinita Electromagnetica dispune de cinci sali de clasa dotate cu aparatura audio - video si utilate cu mobilier nou, sala de mese si bucatarie proprie.

Gradinita Electromagnetica dispune de cinci sali de clasa dotate cu aparatura audio - video si utilate cu mobilier nou, sala de mese si bucatarie proprie.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:00 - 18:00

iunie

mai

nu

tramvai 8, 23, 25, 32

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

excursii la munte;
vizionarea de spectacole la teatru, la circ, la opera

dans ritmic;
limba engleza

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

30 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

RECOMAND CU CEA MAI MARE CALDURA
De LILIANA APOSTOLESCU DINCA pe 13 Iunie 2017

Buna ziua ,

Am avut si eu copilul la aceasta gradinita , am fost foarte multumita , curatenie ok, mancare buna buna :) , cadrele didactice foarte serioase , copilul meu acum este in clasa a doua si datorita acestor doamne educatoare el este cel mai bun la invatatura pentru ca a pornit de la gradinita cu o baza foarte buna ! In mod deosebit ii multumesc d-rei Dana care chiar s a ocupat de ei . Dna directoare este foarte prezenta in gradinita , ii multumim si dansei . Ne-am simtit ca acasa ! Recomand din tot sufletul aceasta gradinita !!! Liliana Apostolescu - Dinca Mihnea

Gradinita Electromagnetica
De Raluca pe 08 Septembrie 2014

Buna ziua,

Baiatul meu trece anul acesta in grupa mijlocie iepurasi si ii place foarte mult de cele 2 educatoare. Gradinita e curata si mancarea e foarte buna.

Este super ok
De Sorescu emil pe 30 Mai 2014

A fost printr-e putinele gradinite din Bucuresti care a acceptat dosarul de inscriere in urma cu doi ani dat fiind problema ca nu implinise 3 anisori si aveam adresa in Ilfov.

In acest moment sunt foarte multumit de evolutia lui datorita faptului ca personalul isi da un mare interes in educarea si evolutia fiecarui copilas in parte. Un lucru care tu ca parinte îl faci mai greu, mai ales daca programul serviciului este lung.

Multumesc intregului personal.

Recomand cu caldura
De Balaban Gabriela pe 03 Aprilie 2014

Am fetita la aceasta gradinita, sunt foarte multumita. Au primit-o mai devreme, ea facea 3 ani in decembrie, si au primit-o de la 2 ani si 8 luni, vorbea bine, si stia sa ceara la toaleta, dar la alte gradinite am inteles ca nu iti primeste copilul daca nu are varsta de 3 ani implinita.

In grupa sunt 28 de copii, dar nu vin toti, de regula sunt cam 20-25, sunt doua doamne la grupa, dar nu simultan, una este de dimineata, una de dupa-masa. Sunt tinere, si foarte dedicatei meseriei de educator, atasate de copii. Fetita mea a invatat multe poezii si cantecele, si a deprins multe obiceiuri bune. Directoarea este foarte draguta, si nici nu se pune problema de spaga sau cadouri. La fel si la educatoare. Este o gradinita cu spatiu restrans, dar curat si cu un personal foarte amabil.

Gradinita Electromagnetica
De Laur pe 23 August 2010

Am un nepotel la aceasta gradinita si suntem foarte multumiti de ea. Cadrele didactice chiar isi fac meseria cum trebuie.

Contact Gradinita Electromagnetica

Adresa

Calea Rahovei, 226, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.