• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
2 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Cuibusorul Zanelor

Gradinita Cuibusorul Zanelor este locul unde zanele se aduna pentru a indeplini dorintele copiilor. Este locul prieteniei, iubirii si libertatii. Este locul curajului, al exprimarii si al indraznelii, locul unde infrangem timiditatea si spaimele. In Gradinita, fiecare copil este intampinat cu caldura, este invatat cu rabdare si e imbratisat cu...

Gradinita Cuibusorul Zanelor este locul unde zanele se aduna pentru a indeplini dorintele copiilor. Este locul prieteniei, iubirii si libertatii. Este locul curajului, al exprimarii si al indraznelii, locul unde infrangem timiditatea si spaimele. In Gradinita, fiecare copil este intampinat cu caldura, este invatat cu rabdare si e imbratisat cu veselie. Aici fiecare copil va fi apreciat si iubit pentru el insusi, cu toate nazdravaniile fara de care copilaria n-ar mai exista.

Zanele noastre daruiesc copiilor aripi cu care sa zboare in lume, si ii invata pe fiecare, sa stie ca viata inseamna bucurie, inseamna sa alergi razand si cu bratele deschise, inseamna sa ai simtul umorului si sa vezi in orice ti se intampla, partea buna. Viata inseamna si cand stai intins pe iarba si te uti la nori, fara sa faci nimic altceva, inseamna si ca esti talentat chiar daca n-ai voce (si cu toate astea sa ai curaj sa canti cat te tine gura atunci cand vrei)inseamna ca ai valoare cand ajuti un prieten chiar daca el nici nu-si da seama. Tot viata insemna si atunci cand zambesti, cand spui buna ziua.

Din decembrie 2010 Gradinita Cuibusorul Zanelor functioneaza intr-o noua locatie cu o curte de 250 mp.

incepand cu varsta de 2 ani

program scurt 08:00 - 12:30;
program mediu 08:00 - 13:30;
program lung 08:00 - 18:30;

gradinita este deschisa de la ora 07:45 pana cel tarziu la ora 19:30;

tot anul

tarife incepand cu 760 RON

exista posibilitatea de transport cu microbuzul gradinitei;

tramvai 32,8,11, 23;
autobuz 122, 136, 226, 385, 404, 431,117

in sistem catering

posibilitatea de a dormi 2 ore in intervalul orar 14:00 - 16:00

engleza si germana sunt incluse in pret;
franceza si japoneza - optinal

curte de 250 mp

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica, origami, ateliere de creatie;

vizite la muzee, vizita la cuptor de olarit, iesiri in parc, excursii, teatru interactiv in gradinita, iesiri la circ, excursii la ferma, tabere recreative, concursuri si altele

pictura, dans, muzica, arte martiale, teatru, artterapie, limbi straine, mind lab, cursuri de dezvoltare a creativitatii, tenis

medic si asistenta medicala

dispunem de personal pregatit si perfectionat cu studii superioare de pedagogie, invatamant primar si prescolar, psihologie, logopedie- consiliere - psihoterapie a copilului si familie, specialisti ABBA, profesori perfectionati pentru optionale

siguranta copiilor este asigurata de personalul gradinitei

maxim 15 copiii in grupa

maxim 60 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

dotari coresunzatoare nivelului de varsta prescolar si scolar.

program After School;
sarbatorirea zilei de nastere la cerere;
petreceri pentru copii

Opinii utilizatori

Gradinita Cuibusorul Zanelor
De Mami pe 12 Octombrie 2010

Eu am dus copilul la Cuibusorul Zanelor de cateva luni si sunt incantata de cum merg lucrurile. S-a acomodat si este incantat. Seara nu mai vrea sa plece acasa. Nu am inteles la ce va referiti cu "tehnologia" ei sunt la gradinita si eu vreau sa lucreze creeativ si cu directoarea nici asta nu am inteles pentru ca am o relatie buna cu personele de acolo si sunt foarte deschise si chiar mi-au ajutat copilul sa se integreze foarte bine.

Gradinita Cuibusorul Zanelor
De Delia pe 19 Mai 2010

Am avut copilul inscris la aceasta gradinita si nu am stiut cum sa plec mai repede. Pacat de unele educatoare, chiar bune, caci directoarea nu e foarte ok si strica tot. Cere tot timpul bani in plus peste taxa lunara, daca copiii nu invata nimic acolo da vina pe parinti, plus ca isi permite sa barfeasca despre situatia familiala a copiilor.

Contact Gradinita Cuibusorul Zanelor

Adresa

Sirenelor, 76A, Bucuresti, Sectorul 5

Reper Zona Marriott - Panduri
Site www.cuibusorulzanelor.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.