• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
9 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Coccinelle

Gradinita Coccinelle dispune de un spatiu alcatuit din 3 sali plus anexe: bucatarie, sala de mese, dormitor, grupuri sanitare, cabinet medical si o curte special amenajata unde copiii isi pot desfasura activitatile educationale. <br><br>La gradinita Coccinelle micutii pot descoperi lumea, se pot dezvolta armonios si unde i se ...

Gradinita Coccinelle dispune de un spatiu alcatuit din 3 sali plus anexe: bucatarie, sala de mese, dormitor, grupuri sanitare, cabinet medical si o curte special amenajata unde copiii isi pot desfasura activitatile educationale. <br><br>La gradinita Coccinelle micutii pot descoperi lumea, se pot dezvolta armonios si unde i se asigura o educatie bazata pe inovatie si diversificare pregatindu-l astfel pentru scoala si pentru viata.

incepand cu varsta de 2 ani pana la 6 ani

program scurt 07:30 - 12:30;
program mediu 07:30 - 14:00;
program prelungit 07:30 - 19:30

program scurt 07:30 - 12:30 600 RON;
program mediu 07:30 - 13:30 800 RON;
program lung 07:30 - 17:00 1100 RON
program extra 07:30 - 19:00 1200 RON

la cerere se asigura transport

bucatarie proprie

da

engleza, franceza

spatiu de joaca in aer liber, dotat corespunzator

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala , educatie plastica , educatie fizica

drumetii, excursii, vizite la teatru, muzee, diferite locuri de atractie pentru copii

tenis, initiere calculator, gimnastica sportiva, dans

asistenta medicala permanenta, asistenta psihologica / logopedie

personal calificat

supraveghere permanenta

maxim 12 copii

maxim 45 de copii

grupa mica
grupa mijlocie
grupa mare

sali de grupa, sala de sport, dormitoare, sala de mese

Before School 07:30 - 12:30 700 RON;
After School 12:00 - 19:00 700 RON

Opinii utilizatori

Ok
De Razvan Marin pe 14 Septembrie 2012

Au o grija speciala de copii, iar pe langa toate acestea, au si foarte multe cluburi interesante, iar cei mici nu au timp sa se plictiseasca.

Gradinita Coccinelle - super
De Szatmari Andreea pe 14 Septembrie 2012

Cu mare drag, va recomand gradinita. Este mare, curata, cu bucatarie proprie, cu un sef care este medic pediatru si stie sa va indrume, cu cadre tinere, care insa stiu sa-si faca treaba foarte bine.

Gradinita Coccinelle
De Olaru pe 14 Noiembrie 2011

Este o gradinita foarte buna ,copilul meu se bucura de toata grija, personalul este preocupat de dezvoltarea copilului, respecta varsta copilului, mancarea se gateste in bucutaria proprie, fara e-uri, foarte multe dulciuri de casa. Sunt foarte multumita.

Gradinita Coccinelle
De Gyo pe 12 August 2011

Eu am baietelul acolo si desi e foarte mic mi l-au primit si au o grija speciala cu el si s-a acomadat destul de bine, chiar daca face mofturi la mancare, speram si pe viitor cu multa rabdare sa fie bine.

Gradinita Coccinelle
De Lavinia pe 09 Mai 2011

Da, multumesc pentru sfat, mie mi se par mai multi in grupa decat spune el, ca sunt 10 sau maxim 12, sunt 18, copiii intr-o grupa, ori e gradinta particulara, ori esti la stat, nasol, cand intri te izbeste un miros de mancare, prajeala, si altele de la baie, de la cei mici mirosea foarte urat, a canalizare. Cand am fost in vizita, sunt dezatru in ceea ce priveste o informatie.

naspa
De Mami pe 27 Aprilie 2011

am avut fetita aici mi s-a imbolnavit fata de entercolita ,de n ori,dau carne tocata ,si speram ca e gradinta nu cresa ,au copiii de 2 ani poate si mai mici,ori gradinta ,ori cesa ,nici nu mai stii ce e ,personalul se schimba , mereu nu stiu ce face, nu le plateste ,nu le apreciaza ,nu-mi plac multe la aceSata gradinita si nici de patron nu mi-a placut am impresia ca se crede DUMNEZEU de da ordine si la parintii,atata timp cat eu platesc eu sunt seful,eu sunt stapanul nu dumnealui,fara mine,fara parintii nu ar mai exista gradinita nu ?'oricum am plecat de acolo dar sa stiti ca este un tampit ,de vorbeste cu noi de parca ne-ar pedepsi pe noi parintii ,cine se crede oare? mancarea este proasta,personaul se schimba mereu ,la bucatarie,educatoare,nu imi convine ,m-am retras ,dar va informez ca nu este o alegere buna gradinita COCCINELLE.

Gradinita Coccinelle
De V o pe 21 Iunie 2010

Si eu am fetita la gradinita si sunt foarte multumita!

Gradinita Coccinelle
De A pe 27 Octombrie 2009

Este ok.

Gradinita Coccinelle
De Lupu Andrea pe 01 Octombrie 2009

Am avut fata la aceasta gradinita si am fost foarte multumita, nu as fi schimbat-o pentru nimic in lume. Personal, o recomand cu multa caldura, daca nu se tine seama de faptul ca seful este libanez, dar este foarte implicat in bunul mers al activitatilor gradinitei.

Contact Gradinita Coccinelle

Adresa

Ion Berindei, 3, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.gradinita-coccinelle.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.