• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
2 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00); de VARA

Gradinita Champions

Gradinita Champions are un program educational complex si cuprinde urmatoarele activitati : educarea limbajului, activitati matematice, cunoasterea mediului, educatie pentru societate, artistico - plastice, educatie muzicala, jocuri si activitati libere recreative. Se preda limba engleza intensiv si se va desfasura gradual si zilnic.

La ...

Gradinita Champions are un program educational complex si cuprinde urmatoarele activitati : educarea limbajului, activitati matematice, cunoasterea mediului, educatie pentru societate, artistico - plastice, educatie muzicala, jocuri si activitati libere recreative. Se preda limba engleza intensiv si se va desfasura gradual si zilnic.

La gradinita Champions se mai organizeaza si cursuri de: balet, dans sportiv / modern, gimnastica, desen si pictura, arta decorativa, karate, actorie, modelling.

Program de vara 2011:

program scurt: 08:00 - 12:00;
program prelungit: 08:00 - 17:30;

incepand cu varsta de 2 ani

program scurt 08:00 - 12:30;
program prelungit: 08:00 - 17:30;

program de vara 2011:

program scurt: 08:00 - 12:00;
program prelungit: 08:00 - 17:30;

inscrierile se fac pe tot parcursul anului, in limita locurilor disponibile

in limita locurilor disponibile

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati educationale

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala , educatie plastica, educatie fizica

excursii, vizite catre puncte de atractie locale sau din afara judetului, serbari, ore deschise cu parintii, experimente in cadrul cercului Micii curiosi

music gym - curs de gimnastica muzicala si dans, karate - curs de karate Shoto - Kan, cercul de arta
mind Lab - jocul de gandire folosit ca instrument de educare, tiny talk - curs intensiv de engleza in vacanta de vara

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere permanenta

maxim 15 copii

maxim 50 de copii

grupa de educatie timpurie Ladybugs de la 2 ani pana la 3 ani;
grupa mica Jellybeans de la 3 ani pana la 4 ani;
grupa mijlocie Busybees de la 4 ani pana la 5 ani;
grupa mare / pregatitoare Cupcakes de la 6 ani pana la 7 ani;

serviciu Baby watch

Opinii utilizatori

Gradinita Champions
De Minculescu ema pe 16 Octombrie 2009

Impartasesc in totalitate punctul de vedere al Lidiei. Si eu mi-am inscris baietelul la aceasta gradinita, dupa ce l-am retras de la gradinita Tom si Jerry. Educatoarele de aici sunt foarte atasate de copii si asta conteaza foarte mult. Vladut este fericit si merge cu drag la gradinita.

Gradinita Champions
De Lidia samson pe 16 Septembrie 2009

Fetita mea este inscrisa la gradinita Champions si pot sa spun cu sinceritate ca sunt extrem de multumita de tot ce inseamna gradinita.

Contact Gradinita Champions

Adresa

Prelungirea Ion Roata, 36 , Constanta, Constanta

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.