• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
11 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Casa Fericirii

La gradinita Casa Fericirii exista dotari materiale de exceptie, peretii sunt pictati in culori vesele, in functie de destinatie-verde pentru somn, galben pentru studiu, albastru pentru masa, exista sali separate de joaca, dormit sau pentru luat masa.<br><br> Patuturile copiilor nu sunt suprapuse si datorita spatiului generos exista...

La gradinita Casa Fericirii exista dotari materiale de exceptie, peretii sunt pictati in culori vesele, in functie de destinatie-verde pentru somn, galben pentru studiu, albastru pentru masa, exista sali separate de joaca, dormit sau pentru luat masa.<br><br> Patuturile copiilor nu sunt suprapuse si datorita spatiului generos exista suficient loc pentru toate activitatile. Gradinita beneficiaza de bucatarie proprie, autorizata sanitar, iar mancarea copiilor se face dupa o schema nutritionala conceputa special de un medic nutritionist

incepand cu varsta de 1 an si 6 luni pana la 7 ani

program normal 08:00 - 13:30
program prelungit 08:00 - 18:00

tot anul

program scurt 700 RON
program prelungit 1000 RON

bus-uri proprii pentru transport

autobuz 116, 141, 232, 402, 414, 434

bucatarie proprie

da

engleza, germana, spaniola, franceza

spatii de joaca special amenajate

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la muzee, monumente istorice, excursii, vizionare de spectacole de teatru

canto, pianina, dansuri, gimnastica, initiere calculator

asistenta medicala permanenta, psiholog, logoped

cadre didactice specializate

camere de supraveghere conectate la internet

maxim 12 copii

maxim 86 de copii

grupa baby 1 de la 1 an si 6 luni pana la 2 ani
grupa baby 2 de la 2 ani pana la 3 ani
grupa mica de la 3 ani la 4 ani
grupa mijlocie de la 4 ani pana la 5 ani
grupa mare de la 5 ani la 6 ani
grupa pregatitoare de la 6 la 7 ani

dotari materiale de exceptie, peretii sunt pictati in culori vesele, in functie de destinatie - verde pentru somn, galben pentru studiu, albastru pentru masa, exista sali separate de joaca, dormit sau pentru luat masa, patuturile copiilor nu sunt suprapuse si datorita spatiului generos exista suficient loc pentru toate activitatile

organizari de petreceri pentru zilele de nastere
servicii de cresa
consiliere psihologica pentru parinti

Opinii utilizatori

Raspuns
De Gradinita Casa Fericirii pe 23 Iulie 2012

Pentru inceput, orice om care are o nemultumire discuta cu persoanele in cauza, ( respectiv educatoarele ) si daca nu se remediaza situatia, discuta cu o persoana din conducerea unitatii (respectiv director sau patron ); apoi semneaza comentariul postat cu simt de raspundere.

Discutiile dintre adulti nu au influenta asupra copiilor; sunt discutii constructive pentru a remedia unele neintelegeri. Asadar, datoria noastra este sa le asiguram copiilor un mediu educational favorabil, securitate si alimentatie corespunzatoare. Gradinita noastra are grupe baby din anul 2008, educatoarele au pregatire pentru acest nivel, lucreaza dupa programa specifica varstei si au, mai ales, rabdarea necesara pentru a lucra cu bebelusii.

De-a lungul anilor, rezultatele au fost extraordinare, dovada constand in faptul ca 90% dintre copiii care au frecventat aceasta grupa baby au mers mai departe, la grupa mica, la noi in gradinita. In gradinita noastra exista camere de luat supraveghere si in baile copiilor, dar sunt oprite deoarece la controalele periodice ale reprezentantilor ISMB sau Sanepid ni s-a comunicat ca incalcam dreptul la intimitatea omului (copilului).

Orele si meniul pentru micul dejun, masa de pranz si gustarea de dupa-masa sunt concepute de medicul nutritionist, mancarea fiind satioasa, sanatoasa si indestulatoare. Gustarea de la ora 16:00 este foarte usoara, bazata pe fructe si biscuiti, alimente ce trec extrem de rapid prin tractul digestiv si astfel nu tin de foame. Iar de la ora 12 pana la ora 17 este timp suficient sa i se faca copilului
foame. Si daca pranzul este la ora 12, atunci ora recomandata pentru cina este ora 18. Meniul este astfel special conceput tocmai deoarece gustarea de la ora 16 nu trebuie sa tina loc pentru masa de seara.

Cand vine vorba de nutritie, desigur ca apetitul la masa difera de la copil la copil. Necunoscand despre ce copil este vorba, nu ne putem pronunta concret, insa este foarte normal ca unui copil cu un apetit sanatos si cu un program de mese normal sa i se faca foame la ora 17-18.

Ne pare rau sa auzim ca ati asistat la evenimente ce v-au deranjat si vrem sa va asiguram ca luam astfel de plangeri la modul cel mai serios. Acestea fiind zise, ar fi trebuit sa discutati direct cu mine,
sa cereti explicatii pentru lucrurile la care ati asistat, mai ales ca fragmentele scoase din context pot parea mai grave decat sunt. Tonul pe care vorbeste un om este subiectiv, iar doamnele educatoare de care amintiti sunt iubite de copii si apreciate de parinti. Va incurajez sa veniti sa vorbiti direct cu noi, pentru ca altfel nu putem da explicatii, nu putem investiga ce este de investigat, nu va putem oferi sfaturi concrete vizavi de dieta copilului si astfel orice critica facuta prin anonimat nu este una constructiva. Va asiguram ca nu va exista nici o presiune asupra copilului sau a dumneavoastra, din
contra, avem nevoie de critici constructive pentru a evolua.

Mihaela Mitroi - director educativ - Gradinita Casa Fericirii

Cam nemultumit de educatoare
De Parinte pe 04 Iulie 2012

Am copilul de un an si ceva la grupa baby. Ca dotari, spatiu interior si chiar exterior este cu mult peste alte gradinite. Mancarea este buna, dar copilul meu care nu este un gras, se plange ca ii este foame la 5 cand il iau de la gradi. Si acum vine oful. Cu toata supravegherea video sunt zone unde nu sunt camere, astfel copii sunt pedepsiti in camera vestiar, la baie. Personal am fost de fata cand o fetita a fost dezbracata de educatoarele de la grupa (Corina si Elena) si dusa asa ca pedeapsa in sala de mese la pranz, sau cand Corina il certa pe Oli cu o voce si un ton de mi-a inghetat mie ca adult sangele in vene. Dupa aproximativ un an din cauza lor, copilul, vreo 3 saptamani, mi-a plans aproape zilnic ca nu mai vrea la gradi, ca doamnele sunt suparate si il pedepseau. Am avut nenumarate discutii cu doamnele educatoare in diverse ocazii, intr-o perioada chiar am vrut si-mi retrag copilul (dar nu am facut acest lucru deoarece la alte gradinite nu am putut sa-l inscriu). Nu stiu daca la alte grupe domnele au aceleasi apucaturi, dar aici este jale. Nu dau numele meu sau al copilului, deoarece acest lucru se poate intoarce impotriva piticului. Slava domnului mai are luna aceasta si din toamna va merge la alta gradinita.

Gradinita Casa Fericirii
De ANDREEA pe 01 Aprilie 2011

Sunt o mamica care are copil la aceasta gradinita si sunt foarte multumita. Mancarea este foarte buna si proaspata, personalul atent si mereu cu zambetul pe buze (unde mai gasesti asa ceva in zilele noastre?), iar de educatie nu mai zic. Nu ii cunosc personal pe patroni si nici nu ma deranjeaza atata timp cat sunt foarte multumita si pastrez o legatura permanenta si frumoasa cu directorul gradinitei si educatoarele copilului meu. Felicitari si recomand cu placere si altor mamici pretentioase ca mine sa isi aduca copiii aici!

eu ma declar multumita
De Larisa pe 02 Februarie 2011

Eu am fost foarte multumita de personalul gradinitei si de programul care se desfasoara acolo si mai mult ca sigur si in ziua de astazi am fi fost acolo daca nu ramaneam fara loc de munca. Am fost foarte multumita si o recomand cu placere! Cand ne vom reveni financiar ne reintoarcem!

Gradinita Casa Fericirii
De Alina pe 10 Noiembrie 2010

Bebeul meu este acolo si sunt extrem de mutumita, au atentie nemaipomenita de fiecare copil, nepotelul meu face si limba engleza(are 3 anisori). Mancare nu mai zic, baietelul mau cand ajunge la gradinita fuge direct la masa. Asa ca..cu toata increderea.

Gradinita Casa Fericirii
De Dodo pe 20 Septembrie 2010

Tariful este de 1100, pare ok gradinita, meniul este pregatit mai atent decat la alte gradi, nu stiu ce sa zic de personal.

Pentru Cristina Vasilescu
De Mihagaby pe 05 August 2010

Pentru Cristina Vasilescu sau alte mamici care au copilul la aceasta cresa a lui Bahmu. Cat este tariful pentru programul lung. Nu am vazut nimic pe site la ei referitor la pret.

Gradinita Casa Fericirii
De Cristina vasilescu pe 11 Iunie 2010

Buna ziua, gradinita din punct de vedere al sigurantei si afectivitatii fata de copil este perfecta. Sistemul video iti certifica siguranta in care traieste acolo copilul tau.
Pacat ca la "optionale" nu sunt foarte variati. As fi vrut grupa cu "predare" in limba engleaza, germana. Mai apoi vom avea de concurat cu copii care au avut astfel de beneficii. Poate se gandesc si dansii la acest aspect. Felicitari pentru modul de ingrijire si atentie acordat fiecarui copilas.

Gradinita Casa Fericirii
De maria pe 25 Martie 2010

Sunt incantata de serviciile acestei gradinite si mai ales de faptul ca se imbina armonios securitatea, alimentatia si educatia copilului. Eu sunt o mamica bucuroasa ca are copilul la acesta gradinita si ca nu am fost dezamagiti de alegerea facuta.

Un loc de basm cu putine optionale
De O mamica pe 10 Decembrie 2009

Eu am copilul aici, sunt multumita, insa nu se face spaniola, germana, franceza, canto, pianina. Nu stiu cine a scris asta. Poate s-a facut candva, in rest numai de bine, supraveghere, educatie, bucatarie.

Contact Gradinita Casa Fericirii

Adresa

Radului, 71 , Bucuresti, Sectorul 4

Reper Intersectia Sos.Oltenitei - Bdul.C.Brancoveanu
Site www.casafericirii.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.