• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
8 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
normal (8:00 - 14:00)

Gradinita Cambridge School

Gradinita Cambridge School - Constanta Branch are ca scop crearea de deprinderi si priceperi, descoperirea si cultivarea anumitor aptitudini, talente si vocatii pe parcursul unui proces complex si riguros etapizat, cu o serie de activitati cu grade diferite de dificultate. <br><br>Limbile straine predate sunt engleza, franceza, se...

Gradinita Cambridge School - Constanta Branch are ca scop crearea de deprinderi si priceperi, descoperirea si cultivarea anumitor aptitudini, talente si vocatii pe parcursul unui proces complex si riguros etapizat, cu o serie de activitati cu grade diferite de dificultate. <br><br>Limbile straine predate sunt engleza, franceza, se organizeaza cursuri de inot, dans modern, tenis, prim ajutor, plimbari in aer liber, excursii didactice, vizite la muzee, teatru, film. Gradinita Cambridge School este Centru de Evaluare si Cerficare a Cambridge University UK.

incepand cu varsta de 3 ani pana la 6 ani

program scurt 09:00 - 14:00

se asigura transportul

sistem catering

nu

engleza, araba, franceza, turca

sala de joaca de interior, spatii de joaca exterioare, un spatiu de joaca special amenajat pentru copiii pana in varsta de 3 ani

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

plimbari in aer liber, excursii didactice, vizite la muzee, teatre de papusi, film, la ferme, organizarea de serbari tematice

inot, dans modern, tenis, balet, prim ajutor

cabinet medical, asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

sistem de supraveghere video, prin care parintii copiilor pot urmari prin internet, ce activitati desfasoara copiii

maxim 15 copii

grupa mica de la 3 ani pana la 4 ani
grupa mijlocie de la 4 ani pana la 5 ani
grupa mare / pregatitoare de la 5 ani pana la 6 ani

4 sali de gradinita, sala de sport, sala de joaca, de computere, manuale Cambridge, dvd, cd, tv plasma, computere, carti

Opinii utilizatori

DEZAMAGITOR LA CAMBRIDGE
De MARINCAS CARMEN pe 30 Martie 2015

AM AVUT COPILUL LA CAMBRIDGE,NU FACETI ACEEASI GRESEALA CA MINE,VE-TI FI DEZAMAGITI LA CE NIVEL "ACADEMIC" DISCUTA DOAMNA DIRECTOARE CARE AM INTELES CA ESTE SI PROPRIETARA.SI EU SUNT PROPRIETAR IN UNITATI IN CARE IMI INTRA SUTE DE PERSOANE PE ZI,DAR NICIODATA NU AS REACTIONA LA MODUL CUM AM FOST TRATATI IN ACEASTA INSTITUTIE.DUCANDU-NE LA SCOALA PENTRU A DETALIA CU DOAMNELE,CARE RASPUND DE SUPRAVEGHERE,PENTRU CA ACOLO NICI NU STII CINE DE CE RASPUNDE,ATAT DE MULTE PERSOANE SUNT,IN TIMPUL DISCUTIEI PE CARE O DERULAM ,INCERCAND SA NE PUNEM DE ACORD ASUPRA UNOR DETALII DESPRE COPIL,SI MAI ALES VROIAM SA INTELEGEM SI NOI MAI DETALIAT POLITICA ACESTEI SCOLI,A INTERVENIT ACEASTA DOAMNA NASAR,CARE DEALTFEL NICI NU S-A RECOMANDAT CINE ERA,NOI NU O CUNOSTEAM. ACEASTA DOAMNA A INTERVENIT IN TIMPUL DICUTIILOR SUB FORMA UNEI CRIZE,SI TRANTIND SCAUNUL DE PAMANT NE-A TRANSMIS URMATOARELE "nu va convin policile scolii mele,copilul nu mai are loc in scoala mea".SCUZE,CE ESTE ASTA?ATITUDINE DE DIRECTOR,NU, DE MAHALA,DE ......,VA ROG SA MA CREDETI NICI NU GASESC CUVINTELE PENTRU CE AM PUTUT SA TRAIESC IN ACELE MOMENTE.DUCETI COPII ACOLO,DAR AVETI GRIJA,PROBLEME NU AU VOIE DECAT DANSII SA PUNA,DVS.TACETI SI LE ASCULTATI ,TREBUIE SA FITI UMILI,SA NU CUMVA SA AVETI PERSONALITATEA DE A INCERCA MACAR SA DISCUTATI O PROBLEMA DIN PARTEA DVS.,CA VETI AVEA PARTE DE O MARE SURPRIZA.!!!!!!
IN FINE NU MAI CONTINUI CA NU ARE ROST,IN CONCLUZIE DEZAMAGITOR,JIGNITOR,TOTUL IN JUR ACOLO INCLUSIV ANGAJATII ,RECI,INCERCAND SA CULEAGA DE LA COPII CUVINTE SPUSE DE ACESTIA CA APOI SA LE DEZBATA CU PARINTII,CA LA JUDECATA.ENGLEZA ,MAI PUTIN,DE DESCOPERIT CARACTERUL COPILULUI,UN TALENT,O ABILITATE,ACTIVITATI EXTRA,LIPSESC CU DESAVARSIRE.LA BANII CARE SE CER ACOLO,VA SPUN DIN INIMA ,DUCETI COPII IN GRADINITE SIMPLE,UNDE INTR-ADEVAR SE DEPUN EFORTURI DE A DESCOPERII CALITATEA COPIILOR. NOI AM DAT GRES,DAR STITI CUM SE SPUNE "CE FACI CU MANA TA LUCRU MANUAL SE NUMESTE".

Tarife
De Littleprincess pe 18 Iulie 2012

https://www.cambridgeschool.ro/fees

Intrebare
De Boby pe 18 Iulie 2012

Imi puteti spune care este pretul pe an la gradinita si ce ofera? Multumesc anticipat!

Se poate mai mult
De Alina pe 25 Iunie 2012

Am fetita la aceasta scoala, dar vreau mai mult. Vreau educatie ecologica cu implicatie (hai impreuna sa facem curat intr-un anumit loc sau hai sa vedem cum sadim primavara copacei si care e rolul lui in viata noastra), donatii (indiferent de situatia parintilor si aici nu e cazul, avem gramezi de hainute in stare excelenta care pot fi spalate si calcate si donate impreuna cu ei - trebuie sa cunoastem viata dincolo de cutia frumusica in care ne lasam odraslele). Nu mai vreau excursii cu popas la MC, hai sa vorbim de alimentatia corecta si sa respectam ceea ce spunem. Se poate mai mult.

Scoala Cambridge
De Cristina pe 06 Decembrie 2009

Eu am 2 copii in aceasta scoala din nursery iar acum sunt in clasele 1 si 2. Sunt foarte multumita, mai ales ca pot sa-mi vad copii de acasa prin acest system modern. Mai mult, sunt uimita de ce au invatat la anii lor ceea ce n-am vazut in viata mea. Copiii mei citesc in limba araba, engleza si romana. Acest lucru este ceva uimitor. Desi costa ceva, ai garantia ca, copilu tau o sa aiba un viitor stralucit si nu numai, dupa cum mi sa spus diplomele Cambridge sunt cunoscute oriunde in lume si nici nu trebuie sa dea examene de intrare ca sa intre in universitate. Sun mandra ca am copii la o asa scoala si o consider cea mai buna scoala din Constanta.

Gradinita Cambridge School
De Mamica pe 18 Octombrie 2009

Si eu am copilul la aceasta gradinita si sunt extrem de multumita. Daca doresti ca fiul/fiica ta sa faca performanta in limba engleza atunci vei fi multumit. Insa daca doresti ca acesta sa se joace, sa se destinda la gradinita toata ziua, atunci ai ales locul gresit. Copilul meu merge cu placere la gradinita pentru ca invata in fiecare zi lucruri noi. Se si joaca, insa mai ales face lectii. Cat despre acest comentariu, din partea lui "anonim", am impresia ca este cineva din afara care doar doreste sa faca reclama negativa. Dupa cum se exprima este clar ca nu are habar despre ce se face la gradinita Cambridge School.

Gradinita Cambridge School
De Georgiana pe 16 Octombrie 2009

Mi se pare nefiresc ca la o scoala cu pretentii cum se pare a fi aceasta institutie, copiii sa fie traumatizati, nemaidorind sa urmeze cursurile. Problema mi se pare ca o puneti un pic gresit. Nu ar trebui sa o implorati pe "Teacher" sa nu mai urle. Trebuie sa aveti o discutie serioasa cu conducerea institutiei si sa nu tolerati un asemenea comportament. Copilul meu este inscris la o cresa de stat din sectorul 3 si sunt foarte multumita. Copiii sunt tratati corect, cresa are bucatarie proprie (nu catering cum am citit in descrierea multor institutii particulare), are gradina mare (probabil peste 1000mp) cu leagane, tobogane si multa verdeata. Va doresc mult succes!

Gradinita Cambridge School
De Anonim pe 15 Octombrie 2009

Copilul nostru abia ce a inceput la Cambridge School si nici nu a inceput prea bine, pentru ca se plange de teacher, incat ii este efectiv frica sa mai mearga la scoala. In fiecare dimineata trebuie sa negociez cu copilul meu, desi, nefiind vinovat saracutul copil refuza sa mearga la scoala din cauza lui teacher, care tipa, urla sau striga tare la copii. Este vorba despre KG2. Asa se exprima copilul nostru, in fiecare dimineata, eu nu stiu nu am fost sa aud, dar poate copilul are dreptate, pentru ca de altceva nu se plange. Nu stiu dar cred ca va trebui sa ii dau dreptate copilul si sa nu-l mai trimit la aceasta gradinita. Nu as vrea sa fac probleme, dar va rog cat se poate teacher de la KG2 chiar insistent o implor sa nu mai strige sau sa tipe la copii. Copiii sunt sensibili si nu suporta tipetele.Copilul vine acasa si se plange in felul urmator "Nu mai vreau sa merg la gradinita ca mi-e frica de teacher". Aici cred dansa se cunoaste foarte bine. E scoala particulara si oricum vrem respect, pentru copii nostri, noi de aceea am ales aceasta scoala ca fiind o scoala intr-adevar buna, dar dorim copii nostri sa fie tratati ca si copiii. Va multumesc si speram sa se rezolve acest caz.

Contact Gradinita Cambridge School

Adresa

Aleea Capidava, 3 , Constanta, Constanta

Site www.cambridgeschool.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.