• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
8 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Bell

Gradinita Bell are sali spatioase, dotate cu materiale didactice si aparatura audio video. Micutii pot face la alegerea parintilor cursuri de dans, aikido, tenis, inot, initiere computer, bune maniere, teatru. Gradinita Bell are bucatarie proprie iar din meniu lipsesc salamurile, conservele, carnea de porc, condimentele.

Gradinita Bell are sali spatioase, dotate cu materiale didactice si aparatura audio video. Micutii pot face la alegerea parintilor cursuri de dans, aikido, tenis, inot, initiere computer, bune maniere, teatru. Gradinita Bell are bucatarie proprie iar din meniu lipsesc salamurile, conservele, carnea de porc, condimentele.

incepand cu varsta de 2 ani pana la 7 ani

program scurt: 08:00 - 13:00
program lung: 08:00 - 18:00

program scurt 900 RON;
program lung 1150 RON

se asigura transport si se tarifeaza im functie de zona de domiciliu

bucatarie proprie, mic dejun, gustari, fructe, masa de pranz

da

engleza;
germana

spatii de joaca special amenajate pentru desfaurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de excursii, vizitarea de obiective culturale

dans, aikido, tenis, inot, initiere computer, bune maniere, teatru

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

maxim 15 copii

maxim 50 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sali de clasa personalizate, dormitoare, sala de mese,

program After School

Opinii utilizatori

Gradinita Bell
De Elena pe 14 Iulie 2014

La aceasta gradinita este nepotelul meu care de cand este aici (a venit de la alta gradi)s-a schimbat total in bine. Dincolo era vesnic suparat si plangea mereu cand era dus dimineata, ori aici se trezeste inaintea parintilor si se imbraca sa ajunga mai repede acolo. Si a invatat atatea lucruri, plus engleza, aikido (unde a obtinut si niste medalii).

Ca bunica sunt linistita (inca lucrez si nu sunt din Bucuresti) ca stiu ca este foarte bine ingrijit. Si cu masa, nu este adevarat ce spunea o d-na (il vad pe camera), mancarea este suficienta si copii cer mereu supliment pentru ca este foarte buna sigur. Si nimeni nu-i grabeste. Chiar nepotelul meu ramane mai tot timpul ultimul si nimeni nu-l scoala de la masa chiar 30 de minute.

Felicitari doamnelor care conduceti si aveti grija de evolutia acestor copii! Meritati sa fiti invitate la o emisiune TV.

O gradinita foarte buna
De Cristiana pe 08 Mai 2014

O gradinita excelenta, cu un personal tanar, pregatit si dedicat in totalitate copiilor. Fluctuatia de personal din aceasta gradinita este minima, ceea ce spune multe in primul rand despre abilitatile manageriale ale celor doua doamne directoare pe care le felicit pentru ce au creat si pentru felul in care inteleg sa conduca acest loc.

Genul rar care tac si fac. Treaba cu mancarea, daca este buna sau nu, este in opinia mea o chestiune de gust personal, dar felul in care sunt tratati copiii, bucuria cu care ambii mei baieti au mers si merg la gradinita, echilibrul lor interior nealterat sunt, vorba reclamei Mastercard, "de nepretuit".

Ar fi loc de mai bine
De Dana pe 16 Iulie 2012

Personalul este de nota 10, doamnele directoare sunt foarte dragute, ambianta ok, curatenie, dormitoare separate de salile de clasa. Mancarea lasa din pacate mult de dorit. Portii mici, mancare de cantina, timp putin alocat servirii mesei.

Super!
De Iulius Nistor pe 11 Mai 2012

Servicii excelente la tarife decente!

Sunteti rautacioasa, doamna!
De Elena pe 06 Ianuarie 2012

Sunt educatoare la aceasta gradinita si va dau cuvantul meu ca nu este asa cum o descrieti. Mancarea este ca la mama acasa, bucatareasa are experienta si foloseste retete deosebite pentru masa de pranz si pentru desert. Daca aveti o problema personala, mergeti si discutati cu doamnele directoare, va vor explica tot ce ati inteles gresit.

Gradinita Bell
De Kiki pe 01 Iulie 2011

Este o gradinita serioasa, in care pot invata cu placere copii din medii sociale diferite. Doamnele Directoare sunt serioase si mereu deschise atat opiniilor parintilor, cat si problemelor cadrelor didactice. Bafta in continuare di felicitari pentru munca depusa si pentru rezultate! IOANA P.

O gradinita aproape buna
De Mara pe 24 Iunie 2011

Marea calitate a gradinitei sunt educatoarele - pricepute, dedicate, educate, prietenoase, tinere si dragute. Cu greu se pot gasi astfel de educatoare in alte gradinite. La acelasi nivel sunt si ceilalti membrii ai personalului. Alte lucruri bune: copii foarte educati, atmosfera placuta, curatenie, camere de supraveghere.

Marele defect al gradinitei sunt cele 5 minute (rare ori mai mult, dar pana in 10, oricum) in care li se da mancare putina si proasta. Este gatita acolo, e adevarat, dar retetele par sa fie imprumutate de la spitalele de stat (in cel mai bun caz) sau de la saraca armata romana. Niciodata legume proaspete, doar niste fierturi diforme care isi pierd orice gust si vitamine. In plus, dintr-un motiv pe care nu il inteleg, copiii nu primesc suficienta apa. Alte lucruri rele: nisip si pietre in curte (cu care copiii se lovesc si se murdaresc zilnic), amplasare pe o strada circulata, prafuita, urata si periculoasa (masinile trec cu viteza mare chiar pe langa poarta gradinitei), engleza nu invata cine stie ce, rare ori sunt scosi din gradinita pentru a vedea un muzeu, un spectacol etc.

Gradinita Bell
De TEODORA pe 02 Iulie 2010

Felicitari pentru cele doua doamne directoare!

Contact Gradinita Bell

Adresa

Mecet, 53, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.gradinitabell.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.