• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
17 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Aschiuta 2003

Gradinita Aschiuta 2003 are sali de clase separate, bucatarie proprie cu o sufragerie unde e amenajata sala de mese, sala de sport si o incapere separate pentru optionale. Gradinita are la dispozitie un medic pediatru care vine saptamanal si ii consult ape micuti. Institutia este supravegheata de o firma de paza autorizata.

Gradinita Aschiuta 2003 are sali de clase separate, bucatarie proprie cu o sufragerie unde e amenajata sala de mese, sala de sport si o incapere separate pentru optionale. Gradinita are la dispozitie un medic pediatru care vine saptamanal si ii consult ape micuti. Institutia este supravegheata de o firma de paza autorizata.

incepand cu varsta de 2 ani si 8 luni pana la 7 ani

program scurt 08:00 - 12:00
program mediu 08:00 - 13:00
program lung 08:00 - 19:00

Aschiuta 2003 a inceput inscrierile copiilor pentru anul scolar 2012 - 2013 si are 11 locuri disponibile in grupele mini (2 - 3 ani) si mica (3 - 4 ani);

la solicitarea parintilor grupele mini si mica ale anului scolar 2012 - 2013, se deschid la data de 1 iulie 2012;

documente necesare pentru inscriere: - copie certificat nastere copil; - copii CI parinti; - semnarea contractului la sediul gradinitei;

documente pentru intrare in colectivitate a copilului: - fisa medicala tip, eliberata de gradinita si completata la medicul pediatru (de familie);
- exudat faringian copil;
- exudat nazal copil;
- avizul epidemiologic eliberat de medicul pediatru ( de familie);

pentru vizionare si rezervarea locului in gradinita ne puteti contacta la nr. tel.0721.649.118, Gabi Lenciu.

program scurt 650 RON;
program mediu 850 RON;
program lung 1000 RON;

optional se asigura transportul si se tarifeaza in functie de distanta

autobus 116 metrou Armata Poporului

bucatarie proprie

de la ora 13:00 pana la 15:30

engleza, germana

curte special amenajata cu gazon natural, aparate de joaca, nisipare, bancute

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la muzee, spectacole pentru copii, excursii la zoo, proiecte si programe pe diferite teme de interes actual, plimbari

pian, inot, atelier Fun Science franceza spaniola, gimnastica / balet, comunicare prin arta teatrala, atelier de creatie si inteligenta emotionala, karate si tenis de camp

psihoterapeut, psiholog

cadre didactice specializate

gradinita este supravegheata de o frma de paza autorizata

intre 12 - 15 copii

maxim 60 de copii

grupa mini de la 2 ani pana la 3 ani
grupa mica de la 3 ani pana la 4 ani
grupa mijlocie de la 4 pana la 5 ani
grupa mare de la 5 ani pana la 7 ani

mobilier ergonomic, material didactic diversificat, individual, aparatura audio-video, asigura logistica educationala

sarbatorirea zilelor de nastere ale copiilor in incinta sau la Mc Donald's Brancoveanu, organizeaza serbari de evaluare a cunostintelor copiilor, de 2 ori pe an, serbari interactive

Opinii utilizatori

Gradinita Aschiuta 2003
De Rodica toma pe 10 Septembrie 2013

Este o gradinita de nota 10. Gasesti aici multa caldura, bunatate, dragoste pentru cei mici, multa rabdare care uneori ne lipseste si noua, parintilor. In fiecare dimineata, fie ca este soare sau de ploua sau ninge esti primit cu un cald zambet, de esti grabit in drumul tau spre serviciu, acolo gasesti pe cineva care are grija de copilul tau. Acolo au crescut si copiii mei: Dana timp de 3 ani si Andrei, 4 ani. Nu am avut niciodata probleme. Le multumesc tuturor de la mic la mare. Educatia primita acolo, tot ce au invatat de la doamnele educatoare le-a folosit foarte mult la scoala. Clasa I a mers excelent si acum sunt elevi premianti. Isi aduc aminte cu drag de gradinita lor. O gradinita foarte buna! O recomand tuturor.

Gradinita Aschiuta 2003
De ELENA pe 25 Iulie 2012

O gradinita foarte buna, merita sa investesti in viitorul copilului tau.

Gradinita Aschiuta 2003
De Claudiab pe 09 Aprilie 2012

Gradinita este de nota 10, concureaza la locul I cu cele mai bune din sectorul 4. Baietelul meu a avut posibilitatea sa invete mai mult decat curriculumul, sa mearga la muzee, in excursii educative, a participat la concursurile desfasurate la nivel national in gradinite. Toate doamnele sunt tare sufletiste, se implica foarte mult in educatia copiilor, nu a existat nici un moment in care sa ma indoiesc de faptul ca baietelul meu nu ar fi in siguranta acolo. Multa bafta!

Opinie
De Georgiana pe 06 Martie 2012

Nu mi se pare frumos sa faci publicitate negativa unei gradinite fara sa o vizitezi. Patuturile sunt colorate si frumoase, model unic in Bucuresti, salile spatioase si bine aerisite!

anunt
De GRADINITA ASCHIUTA 2003 pe 06 Martie 2012

Aschiuta 2003 a inceput inscrierile copiilor pentru anul scolar 2012-2013 si are 11 locuri disponibile in grupele mini (2-3 ani) si mica (3-4 ani).

La solicitarea parintilor grupele mini si mica ale anului scolar 2012-2013 ,se deschid la data de 1 iulie 2012.
Documente necesare pentru inscriere:- copie certificat nastere copil;
- copii CI parinti ;
-semnarea contractului la sediul gradinitei.
Documente pentru intrare in colectivitate a copilului: - fisa medicala tip,eliberata de gradinita si completata la medicul pediatru(de familie);
- exudat faringian copil;
- exudat nazal copil;
- avizul epidemiologic eliberat de medicul pediatru ( de familie)

Pentru vizionare si rezervarea locului in gradinita ne puteti contacta la nr.tel.0721 649 118 ,Gabi Lenciu.

Gradinita Aschiuta 2003
De Andreea pe 26 Aprilie 2011

Si eu mi-am inscris fetita in varsta de 3 anisori la acesta gradinita inca din martie a acestui an, si astept cu multa nerabdare sa inceapa din toamna. Mi-a placut tare mult de doamna directoare. Sper sa-i placa si fetitei mele!

Gradinita Aschiuta 2003
De Mariana pe 10 Martie 2011

Mi-a placut foarte mult faptul ca salile de clase sunt foarte spatioase, fata de alte gradinite.

Gradinita Aschiuta 2003
De Mihaela pe 10 Martie 2011

Este o gradinita foarte buna si cu un personal de nota zece.

Gradinita Aschiuta 2003
De Janina pe 18 Februarie 2011

Duc copilul de o luna la aceasta gradinita si este foarte ok. Invata multe lucruri si ce e si mai important, ii si place (dupa o experienta negativa cu o gradinita de stat).

Gradinita Aschiuta 2003
De Dodo pe 20 Septembrie 2010

Este gradinita acreditata, dar nu ma incanta deloc. In clase miroase urat, aer inchis, umezeala, patuturile sunt de fapt niste canapele mici vechi, baia este curatata mai putin, personalul pare ok.

Contact Gradinita Aschiuta 2003

Adresa

Fagetului , 50, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Oraselul copiilor Brancoveanu, Piata Progresul, Circa 10 Politie
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.