• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita Arlechin
8 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Arlechin

Gradinita Arlechin este recent renovata, cu mobilier, aparatura si materiale didactice noi si un spatiu de joaca in are liber. Salile de clasa sunt mari, inalte si luminoase, inconjurata de ziduri ce asigura intimitate si siguranta in desfasurarea activitatilor, dotate cu mobilier modular, ergonomic si materialul didactic este modern si...

Gradinita Arlechin este recent renovata, cu mobilier, aparatura si materiale didactice noi si un spatiu de joaca in are liber. Salile de clasa sunt mari, inalte si luminoase, inconjurata de ziduri ce asigura intimitate si siguranta in desfasurarea activitatilor, dotate cu mobilier modular, ergonomic si materialul didactic este modern si eficient ce asigura un proces instructiv - educativ de calitate.

program 08:00 - 17:00

da se asigura transportul

mic dejun, masa de pranz

engleza

curte cu spatiu verde gazon in suprafata de aproximativ 180 mp dotata cu jocuri de exterior

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

initiere Pc

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent
cladirea este inconjurata de ziduri ce desfasurarea activitilor in depina siguranta si ordine

aparatura moderna video, camera foto digitala, camera video digitala, calculatoare, imprimanta, casetofon

Opinii utilizatori

Cristina, tu esti Simona!
De Elena pe 20 Octombrie 2013

Cristina, alias Simona, stii ca au camere de supraveghere in toate salile de clasa, nu? Doar se vad, sunt mari, de calitate, nu web cam-uri! Daca insisti sa spui ca ti-a fost molestat copilul, trebuia sa ceri inregistrarile. M-am interesat, toate se pastreaza timp de 50 de zile! In ceea ce o priveste pe Alina, era cam tolomaca, dar in niciun caz nu lovea copii. De altfel stiu ca au dat-o afara de mult. Eu si sotul meu suntem foarte multumiti de Arlechin, te simti acolo ca intr-o familie. Sfatul meu este sa le faceti o vizita, sunt sigur ca va veti face o parere buna.

Gradinita Arlechin
De S pe 06 August 2013

Alina le-a pus schoci la gura, sa nu mai vorbeasca copilasul meu acum si-a amintit si mi-a spus. Mi-a spus ca nu si-a dat seama ca e atat de grav, era mic si a crezut ca e normal.
Sper din tot sufletul ca aceasta dna Alina sa nu mai lucreze niciodata in invatamant, sa nu mai intre in contact cu ingerasi nevinovati de doar 2-3 anisori. La fel de vinovata este si directoarea gradinitei care nu este atenta ce personala angajeaza. Sper sa nu va lasati copilasi la aceasta gradinita, sau in cazul in care ii lasati sa nu fie la clasa dnei Alina.

Gradinita Arlechin
De Simona pe 28 Martie 2013

Am avut copilul la gradinita Arlechin. Ingrijitoarele ok, foarte multumita de ele, copilul meu era foarte atasat, dar din pacate educatoarea Alina ii tragea de par. Copilul meu si acum isi aminteste ca era tras de par de dna Alina, din diverse motive. Cand mi-a sus, avea doar 3 anisori si nu eram convinsa ca nu inventeaza, dar acum imi spune clar ca dna Alina il tragea de par.

La momentul respectiv eu am mers si am discutat cu dna Alina, ea mi-a spus ca poate din greseala, ca isi punea gluga pe cap, si atunci cand ii dadea jos gluga.

Andrei mi-a spus ca era o practica obisnuita sa ii traga de par, nu il tragea doar pe el, ci si pe alti copii. Nu recomand nimanui sa isi duca copilul la aceasta gradinita deoarece sunt convinsa ca sunt cel putin, trasi de par si cine stie ce alte corectii li se mai aplica unor ingerasi de 2 anisori, care abia stiu sa vorbeasca.

Multumim Gradinita Arlechin ca ne-ati crescut copilul
De Florin pe 06 Martie 2013

Fetita noastra face aproape 4 ani de cand este la aceasta gradinita, suntem foarte multumiti, acasa ne zice ca nu facem mancarea la fel de buna ca la gradinita, la 2 ani si 4 luni numara foarte bine in engleza, in aceasta toamna intra in clasa zero, nota 10 si multumim ca au fost alaturi de noi in toti acesti ani, oamenii acestia chiar iubesc copii.

Sunt multumita
De Mariana pe 21 August 2012

Eu sunt multumita, am fetita de doi ani la ei. Intotdeauna am luat-o curata, cu scutecul schimbat si cu funduletul spalat.

Gradinita Arlechin
De Mariana pe 06 August 2011

Copilul meu plangea cand ma duceam sa il iau, vroia sa ramana. Are dreptate domnul Victor, mai intai mergeti acolo si dupa aceea faceti-va o impresie. Din cate stiu, pentru ca am copilul acolo, parintii copilului care vorbesc de rau doreau sa i se dea copilului tot timpul biscuiti adusi de acasa, ceea ce nu se permite acolo, se mananca doar ce dau ei, in nici un caz mancare adusa de acasa, neverificata. Poate au o regula destul de rigida, dar mie imi convine.

O doamna care exagereaza
De Victor pe 06 August 2011

"Doamna" sigur exagereaza. Cel mai bine este sa mergeti acolo, va veti convinge singure. Sa comtrazici un om care deja are o opinie nu este bine sa faci pe forumuri. Eu am fost multumit. Doar faceti-le o vizita, vet vedea ca se inseala. Sunt ok.

Gradinita Arlechin
De Cristina pe 09 Septembrie 2010

Am avut copilul la gradinita Arlechin si a fost un dezatru, foarte nemultumita: nu recomand niciunei mamici. Spun ca primesc copilul cu pampers, dar nu-l schimba. Am luat copilul plin de besicute si bubite la fundulet pentru ca nu schimbau copilul. Am dus olita ca sa-l puna peste zi si cand am fost pe acolo o foloseau alti copii, desi am trecut numele pe ea, deci nu se poate spune ca au incurcat lucrurile copiilor.Unde mai pui ca imi venea copilul lihnit de foame, manca in disperare cand ajungea acasa de parca nu mai vazuse in viata lui o farfurie de mancare. Si mai aveau tupeul sa zica ca el manca chiar doua portii la o masa.
Si peste toate astea il mai si ciupeau, ba de urechi ba de obraz. Au profitat de inocenta copilului si de faptul ca era mic si nu prea vorbea, probabil s-au gandit ca nu o sa spuna acasa. Niciodata nu l-am intrebat pe copil daca il bateau sau daca ii faceau ceva ca apoi copilul sa zica "da" si eu sa trag concluzia asta. Ci singur mi-a spus si mi-a aratat cum il ciupea de obraz si de urechi. Intr-o zi a venit acasa vanat pe o manuta, o vanataie destul de mare. Dupa locul, forma si marimea vanataii trag concluzia ca este urma degetului mare dupa o smucitura zdravana. Este inadmisibil asa ceva, aveam pretentii mai ales ca este o gradinita particulara si platesti destul ca sa duci copilul acolo. Nu doresc sa pricinuesc niciun rau nimanui. Este doar un mesaj de la o mama indignata de felul in care niste asa-zise "educatoare" se poarta cu niste bieti copilasi. Probabil conducerea nu are stiinta de comportamentul cadrelor didactice, desi nu este o scuza. Iar daca au cunostinta de asta si pe deasupra il si acopera ar trebui sa le fie rusine si sa se gandeasca cum s-ar simti, daca copilul lor ar trece prin asta. O zi frumoasa va doresc si aveti grija dragi mamici unde duceti copilul si pe ce "maini" il lasati.

Contact Gradinita Arlechin

Adresa

Dr Gh Marinescu, Constanta, Constanta

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.