• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
8 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Arici Pogonici

Gradinita Arici Pogonici functioneaza in incinta unei vile nou construita (parter, etaj, mansarda) cu o suprafata de 300 mp, avand o curte spatioasa si insorita de 400 mp.

Gradinita Arici Pogonici functioneaza in incinta unei vile nou construita (parter, etaj, mansarda) cu o suprafata de 300 mp, avand o curte spatioasa si insorita de 400 mp.

program scurt: 07:30 – 12:30;
program mediu: 07:30 – 13:00;
program lung: 07:30 – 18:00;

program scurt: 07:30 – 12:30 500 RON / mic dejun inclus;
program mediu: 07:30 – 13:00 500 RON / luna + 10 RON / zi mic dejun + pranzul;
program lung: 07:30 – 18:00 700 RON / luna + 12 RON / zi mic dejun + pranz + gustare;
after school 700 RON / luna pranz + gustare;
before school 500 RON / luna;
clubul de vacanta 550 RON / luna + 12 RON / zi mic dejun + pranz + gustare;

se asigura transport la cerere;

bucataria si sala de mese, amenajate special pentru a putea deservii necesitatile gradinitei;

in intervalul orar: 14:00 - 15:30

limba engleza;
limba franceza;
limba germana;
limba spaniola;

curtea de 400 mp este amenajata cu gazon rezistent la trafic, loc de joaca special construit conform standardelor de securitate ISO/UE, dotat cu topogane, leagane, balansoar, nisipar, alei;

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la muzee, Gradina Botanica, Zoo, Ferma de Animale, Park Aventura;
organizarea de excursii;

sedinte logopedie;
psihoterapie;
cursuri de dans;
cursuri de inot;
cursuri de arte martiale;
cursuri de informatica;
educatie muzicala;
cursuri de tenis;

asistenta medicala permanenta;

cadre didactice calificate;

supraveghere si control permanent;
camere de supraveghere;

5 sali de clasa amenajate si dotate la un inalt standard de calitate;
o sala de clasa multifunctonala dotata cu mobiler ergonomic adecvat varstei prescolare (masute, scaunele, biblioteca, carti, calculatoare jocuri si jucarii);
un grup sanitar dotat si amenajat cu obiecte sanitare corespunzatoare varstei prescolare;
un grup sanitar dedicat adultilor;
bucataria si sala de mese, amenajate special pentru a putea deservii necesitatile gradinitei;
sala de sport amenajata cu oglinzi si bara pentru micile balerine si cu saltele pentru micii karatisti;
o sala dedicata programului de before – after school;
biblioteca;
dormitorul cu patuturi ergonomice adecvate varstei micuþilor beneficiari;

program after school;
program before school;
"Happy Weekends" – supravegherea prelungita in week-end-uri in grupuri de minim 5 copii (distractie, mese, somn);
"Birthday Party" - organizare petreceri zile de nastere sau zile onomastice pentru copiii inscrisi la
gradinita;

Opinii utilizatori

Educatie de calitate
De Mari pe 14 Noiembrie 2014

Numai cuvinte de lauda pentru educatoare!

Gradinita Arici Pogonici
De Elena pe 03 Martie 2014

Eu am ambii copii la gardinita Arici Pogonici, nu vreau sa spun decat ca sunt multumita atat de educatoare, de masa care se pregateste in cadrul gradinitei, de gradinita in care se joaca toata vara si iarna cand este zapada, de locatie si cladirea in care se desfasoara activitatile si nu in ultimul rand de transportul copiilor care este efectuat in ceea mai mare siguranta. Eu sunt foarte multumita.

Gradinita
De Liliana pe 26 Februarie 2014

Eu am baiatul acolo de aproape 3 ani. Invatatoarele sunt extraordinare, se poarta foarte frumos cu toti copii, atunci cand se fac lectii se fac lectii, cand trebuie sa se joace se joaca, toata lumea este amabila si curatenia este intr-adevar exemplara.

Este adevarat ca unele educatoare sunt mai indulgente, iar altele ii tin mai din scurt. Pana acum a avut 2 educatoare si am fost multumita de amandoua, chiar daca au avut stiluri diferite.

Preturile sunt semnificativ mai mici decat la alte gradinite din Bucuresti. Au foarte multe activitati optionale, contra unor sume destul de mici de bani (confectioneaza jucarii, dans, gimnastica, limba engleza, inot, etc.).

Din pacate, in toamna va trebui sa mearga la scoala si el este foarte suparat ca nu va mai merge acolo. Tot zice ca el nu vrea la scoala, ca vrea la "after" :). au si afterschool acolo. Nu stiu cum este la after, dar stiu copii care au terminat anul trecut gradinita si vin in continuare la after school, asa ca banuiesc ca sunt multumiti. Din sectorul 4, este probabil cea mai buna alegere din toate punctele de vedere.

Curatenie
De Venera pe 23 Ianuarie 2014

"Nu stiu cum or fi altiii, dar eu cand ma gandesc la, Gradinita Arici Pogonici, ma gandesc la cat de curat este nu numai in salile de curs si in sala de mese, dar si in curtea mare si pe alei. Dar, si la mancarea gustoasa pe care o lauda nazdravanul meu cel mic. Asta ar fi daca
l-as parafraza pe Nica a Petrii.

Gradinita Arici Pogonici
De Cornel pe 26 Noiembrie 2013

Sunt tatic de fetita si de felul meu sunt mai gijuliu de "fetita lu tata". Sunt mai mult decat ok cu gradi Arici Pogonici. Pentru mine copii la varsta prescolara trebuie sa se joace sa fie fericiti si bucurosi. Atat timp cat curatenia este exemplara (si credeti-ma ca am cautat nod in papura sa gasesc ceva si nu am gasit). Atat timp cat pot sa imi verific copilul pe camere in orice moment. Atat timp cat exista saptamanl excursii sau teatru si are programul difersificat. Atat timp cat siguranta este totala. Eu dau nota 9 Gradinita Arici Pogonici (daca era mai mult le cresc cornite).

Gradinita Arici Pogonici
De Alina pe 15 Octombrie 2013

Eu am avut copilul la Gradinita Arici Pogonici din sectorul 4 si recomand sa nu duceti copiii acolo pentu ca patrona, nu asculta si parerile parintilor cu privire la anumite aspecte care se desfasoara acolo.

Acum, de curand, cred ca din lipsa banilor de care ducea lipsa a inventat o noua clasa, sala, care nu facea parte din planul cladirii, astfel inghesuind copiii intr-un spatiu de 10mp, pacalind astfel parintii cu diverse tertipuri pentru a castiga bani si invocand faptul ca "daca nu va convine puteti sa plecati".

In concluzie, nu va duceti copilul acolo ca "Afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul".

Gradinita Arici Pogonici
De Bogdan pe 20 Octombrie 2011

Fetita mea merge de doua luni la aceasta gradinita. Pana acum suntem foarte multumiti, curat, ambianta ok, personal ok, fetita se simte foarte bine, este stimulata, iar rezultatele se vad, are incredere in ea, canta, danseaza, coloreaza, incearca discret sa deseneze cifre si litere. Intr-un cuvant asimileaza deprinderi si informatii noi, merge cu placere la gradi. Recomand in cunostinta de cauza aceasta gradinita!

Gradinita Arici Pogonici
De Simona pe 24 Mai 2011

Este o gradinita foarte spatioasa, luminoasa, o curte imensa. Casa are salile foarte mari aerisite, totul este nou si de calitate, doar pasarelele se aud in curte. Cel mai mult imi place ca exista sala de mese separat la fel este si dormitorul, deci nu se doarme si nu se mananca unde se joaca si unde invata copii.

Contact Gradinita Arici Pogonici

Adresa

Aurel Persu, 117, Bucuresti, Sectorul 4

Reper n spatele centrelor comerciale HORNBACH si SELGROS, Berceni
Site www.gradinitaaricipogonici.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.