• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
2 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
normal (8:00 - 14:00)
; prelungit (8:00 - 18:00); de VARA

Gradinita Aleodor

Gradinita Aleodor din Oradea este situata intr-o locatie nou construita beneficiind de bucatarie proprie,sala de mese, izolator, sali de grupa spatioase cu incalzire in pardoseala, curte cu gazon.
In aceeasi locatie se afla un cabinet psihologic privat ceea ce ne confera posibilitatea de a va oferi evaluari psihologice la cele mai inalte...

Gradinita Aleodor din Oradea este situata intr-o locatie nou construita beneficiind de bucatarie proprie,sala de mese, izolator, sali de grupa spatioase cu incalzire in pardoseala, curte cu gazon.
In aceeasi locatie se afla un cabinet psihologic privat ceea ce ne confera posibilitatea de a va oferi evaluari psihologice la cele mai inalte standarde incluse in taxa scolara.

Personalul didactic de la gradinita Aleodor este format din educatoare cu studii superioare de specialitate toate vorbitoare de limba engleza.Gradinita dispune de bucatarese cu experienta, ingrijitoare (cate una pe tura), nutritionist, asistenta medicala in regim permanent.

Locatia gradinitei permite o usoara accesabilitate din partea parintilor si ne ofera posibilitatea de a ne deplasa rapid impreuna cu copiii catre locurile unde acestia pot face antrenamente la sporturile sau activitatile optionale alese de parinti (tenis de camp, inot, karate, gimnastica, etc). In afara limbii engleze vorbite cu copiii la grupa cu educatoarele va oferim optional posibilitatea invatarii limbii franceze sau germane cu profesor.

Program de vara 2011

Programul gradinitei este de la 07:30 la 17:30;
Pentru copiii inscrisi in sistem de baby sitting (iunie - septembrie) costul se ridica la 600 RON lunar.

In acest cost este inclusa pregatirea in limba engleza care o oferim in fiecare zi,cele 4 mese si o ora de dans saptaminal.

Optional oferim cursuri de inot de-a lungul acestei veri.Inscriem copii cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani.

2 ani jumatate - 6 ani

program normal 07:30 - 13:30;
program prelungit 07:30 - 17:30;

program de vara 2011
programul gradinita: 07:30 - 17:30;

la sediul gradinitei;
va rugam sa stabiliti telefonic o intalnire in prealabil

in limita locurilor disponibile

175 Euro / luna program normal cu masa inclusa;
220 Euro / luna program prelungit de asemenea cu masa inclusa

da

4 mese /zi

in intervalul orar 13:30 - 15:30

engleza;
franceza;
germana;
orice alta limba la cererea parintilor si intrunirea unei grupe de lucru de minim 5 copii

curte interioara cu gazon

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

tenis de camp;
gimnastica;
karate;
inot;
fotbal

invatarea limbii germane si franceze;
initiere in dans de societate;
alte activitati la propunerea parintilor

asistenta medicala in regim permanent;
asiguram controlul stomatologic lunar al copiilor

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

12 copii

48

4 grupe

sali de grupa spatioase si luminoase, dotate cu incalzire in pardoseala;
bucatarie proprie;
sala de mese;
cabinet medical;
izolator;
vestiar;
curtea gradinitei ofera loc pentru jocuri in aer liber

organizarea de petreceri pentru copii

Opinii utilizatori

Superb,merita mentionat aici
De Monica Faur pe 02 Decembrie 2009

Am vizitat mai multe gradinite din Oradea, atat de stat cat si particulare. Am gasit si gradinite de stat dotate foarte bine, insa cu vechile obiceiuri nu avem locuri(pana nu facem cateva atentii directoarei), ne certam la sedintele cu parintii, cati bani strangem pentru Craciun, la copii si la personal, bineinteles. Am colindat si cateva gradinite particulare am gasit gradinite chiar particulare care lasa mult de dorit in privinta dotarilor, nu avea nici macar geamuri bine izolate, altele ok, dar la preturi care mi s-au parut destul de piparate. La indemnul unei prietene, in sfarsit am gasit si gradinita Aleodor preturi acceptabile si dotari corespunzatoare. Am stat de vorba cu educatoarele si m-am hotarat sa imi inscriu baietelul aici. Intre timp, i-am tinut si ziua de nastere aici, prilej cu care m-am declarat foarte multumita de dotarile gradinitei.

Am tinut ziua de nastere a copilului meu aici
De Aurelia Fodor pe 02 Decembrie 2009

Am tinut ziua de nastere a copilului meu la gradinita Aleodor. Am fost placut surprinsa ca am putut tine ziua micutei mele Alice care a implinit 4 anisori in incinta gradinitei, aceasta inca nu functiona ca gradinita. Am gasit o atmosfera calda atat la propriu cat si la figurat (la propriu poate a fost chiar prea calda) si o curatenie sclipitoare. Ne-am simtit excelent atat cei mici cat si parintii copiilor care au venit la petrecere. In primavara imi voi inscrie fetita negresit la aceasta gradinita, chiar daca costurile sunt mai mari decat la o gradinita de stat, insa totusi este cel mai mic dintre gradinitele particulare din oras si credeti-ma, merita.

Contact Gradinita Aleodor

Adresa

Moldovei, Bihor, Oradea

Reper De la gara catre Rogerius, aproape de statia de tramvai de la fostul cimitir Olosig
Site www.gradinita-aleodor.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.