• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
7 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00); de VARA

Gradinita Alegra

Gradinita Alegra isi desfasoara activitatea intr-o cladire noua (parter + etaj + mansarda), construita in anul 2009, cu o suprafata de aproximativ 280 mp si avand o curte special amenajata pentru spatiu de joaca de 150 mp.

Locatia dispune de sali de clasa pentru fiecare grupa in parte, amenajate si dotate la un inalt standard de...

Gradinita Alegra isi desfasoara activitatea intr-o cladire noua (parter + etaj + mansarda), construita in anul 2009, cu o suprafata de aproximativ 280 mp si avand o curte special amenajata pentru spatiu de joaca de 150 mp.

Locatia dispune de sali de clasa pentru fiecare grupa in parte, amenajate si dotate la un inalt standard de calitate, dormitor separat, cabinet medical, grupuri sanitare adaptate pentru copii si grup sanitar separat pentru adulti, sala de mese.

Gradinita Alegra ofera un program educational bazat atat pe programa Ministerului Educatiei si Cercetarii, cat si activitati optionale si extracurriculare care incurajeaza dezvoltarea armonioasa a fiecarui copil in parte.

Gradinita Alegra este o gradinita particulara cu program prelungit, in sectorul 6, zona Crangasi si Giulesti, Str. Finta nr. 25.

incepand cu varsta de 2 pana la 10 ani;

08:00 - 12:30 - mic dejun, activitati frontale, gustare fructe, activitati optionale, activitati extracurriculare;

08:00 - 13:30 - mic dejun, activitati frontale, gustare fructe, activitati optionale, activitati extracurriculare, masa de pranz;
8.00-16.00 mic dejun, activitati frontale, gustare fructe, activitati optionale, activitati extracurriculare, masa de pranz, somn;

08:00 - 18:00 - mic dejun ,activitati frontale, gustare fructe, activitati optionale, masa pranz, program odihna, gustare, program de consolidare a cunostintelor, activitati extracurriculare

incepand cu 18 aprilie 2012;

program scurt: 600 RON;
program scurt cu pranz: 700 RON;
program mediu: 800 RON;
program prelungit: 900 RON;
program after school: 12:00 - 18:00 - 700 RON;

la cerere

in sistem catering;

in intervalul orar: 13:30 - 15:30;

engleza;
germana

150 mp curte exterioara;

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

cadre didactice calificate;

supraveghere si control permanent

maxim 12

program after - school;
scoala de vara;

Opinii utilizatori

Nu sunt multumita
De Elena pe 19 Decembrie 2016

Si eu am copilul la aceasta gradinita si nu sunt multumita deloc de modul in care se relatineaza cu copiii si cu parintii. Pretul e ok, nici nu cred ca ar merita mai mult si e foarte aproape de casa. Plus ca ii dispar diverse lucruri de la gradinita, tb. sa tragem perdonalul de limba ca sa aflam ce face copilul acolo nu stim cum evolueaza copilul si da. Singurul nostru avantaj e apropierea de casa. Nu o recomand.

Sunt incantata
De Clau pe 23 Martie 2015

Eu am copilul de aproape un an de zile aici si dunt f multumita.Referitor la ce scria Corina mai jos, la orice gradinita de stat sau particulara sunt primiti si copii putin raciti,nu sunt primiti copii care fac temperatura sau au alte probleme mai grave!
Doamnele sunt atente cu copii, primesc mancare buna si sunt bine ingrijiti.
Noi suntem multumiti de tot ceea ce inseamna Gradinita Alegra.
Acum depinde de fiecare parinte ce asteptari are!
Recomand!

Nicidecum
De Corina pe 20 Septembrie 2014

Toti copiii bolnavi erau primiti, cu multe medicamente la ei pentru tratament. Nasuri care curg si tuse peste tot. Preturi mici, insa pentru ca au rulaj mare, multi renunta si sa nu se simta. Ca la stat, toate nevoile se fac cu grupul.

O gradinita buna
De Simona pe 16 Iunie 2014

Eu am copilul de aproape un an aici, si sunt multumita. Nu am avut parte de lucruri care sa ma nemultumeasca. Copilul merge cu drag la gradinita, a invatat multe lucruri, vorbeste in continuare frumos si isi urmeaza cursul firesc al dezvoltarii pe toate planurile. Copiii sunt acolo ca intr-o familie mai mare, cadrul este foarte prietenos, nu are "aerul" de institutie de stat.

Am fost norocos cand am descoperit aceasta gradinita.
De Crsti teodoroiu pe 08 Septembrie 2012

Am fost norocos cand am descoperit aceasta gradinita. Conditii extra pe bani putini. Vizitati si va veti convinge!

Gradinita pentru orice familie
De Valentin stuparu pe 08 Septembrie 2012

Am vizitat aceasta gradinita. S-au facut investitii serioase in beneficiul copiilor, iar patronii sunt oameni sufletisti si educati, cu o mare dragoste de copii. E o placere sa discuti cu ei despre educatia copilului tau. Preturile mici m-au uimit. Prin urmare, nepotii mei sunt educati in aceasta gradinita. V-o recomand si dumneavoastra din tot sufletul. Mult noroc!

O gradinita noua cu tot ce ii trebuie. Recomand!
De Miky pe 09 Aprilie 2012

O gradinita noua cu tot ce ii trebuie. Recomand!

Contact Gradinita Alegra

Adresa

Finta, 25, Bucuresti, Sectorul 6

Reper langa Liceul Doamna Stanca, in spatele Gradinitei nr. 40
Site www.facebook.com/gradinitaalegra
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.