• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita Alecos Kindergarten
16 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Alecos Kindergarten

Gradinita Alecos Kindergarten este un loc placut pentru copii si doreste sa le ofere acestora program educational echilibrat.

Gradinita Alecos Kindergarten ofera educatoare cu pregatire pedagogica si experienta, supraveghetoare instruite in regim de bona, medic pediatru si asistenta cu experienta, psiholog,logoped specializat pe...

Gradinita Alecos Kindergarten este un loc placut pentru copii si doreste sa le ofere acestora program educational echilibrat.

Gradinita Alecos Kindergarten ofera educatoare cu pregatire pedagogica si experienta, supraveghetoare instruite in regim de bona, medic pediatru si asistenta cu experienta, psiholog,logoped specializat pe prescolari.

incepand cu varsta de 1 an pana la 5 ani

program scurt 07:30 - 13:00;
program lung 07:30 - 18:00;
program prelungit 07.30 - 19.30;
sambata 07:30 - 16:00

program scurt 500 RON
program lung 800 RON
program prelungit 900 RON

bucatarie proprie

in intervalul orar 13:00 - 15:30

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la teatru, muzee;
organizarea de excursii si tabere

dans;
arta plastica (origami, cursuri de handcrafting)

logopedie si educatia vorbirii in societate
consiliere psihologica, atat pentru copii cat si pentru parinti;
medic pediatru si asistenta cu experienta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

maxim 10 copii

grupa baby;
grupa ursuletilor;
grupa iepurasilor

Opinii utilizatori

Pentru bsarchiz
De Elena pe 09 Ianuarie 2013

elena.tentu@gmail.com

Informatii suplimentare
De Bsarchiz pe 04 Decembrie 2012

Buna, ma poti ajuta cu cateva informatii suplimentare? Nr. de tel, etc? Merci.

Multumiri de sfarsit de gradinita
De Elena pe 29 Iunie 2012

Gradinita are clase micute, dar luminoase si foarte curate cu mobilier modern, pictate cu imagini frumos colorate din povesti, o bucatarie unde se gateste zilnic, foarte curata cu vesela, masute si scaunele pentru copii, o baie cu wc-uri micute, create special pentru piticii nostrii. Meniul este realizat in colaborare cu medicul gradinitei care stie sa asigure caloriile si vitaminele necesare micutilor. Personalul are experienta in invatamant si in pregatirea copiilor pentru integrarea cat mai usoara in primul an si nu numai.
Iar acest mesaj este pentru intreg colectivul didactic de la aceasta gradinita. Ati reusit cu tact, pasiune, talent si multa iubire sa faceti din baietelul nostru, un copil care stie ce inseamna datoria, responsabilitatea, respectul pentru Cristian sunteti un model. Pentru aceasta, in calitate de parinti, nu putem decat sa va multumim din suflet. Suntem fericiti ca am avut norocul sa intalnim oameni atat de calzi si de iubitori, intelegatori si rabdatori dar in acelasi timp buni pedagogi ca dumneavoastra. Chiar de la inceput, din prima zi, am ramas impresionati de frumusetea acestei gradinite, de spatiul in care copiii isi petrec timpul si aici nu ne referim la suprafata ci la faptul ca este totul amenajat astfel incat copiii sa se simta ca acasa, de curatenia care domina peste tot si nu in ultimul rand de bunatatea, dragostea si maniera in care colectivul angajat stie sa isi apropie copiii. Cu timiditate, dar plini de incredere, am avut sansa sa descoperim aici exact ceea ce aveam nevoie pentru copilul nostru. Vorbim in primul rand de cadrele didactice care sunt foarte implicate din punct de vedere profesional si mai ales ca, atunci cand gasesti prietenie si daruire te simti la gradinita exact ca acasa. In aceasta gradinita activitatile optionale au fost foarte bine alese pentru educarea copiilor.
Stim ca munca dumneavostra este titanica si nu intotdeauna usoara, dar cuvintele nu pot inlocui recunostinta si stima pe care v-o purtam pentru rolul important pe care l-ati avut in viata baietelului nostru. Va multumim si nu va vom uita niciodata!
Parintii lui Cristi.

Despre gradi Alecos Crangasi
De Cristina pe 15 Mai 2012

Buna, te rog daca se poate sa vorbim putin despre gradinita aceasta pe mail. As dori mai multe detalii, te rog. Merci, Cristina.

Gradinita buna
De Cristina Zoicas pe 22 Martie 2012

Eu am avut baietelul meu (care avea 2 ani si jumatate)inscris la aceasta gradinita cateva luni. Mi-a placut foarte mult cum s-au purtat cu el. Baietelul meu a fost iubit!
Cred ca asta e foarte important. E un baietel destul de energic, dar a fost inteles de educatoare si s-au purtat foarte frumos cu el. Repet, au avut grija de el, a fost inconjurat de o atmosfera calda si familiara, cu intelegere si iubire. Pentru mine aceasta a fost foarte important, mai important decat un spatiu generos la alta gradinita unde educatoarele se poarta foarte rece cu copii, sunt severe si ii educa sa fie niste robotei cuminti.

Gradinita Alecos Kindergarten
De Adriana pe 22 August 2011

Personalul nu mi-a lasat impresia ca este calificat, copii nu sunt supravegheati permanent si sunt lasate toate grupele la un loc, cei mari ii bat pe cei mici. Jucariile de acolo sunt toate distruse, ceea ce mi-a dat de gandit din nou ca nu sunt supravegheati, cu ce pleca de acasa sa se joace acolo venea cu ele rupte inapoi! Dotari, slabut.

Gradinita Alecos Kindergarten
De Adda pe 13 August 2011

Personalul lasa de dorit, imi pare rau, dar asta este adevarul.

E o gradnita foarte buna
De Dumitru ana pe 25 Iulie 2011

este o gradinita foarte buna, am baietelul doar de o luna, dar sunt foarte multumita. Va recomand gradinita din suflet.

gradinita buna
De Anonim pe 15 Iulie 2011

Si eu sunt o mamica al carui copil se afla la aceasta gradinita si sunt foarte multumita de ingrijirea si educatia pe care le primeste; trebuie sa tinem cont ca desi este o gradinita noua si la inceput de drum conditiile sunt foarte bune; din zona Crangasi/Giulesti o recomand 100%; in primul rand conteaza sanatatea copilului si apoi educatia; la aceasta gradinita toti copiii sunt foarte bine ingrijiti - se pune mare accent pe acest lucru - iar pentru un parinte conteaza foarte mult sa stie despre copilul lui ca este in siguranta si tot timpul curat;mancarea sanatoasa si extraordinar de buna(desi acasa e un mare mofturos-la gradi mananca fara comentarii); personalul este de la superlativ in sus - nu am decat cuvinte de lauda - gasesti intotdeauna comunicare si intelegere din partea acestora. Cele mai bune preturi.

Gradinita Alecos Kindergarten
De Anonim pe 03 Mai 2011

Din pacate foarte multe lucruri s-au schimbat in rau. A fost o gradinita de care eu am fost multumita, problema este acum cu spatiu insuficent pentru cati copii sunt.

Contact Gradinita Alecos Kindergarten

Adresa

Pietrele Doamnei , 18, Bucuresti, Sectorul 6

Reper Strandul Dambovita(Ciurel), Piata Crangasi
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.